Ciao borci, snad to není příliš malá ryba v této části fóra, ale rád bych Vás upozornil na poslední čerpací stanici Shell v ČR směrem do Rakouska, v Mikulově. V loňském roce mě tam blonďatá paní pětkrát natáhla (neznám její jméno, ale jiná bloncka mě tam neobsluhovala, i když tam jindy byl někdo jiný, byl to maník). Vždy jsem tankoval do plné + dokoupil jsem nějaké maličkosti jako minerálku, nějakou sladkost, batetu....
Paní nedá doklad o zaplacení, na požádání dá jen k tankování a do třetice na požádání vydá úplný doklad, na kterém jsou třeba dvě položky od předchozího nakupujícího, takže po námitce se omluví za omyl a je to. Jenže když se mi to stane naprosto pokaždé a opakovaně, tak to zcela jistě není náhoda, ale těžký hnus!

I když jde jen o menší částky, tak to je něco, co se mi zdá velice nehorázné, od posledně už mi to těžce leží v žaludku a nemůžu se srovnat s nutkáním to nějak řešit. Má cenu to napsat třeba někam "výš" na Shell, bude je to zajímat? Asi nemá smysl to psát na PČR....? To je dotaz mimochodem, hlavně jsem o tom chtěl napsat Vám.
Takže pozor, uwaga, achtung, attenzione......!!