Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Krádež E34 Vyškov - vozidlo nalezeno!!!

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pumbaa
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Pumbaa »

tak dneska sem si byl vyzvednout auto..bohužel to čeho sem se bál se stalo..auto je podle stavu co jsem ho viděl naposledy uplně v pr....všechny zámky vylámaný, zapalování je vytrhaný, všechny kola pryč( na autě sou tedka nějaký plecháče..každý kolo jiny), spoiler urvanej a křídlo je taky pryč...a to tom co bylo za bordel vevnitř se ani nebavím...prostě hnus, chtěl bych dostat tu kurvu co to udělala!!!!ale nejhorší že nevím co ted s tím dál. :cry: :cry: :cry:
Pumbaa
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pumbaa »

tady je první foto hned při přebírání auta...
Přílohy
DSC08471.JPG
DSC08471.JPG (71.71 KiB) Zobrazeno 4752 x
Pumbaa
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pumbaa »

další..
Přílohy
DSC08472.JPG
DSC08472.JPG (78.93 KiB) Zobrazeno 4751 x
Pumbaa
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pumbaa »

a ještě jedna
Přílohy
DSC08475.JPG
DSC08475.JPG (81.62 KiB) Zobrazeno 4750 x
Pumbaa
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pumbaa »

ted mi někdo poradte co mám dělat...jestli má cenu to opravovat nebo co s tím...já když to dneska viděl tak byl víc v šoku něž když mi to ukradli..
Pumbaa
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pumbaa »

takhle krásný bylo před tím..než to nějaký svině totálně posraly!!!!
Přílohy
DSC08163.JPG
DSC08163.JPG (89.52 KiB) Zobrazeno 4740 x
denide

#7 Příspěvek od denide »

Niet, čo povedať, jednoducho do plaču... Je zarážajúce, ako rýchlo, ľahko a bezohľadne dokážu čiesi paprčky urobiť na výsledku podctivej niekoľkoročnej snahy takúto spúšť. :evil: Máš podporu kolektívu, nebuď zúfalý. Bawko sa našlo, to je základ. Ak toho, respektíve tých, čo Ti to spravili nechytia, čo je celkom pravdepodobné, bude zrejme ťažké dostať to do pôvodného stavu. Myslím, že to stojí za to, dostaň to späť do prevádzky a postupne obnovíš jeho lesk.
Pumbaa
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Pumbaa »

no uvidím..hlavně po motorové strance jak na tom bude..tedka je v servisu tak uvidím..hlavně to bude stát dost peněz dostat to do puvodního stavu..a ty jaksi tedka zrovna chybí(ty love)...bude to trvat dlouho asi než s tím něco udělám...kdyby jste měli někdo zájem si ho opravit tak se ozvěte..
miloshm
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od miloshm »

Gratuluji k nalezení. Vím ovšem, jaké to je, když se opečovávaný miláček najde ve zdemolovaném stavu. Takovej dotaz - nebyly v autě stopy po sádrokartonářích? Možná teď měli zakázku na vyškovsku...
troutny

#10 Příspěvek od troutny »

Todle jsem také poznal.Sice mi auto neukradli,díky mému důmyslnému opatření,ale auto zvenku a zevnitř totálně zdevastovali.
Tím jak to nesprovoznili,tak je to asi více nasralo a vyřádili se mi na tom.Auto poškrábaný,ulomená šaltpáka,prokoplá přístrojovka,v autě se dokonce i vysrali a vychcali.No otřesný.
Tenkrát jsem pustil i slzu.Určitě to dej pomalu do kupy uvidíž,že čas vše zahojí.Je to hrozný,tenkrát jsem si řikal,kdybych ho u toho chyt tak bych ho snad zabil,no ale časem to bere člověk tak,že bych šel zas sedět.Tak asi lepé ,že tak.
Pumbaa
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Pumbaa »

no sádrokartonáři to nebyly..spíš bych řekl nějací fetáci nebo chudáci co nemaj prachy a umí jen otevřít a nastartovat...ty věci co byly v autě to byly jak po nějakým bezdomovci..jinak já jsem taky málem pustil slzu když jsem to viděl..měj sem fakt na krajíčku..hlavně aby byl v poho motor...kosmetický vady se opraví v poho..
DOEMIXXX

#12 Příspěvek od DOEMIXXX »

pokud neposraly motor, tak je skoda spoileru, kol atd..ale pokud to nekam neoprely, tak by auto mohlo byt jeste ok pokud budes mit silu, cas a penize na opravu. Gudlak boy :!:
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Legend1 »

Mě před rokem a něco ukradli E32, ta se po 10 dnech našla a měl jsem zničené oba dveřní zámky, spínačku, taky mi vyměnili volant, natankovali půl nádrže (asi bez placení), vyměnili poklice za origo z E46, zas tak špatně jsem nedopad, celková investice včetně vystavení nových SPZ byla asi 2000,-.
Pumbaa: E34 bych být tebou určitě opravil, nejsou tam podle fotek žádné závažné drahé investice, dal bych do ní pár tisíc a bude jako dřív.
Pumbaa
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Pumbaa »

Legend1: no tak pokud nebude nic s motorem tak to nebude tak strašný no..ted záleží kolik je pro tebe pár tisíc..jenom nějaký slušný kola vyjdou na 15 až 20 i s pneu..ale asi to opravím no..ale říkám tedka nejsou chechtáky na to takže to bude muset chvíly počkat
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Legend1 »

Tak kola jsou dost drahé, to je pravda, mě to ukradli na plecháčích, takže už je nemohli vyměnit za nic horšího. Zbytek věcí si myslím že by ses měl vejít třeba do 5tis, když nebude potřeba hodně lakovat atd
Pumbaa
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Pumbaa »

jj zbytek už snad nebude tak drahej...hlavně aby nebylo nic s tím motorem..budu informovat o pruběhu..a ještě sháním přední mlhovnku a spoiler tak kdybyste o něčem věděli tak napište,díky
Pumbaa
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Pumbaa »

tak borci auto se dneska konečně podařilo nastartovat a vypadá že by mělo vše být ok s motorem takže začínám pomalu s opravama teda, pudu to sice pomalu protože tedka fakt nejsou prachy ale co nejdřív to pude tak bude zase jako dřív(doufám)...
Pumbaa
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Pumbaa »

tak kluci náhradní díly mám sehnaný už skoro všechny..jenom největší problém je se spínačkou, potřebuju radu: v tom mým autě je motor 2.0i a spínačku mám sehnanou s 3.5, myslíte že to bude chodit s tím??když budu mít tu spínačku i s řídící jednotkou?a klíček samozřejmě taky..díky za info.
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Legend1 »

Tak když přehodíš čip imobilizéru z původního klíčku, tak by s tím neměl být problém. Možná máš ještě model bez imobilizéru, tak to by pak mělo jít kus za kus.
Odpovědět