Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Shell Mikulov - okrádání obsluhou

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
brta
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od brta »

Ciao borci, snad to není příliš malá ryba v této části fóra, ale rád bych Vás upozornil na poslední čerpací stanici Shell v ČR směrem do Rakouska, v Mikulově. V loňském roce mě tam blonďatá paní pětkrát natáhla (neznám její jméno, ale jiná bloncka mě tam neobsluhovala, i když tam jindy byl někdo jiný, byl to maník). Vždy jsem tankoval do plné + dokoupil jsem nějaké maličkosti jako minerálku, nějakou sladkost, batetu....
Paní nedá doklad o zaplacení, na požádání dá jen k tankování a do třetice na požádání vydá úplný doklad, na kterém jsou třeba dvě položky od předchozího nakupujícího, takže po námitce se omluví za omyl a je to. Jenže když se mi to stane naprosto pokaždé a opakovaně, tak to zcela jistě není náhoda, ale těžký hnus! :savle: I když jde jen o menší částky, tak to je něco, co se mi zdá velice nehorázné, od posledně už mi to těžce leží v žaludku a nemůžu se srovnat s nutkáním to nějak řešit. Má cenu to napsat třeba někam "výš" na Shell, bude je to zajímat? Asi nemá smysl to psát na PČR....? To je dotaz mimochodem, hlavně jsem o tom chtěl napsat Vám.
Takže pozor, uwaga, achtung, attenzione......!!
shoot_one
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od shoot_one »

brta píše: Má cenu to napsat třeba někam "výš" na Shell, bude je to zajímat? Asi nemá smysl to psát na PČR....?

Normálně bych se koukl kdo to provozuje (pokud je to frančíza, nebo jak sou ty benzinky dělané) nebo pokud to patří přímo shellce tak napsat jim, na webu bude nejaký kontakt - možná bych jim napsal tak jak tak, protože oni mají na provozovatele největší páky. Pokud to má někdo pod značkou shell, tak napsat majiteli firmy (web, nebo OR či ARES) Na PČR asi nemá cenu, to spíš ČOI nebo finančák.
Proti zmrdům je třeba bojovat aktivně...
Marek-is

#3 Příspěvek od Marek-is »

to je běžná praxe od obsluhy čerpaček,kšeftujou pak s dokladama a na téhle pumpě mě to ani nepřekvapí...
100RM

#4 Příspěvek od 100RM »

Jj, je to klasika, mam z osobnych zkusenosti :-) Staci napsat majiteli benzinky (na 99,9% je to franchise) a on uz si to poresi po svem.
7er. True definition of luxury. Yours.
Viktor523i

#5 Příspěvek od Viktor523i »

Pochybuju že to bude zajímat Shell ČR když jim napíšeš dopis...PČR to taky řešit nebude, mohla by to řešit ČOI když dáš podnět, ale otázka jestli tam pujdou udělat kontrolu
100RM

#6 Příspěvek od 100RM »

Jak rikam, najlepsie je kontaktovat majitela, pretoze ojebavaju len a len jeho, nikoho ineho (teda okrem zakaznikov, ale na tych nasrat...)
7er. True definition of luxury. Yours.
Tomas8409
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Tomas8409 »

tu benzinku znám a je fakt divná :)
KAMIL740

#8 Příspěvek od KAMIL740 »

jestli chces tak ti napisu tel na majitele resp provozovatele kdyztak SZ ale nejsi sam zas na agipu na chodovena vyjezdu z dalnice holky vracej napred velky bankovky a pak az drobny a kdyz to nehlidas tak te jebnou treba o 10 , 15 korun ale skoro kazdyho proste holky ojebavaj no nesmis si to nechat libit a hned je zmrdat :mad: :mad: parchanty
Martinéz

#9 Příspěvek od Martinéz »

KAMIL740 píše:jestli chces tak ti napisu tel na majitele resp provozovatele kdyztak SZ ale nejsi sam zas na agipu na chodovena vyjezdu z dalnice holky vracej napred velky bankovky a pak az drobny a kdyz to nehlidas tak te jebnou treba o 10 , 15 korun ale skoro kazdyho proste holky ojebavaj no nesmis si to nechat libit a hned je zmrdat :mad: :mad: parchanty

tak tam si vetsinou kupuju plechovku koly na Ex a jeste me neojebala :lol:
brta
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od brta »

Tak asi najdu kontakt a pissnu majiteli, třeba to skutečně řešit bude. Jen tak to nechat asi už nejde. Chlapi, víte na jaký prachy si musí přijít!? Kdyby třeba jen každýho pátýho ojela o deset K..... a to přinejmenším pravda je, protože mě se to stalo naprosto pravidelně, takže to borka dělá pořád :mad:
KAMIL740

#11 Příspěvek od KAMIL740 »

Martinéz píše:
KAMIL740 píše:jestli chces tak ti napisu tel na majitele resp provozovatele kdyztak SZ ale nejsi sam zas na agipu na chodovena vyjezdu z dalnice holky vracej napred velky bankovky a pak az drobny a kdyz to nehlidas tak te jebnou treba o 10 , 15 korun ale skoro kazdyho proste holky ojebavaj no nesmis si to nechat libit a hned je zmrdat :mad: :mad: parchanty

tak tam si vetsinou kupuju plechovku koly na Ex a jeste me neojebala :lol:

ja tam chvilku byl pracovne asi 4 dny takze vim jak to chodi :D trosku sem je sledoval a pak asi po mesici to zkusily i na me a na kamose taky ale tomu sem to dopredu rekl ono kdyz tankujes nejaka kava piti a tak tak to zkousi kdyz koupis 1 vec za 39 tak asi nic ale vetsi castka tak uz je problem je fakt ze to bylo loni treba uz je vyhodil :D
Rydlas

#12 Příspěvek od Rydlas »

proto presne z tohoto duvodu tankuju vzdycky zaokrouhlene.. :-)

zadny za 1372,40 ale pekne za 1300 nebo za 1400 :-)
giovanny

#13 Příspěvek od giovanny »

brta píše:Ciao borci, snad to není příliš malá ryba v této části fóra, ale rád bych Vás upozornil na poslední čerpací stanici Shell v ČR směrem do Rakouska, v Mikulově. V loňském roce mě tam blonďatá paní pětkrát natáhla (neznám její jméno, ale jiná bloncka mě tam neobsluhovala, i když tam jindy byl někdo jiný, byl to maník). Vždy jsem tankoval do plné + dokoupil jsem nějaké maličkosti jako minerálku, nějakou sladkost, batetu....
Paní nedá doklad o zaplacení, na požádání dá jen k tankování a do třetice na požádání vydá úplný doklad, na kterém jsou třeba dvě položky od předchozího nakupujícího, takže po námitce se omluví za omyl a je to. Jenže když se mi to stane naprosto pokaždé a opakovaně, tak to zcela jistě není náhoda, ale těžký hnus! :savle: I když jde jen o menší částky, tak to je něco, co se mi zdá velice nehorázné, od posledně už mi to těžce leží v žaludku a nemůžu se srovnat s nutkáním to nějak řešit. Má cenu to napsat třeba někam "výš" na Shell, bude je to zajímat? Asi nemá smysl to psát na PČR....? To je dotaz mimochodem, hlavně jsem o tom chtěl napsat Vám.
Takže pozor, uwaga, achtung, attenzione......!!

X-let jsme tam tankovali při cestě do Ička ,, vždy tam byly problémy,se vším,, dokonce jednou jsem tam koupi tužkové baterie do walkmenu j,doklad mi nedali,, ještě u toho stolku jak tam sedí pořád policisté a pijou kafé,, jsem si ty baterky instaloval,,ale hovno byly K.O.!!! ihned jsem je reklamoval,, ale poslali mě do prdele,, že jsem je mohl klidně vyměnit!!!!!!!! sem byl tak nasraný že jsem ty baterie po té obsluze hodil :D ,,, hned na mne vystartovali,, ještě že tam zrovna ti policisté bumbali to kafé,,ale peníze ani new baterie jsem si tím nevybojoval ,,, je to xindll ,všechno tam mají předražené a ještě tohle.
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Zdenda_8 »

Přesně takhle to dělal kamarád v Angli :lol: Pánovi dal lístek třeba na jablko a co si koupil ,jako třeba brýle,sendvič atp. mu šlo do kapsy ,njn hold se hodně kradlo ,nedá se nic dělat.. :D :D
Holly Moderátor
Moderátor

#15 Příspěvek od Holly Moderátor »

A myslíte že když vlezu na čerpací stanici, položím pistoli na pult a řeknu že chci platit a ať se neopovažuje mě natáhnout, že sem porušil nějakej zákon??? 8)
jurasis

#16 Příspěvek od jurasis »

Holly píše:A myslíte že když vlezu na čerpací stanici, položím pistoli na pult a řeknu že chci platit a ať se neopovažuje mě natáhnout, že sem porušil nějakej zákon??? 8)

Ano, porušil. A kdyby jen jeden...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Holly Moderátor
Moderátor

#17 Příspěvek od Holly Moderátor »

A kterej?? Podotýkám že pistole je legálně držená...
brta
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od brta »

Holly píše:A kterej?? Podotýkám že pistole je legálně držená...

Podle zákona o zbraních (zkoušky jsem dělal teda už před pěti lety, ale tohle bude určitě stejný) nejsi oprávněný nosit na veřejnosti viditelně zbraň, byť legálně drženou. To můžou jen složky MV, atd. A jak píše jurasis, toto možná jebude jediné, co bys porušil :) Za to by to na ty kury možná platilo. A nebo by měli něco podobného pod pultem, třeba i většího a byl by z toho hned divoký západ. Teda jih :lol:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od matal Moderátor »

brta: Ti poradím, v Mikulove je ještě jedna benzinka, tuším Agip, asi o 500m dál.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
brta
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od brta »

matal píše:brta: Ti poradím, v Mikulove je ještě jedna benzinka, tuším Agip, asi o 500m dál.. :wink:

He, díky, prý že dobrá rada nad zlato. Teď jsem Ti velkým dlužníkem! :lol:
Kecám, na to, že už je tam nenechám vydělat ani halíř, jsem přišel i sám! :palec:
Odpovědět