zoro píše:Tak to opravdu nechápu,když se něčeho chci zbavit tak se snad ozvu ne? Mě to spíš příde jako nějaká provokace,co myslíš?
taky bych to tak viděl, hajzl ukáže že auto eště existuje, dá falešné kontakty a nechá tě si to vyžrat, ty pak voláš,píšeš s nadějí že auto už máš a ono nic
Karlos745i píše:http://autobazar.hyperinzerce.cz/bmw/inzerat/1913176-prodam-bmw-cabrio-320-nabidka-praha/ nehledate tohle??? ja jen ze to ma borbety acka v chromu
to je ono, no ty vole tady je to zase františek kanál , předtim to byl tomáš či co, to si už dělá prdel, zejtra zkoušim to číslo
zero dej to policajtům oba ty inzeráty , oni by možná dokázali zjistit odkud to kdo na ten net dával, taky sem se dovolal nejake babě a mail taky nereaguje, je to fakt jen čistá provokace
fakt, todle nechápu, taká drzost vážně jo. bejt tebou bych se porozhlídl po okolí, to by mohl dělat nějakej tvůj "nepřítel" ,očividně se na tom vyžívá že ti dává takovédle naděje a ty marně hledáš
pohy píše:mluvil sem s kámošem a ten říkal že se prej s pravomocema policie dá vypátrat z jakého pc ty inzeráty podával, takže uvidíme, třeba překvapjej
jestli je trochu chytrej,tak to poslal z internetový kavárny a policie je zas na začátku. Ale určitě jednou chybu udělá - každý na to dojede. Držím všechy palce ať toho zmr..da dostanou.
Chlapi vážně moc dík za podporu,jo jinak stim že mi to dělá někdo kdo mě nemá v oblibě to mě taky napadlo ale zatim sem na nikoho nepřišel.
No a co najdou naši policajti to se necháme překvapit .
No a novej záhon by se mi taky hodil tak doufám že se brzy provalí kdo v tom má prsty
Na policii bych to nenechával,než něco udělaj tak to auto prodá.Raději bych mu zavolal že máš zájem a prohlíd bych ho a když to bude ono,tak bych zavolal policii na místo.
Elektro píše:Na policii bych to nenechával,než něco udělaj tak to auto prodá.Raději bych mu zavolal že máš zájem a prohlíd bych ho a když to bude ono,tak bych zavolal policii na místo.
ale to je ten problem ty kontaktni udaje sou falesne
KRASAVEC - viděl jsem to jako inzerat že je na prodej,před nějakým časem a má myslím RZ xTx xxxx,s tím téčkem jsem si jistý ale nevěnoval jsem tomu pozornost,chtěl za ten ,,KOUSEK'' 400TACU!!!