Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vykradena e39,pomozte

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
VenaE39

#1 Příspěvek od VenaE39 »

Zdravím všechny.
Dnes jsem měl snad nejhorší ráno v životě.Vzbudit se telefonátem,že Vám někdo vybral vašeho mazlíka nikomu nepřeju,myslel jsem,že mám noční můru,či co.
K vykradení došlo v ulici Broumarská na parkovišti vedle hřbitova.
Vzali mi oba pytle i s volantem!!!!!!!!Jak je to možné,vždyt bmw ma snad zamykací celý volant ne?Nebo na starších modelech to bylo..
Dále pak jsem přišel o xenony,rezervu,panel climatronic a tu komponentní věž na cd.
Nejvíc mě dostalo,že policajti nevzali ani otisky,očividně jim to bylo uplně jedno!!!
Pomozte prosím jakou koliv informací,kdyby Vám někdo nabízel něco s těchto věcí a pod.
Díky a chlapci dávejte na Vaše mazlíky větší pozor,nežli já!!!
Žijeme ve společnosti plné podvodníků a zlodějů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VenaE39

#2 Příspěvek od VenaE39 »

Ještě upřesnění stalo se to na praze 9,ul.Broumarská ,vedle hřbitova
směrem když jedete z Kyjí na Českobrodskou..
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Panaque »

To budou ty zasyflený smažky z čerňáku...

Je mi líto každé oholené pětičky...
Kostitras

#4 Příspěvek od Kostitras »

no já přišel o zadní sklo, a vím kdo to je. Zrovna si říkám jestli si pro něj dojít nebo počkat a chytit ho při činu.

a právníka dneska nabořil fízl v A6

takže můžeš litovat dvě pětičky.
Z toho ta má ale bude pomstěna
:twisted:
Tashiro

#5 Příspěvek od Tashiro »

Taky se bojím o tu svou, každý ráno se na ní chodím koukat. Lidi v ulici nechávaj i otevřený kaslíky....

To mě mrzí
Karlos745i
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Karlos745i »

jzisi doufam ze se mi to nestane ale kdybych o tom neco vedel tak napisu takovyhle fetky jezdej ke kamosovi do servisu kde mu porad nabizej radia atd.....
patriot
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od patriot »

[quote="VenaE39"]
Nejvíc mě dostalo,že policajti nevzali ani otisky,očividně jim to bylo uplně jedno!!!
quote]

Tak to jsou kurvi zasraný, sekat jim ruce .... :mad: Ráno taky čumim jestli mi někdo pětici nevybral ... :? :?

Jen ti vysvětlím ti otisky. Ty se zajištují, respektive je nařízeno, volat krim. technika jen k závažným případům (technik je jen 1 na okres) a dále, to důležitější, otisku se dají sejmout jen z naprosto hladkého a suchého povrchu, jako je sklo.. atd. Určitě né z plaubky. A další, musí se s něčím taky porovnat, to znamená, že pokud pachatel nebyl již v minulosti daktyloskopován, je to na nic ... Pokud ten povrch nebude naprosto hladký a bez spár, nebudou tam ty paprsky papylárních linií vůbec vidět....

Tak že technika nevolali proto, že jim je to jedno, oni ho klidně zavolají, otisky nezajištují oni, ale krim. technik, prostě protože to asi nešlo ...Na místě to tak vyhodnotili.
Víš, co lidi čumí na kriminálku Miami, Las Vegas, tak chtějí sebrat otisku i z koberce, betonu,pomalu ze vzduchu, prostě je tak TV Znova tak zblbla... :?
Dokud se za tohle nebudou sekat v ČR ruce, ty zasranci budou dále vykrádat naše auta ... :mad:
jzxr
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od jzxr »

a taky- kriminálka se volá když vznikla nebo hrozila škoda min. 200.000, alespoň mě to řekl policajt když přijel sepsat pokus o krádež mýho auta...
jurasis

#9 Příspěvek od jurasis »

jzxr píše:a taky- kriminálka se volá když vznikla nebo hrozila škoda min. 200.000, alespoň mě to řekl policajt když přijel sepsat pokus o krádež mýho auta...

Mám pocita, že je to až od půl mega...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od patriot »

Ano, je to tak, kriminálka si přebírá případ když je tam škoda větší jak 500 tis a nebo sazba více jak 3 roky - říká se tomu věcná příslušnost. I když né vždy to tak funguje ... lenost na krim. je profláklá :?

Žádných 200 tis, to je nesmysl, i kdyby tam byla škoda jen 20 tis a bylo vidět že tam lze zajistit stopy, technik se vyžádá a ten přijede.
Maxiczech

#11 Příspěvek od Maxiczech »

Tak to je mi opravdu líto. :(
Tohle vypadá na nějakou zbořenou e-39. To nebude na prodej do bazaru nebo do lidí. Spíš jít po inzerátech typu "koupím na e-39".
Svině svinutý.. :evil: Dolámat jim kosti. :x
Jsem myslel, že e-39 jsou nějak lépe zabezpečený proti vniknutí do auta, ale když tam vleze každá smažka, tak asi ne. :( Zaalarmovat, zaalarmovat, zaalrmovat :!: Kupoval jsem Bawko jen s jedním klíčem na dálku, tak jsem ho nechal v BMW vyřadit z ř.j. Jenže.., do auta by se stejně někdo dostal.. Tak jsem udělal další opatření..
Jinak s tím příjezdem kriminálky.., vykradli mi bejvák, já byl doma, tak jsem se s tím týpkem chvilku miloval na terase a pak mi zdrhnul. Měl jsem jeho kuklu, kus rukávu a batoh. Přijela státní, vošmatala všechno, co jsem z něj sundal. Čekali jsme hodinu na kriminálku a první co se ptali, esli na ty věci nikdo nešmatal. "Ale ano pánové, tady vaši kolegové". Hm.., tak to je zbytečný zajišťovat a dávat stopu čoklovi.. :evil:
Někdy mi přijde, že to ti polišové snad dělaj schválně, aby nebylo tolik práce. Nebo jsou opravdu tak vydlabaní. :roll:
Jinak mi odnesl jen mobil, kterej mi za rok a půl našli někde v bazaru u Brna. Ale dojebal mi video, které pustil na zem.
Mno nic, co je to proti vybrakované e-39.. :(
Tak nechť je alespoň brzo chytnou.
Nechci radit, ale někdy jsou lepší jiní, než státní orgány. Ono takové nepřímé hrubé násilí je v mnoha směrech účinější.. :wink:
VenaE39

#12 Příspěvek od VenaE39 »

Díky za podporu.No dostal jsem tip na pár existencí,tak beru o výkendu duralku a jdu se jich zeptat..
Lucas87
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Lucas87 »

VenaE39 píše:Díky za podporu.No dostal jsem tip na pár existencí,tak beru o výkendu duralku a jdu se jich zeptat..

to me mrzi, nejak se tyhle typy vykradacek rozsirujou.......hlavne to stou duralkou neprezen, jinak drzim palce abys je nasel
Nyní: BMW E61 530i 05"/BMW E46 325Ci 03"/VW Transporter 2,5Tdi-Long 06"/Yamaha FZS 1000 04"
EX: BMW e36 316i 97"/BMW e39 523i 97"/BMW e39 525i 01"/LADA NIVA Offroad spec. 99"/Toyota 4Runner Offroad special 94"
VenaE39

#14 Příspěvek od VenaE39 »

Neprisel jsem na nic.Byl jsem na mistech,ktere mi doporučily znami,ale nikdo nic neví.Domlouval jsem jednomu fetakovi,kterej chodol pobliz mista,kde se to stalo a taky nic.Už to skoro vzdavam,myslim,ze jsem proste jeden z mnoha obeti tehle zku...jch grazlů,kterym policie nechava volnou ruku!!!
zoro

#15 Příspěvek od zoro »

tak drzim vsechny palce aby ty zmrdy chytily!Me pred casem ukradli moje Bmw E30 CABRIO a je to fakt hroznej pocit kdyz vylezes pred barak a auto tam neni,nebo je vybrany opravdu by se tem zmrdum meli pri nejmensim sekat ruce a nacpat jim je do prdele!Tak ti preju hodne stesti pri lovu.
panacek

#16 Příspěvek od panacek »

zdarec, to byl nekdo kdo to potreboval ty dily, fetaci by se tim nezabyvali, ti ani nevi jak ty begy sundat. ale bud rad ze to byli jen dily a ze mas karu doma. co radim ja tak dobrej alarm, i ten origo je naprd, pokud ti tam vlezou tak ze otevrou centralem tak se vyrusi.anebo to pojistit,aneni to tak hrozny cenove.tak se mej.
VenaE39

#17 Příspěvek od VenaE39 »

Díky moc,ale ja to uz asi fakt vzdam,jelikoz na to vsichni kolem serou,nikdo s tim nic nedela,policajti maj dost prace s vybíraním pokut,takže nejakej ten zločin....Dyt z toho,že nam nekdo krade,či vykrádá naše vozítka nemaji nic,jo je pravda,že neco jo,to posrany papirovani,ktere je fakt nebavi.
Takze se radsi ani nesnazej nic delat,či nekoho hledat,protoze to je zas hromada papirovani a takhle je to furt dokola....
A pritom jsou to nasi zamestnanci ne????
Takže mala otazka na závěr:Nejsme nahodou špatni zamestnavatelé???
Tashiro

#18 Příspěvek od Tashiro »

VenaE39 píše:Díky moc,ale ja to uz asi fakt vzdam,jelikoz na to vsichni kolem serou,nikdo s tim nic nedela,policajti maj dost prace s vybíraním pokut,takže nejakej ten zločin....Dyt z toho,že nam nekdo krade,či vykrádá naše vozítka nemaji nic,jo je pravda,že neco jo,to posrany papirovani,ktere je fakt nebavi.
Takze se radsi ani nesnazej nic delat,či nekoho hledat,protoze to je zas hromada papirovani a takhle je to furt dokola....
A pritom jsou to nasi zamestnanci ne????
Takže mala otazka na závěr:Nejsme nahodou špatni zamestnavatelé???

Nic si z toho nedělej. Mě před rokem taky vykradli a vyštípali zámky a dodnes nemám ani vyrozumění... :roll:
jurasis

#19 Příspěvek od jurasis »

patriot píše:
Maxiczech píše:

Ač nerad, musím uvést, že mám více zkušeností s takovými, jak uvádí Maxiczech...
S takovými, jak uvádíš Ty, je moje zkušenost v menšině... :cry:
Tím nechci zpochybnit Tvé rozhořčení nad házením do jednoho pytle... :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
TUNAK
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od TUNAK »

VenaE39: Ty tam někde bydlíš nebo proč si tam nechal stát auto přes noc u hřbitova??? V okolí bydlím a vím že tam bych auto nenechal i kdbych ho měl domu dotlačit! Ale už když se podíváš tak okolo skoro nic není, takže tam není problém pro nikoho začít tam něco vykrádat... A když už by tam policie někoho načapala, tak řekne: Já jsem ze servisu naproti :lol: Ale večer je to tam mrtvý, před pár lety jsme si tam na tý rovince večer jezdili sprinty a nikomu to nevadilo :lol: Když bych měl takhle někde parkovat, tak rozhodně ne na nejpochybnějšim místě, ale radši mezi domkama...I kdybych měl tam na někoho zvonit a prosit ho jestli si můžu u nich nechat auto přes noc abych spal v klidu, tak to udělám! :lol:
Odpovědět