Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
krádež E34 vyškov - NALEZENO
-
- Kontaktovat uživatele:
Tipuju, že to jsou ti stejní zmrdi, co ukradli moje bejvalý auto. Kriminalista mě říkal, že pětkový BMW je jejich oblíbený auto. Kradou to pro to, aby se měli čím vozit, když vykrádají rodinný domky. Auto samozřejmě taky pěkně očesají. Vše, co se dá rozprodat (rádio, nářadí, výbava, ...), tak rozprodají. V tuto dobu to pravděpodobně odstavili na nějakým vhodným místě a budou čekat jestli tam ještě za 2-3 dny bude. Pokud ano, tak ví, že to nemá žádný vyhledávací zařízení.
Přeju hodně štěstí při hledání. Budu se dívat, kdybych Tvůj vůz někde viděl.
Napiš toho trošku víc o autě (Je to předfacelift? Má označení na kufru? Má nějaký vady na kráse? Atd...), případně dej fotky.
Přeju hodně štěstí při hledání. Budu se dívat, kdybych Tvůj vůz někde viděl.
Napiš toho trošku víc o autě (Je to předfacelift? Má označení na kufru? Má nějaký vady na kráse? Atd...), případně dej fotky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Plumbaa: Moji e34 totiž ukradli nějací týpci, co s tím jezdili po stavbách dělat sádrokartony. Zjistil jsem to z dost poničenýho interiéru (všude bílej prach, sedačky upatlaný od sádry) a taky podle toho, že v autě nechali řezací nože na sádrokarton. V podběhách bylo blato a tak s tím zřejmě nejezdili jen po silnici.
Přeju hodně štěstí při hledání, z vlastní zkušenosti vím jaký to je, když Ti ukradnou auto.
Víc najdeš v této rubrice (byla to e34 ukradená v Předklášteří).
Přeju hodně štěstí při hledání, z vlastní zkušenosti vím jaký to je, když Ti ukradnou auto.
Víc najdeš v této rubrice (byla to e34 ukradená v Předklášteří).