Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW E36 318i r.v.92

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Genuine

#1 Příspěvek od Genuine »

Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o pomoc. Jestli někdo neviděl v Moravskoslezském kraji zelené BMW o které jsem byl vytunelován. Tady je foto auta jak vypadalo když jsem ho užíval:
[code:1]http://www.yauto.cz/bmw/prodam-bmw-14185.html[/code:1]
Nevím v jakém stavu je teď a netvrdím že vypadá stejně. Prej ho má nějaky kluk někde na vesnici a jezdí sním na Tunnigove srazy, tak dle mě bude nějak upraveno. Každopádně SPZ je stejná. Auto je pořád registrováno na mě a mám od něj všechny papíry, velký techničák, doklad o koupi apod. Kontakt v tom inzerátu není můj!!! Já ho totiž nikdy neprodával. Děkuji za jakékoliv info nebo radu. Přeji hezký den.
IKE

#2 Příspěvek od IKE »

Genuine píše:Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o pomoc. Jestli někdo neviděl v Moravskoslezském kraji zelené BMW o které jsem byl vytunelován. Tady je foto auta jak vypadalo když jsem ho užíval:
[code:1]http://www.yauto.cz/bmw/prodam-bmw-14185.html[/code:1]
Nevím v jakém stavu je teď a netvrdím že vypadá stejně. Prej ho má nějaky kluk někde na vesnici a jezdí sním na Tunnigove srazy, tak dle mě bude nějak upraveno. Každopádně SPZ je stejná. Auto je pořád registrováno na mě a mám od něj všechny papíry, velký techničák, doklad o koupi apod. Kontakt v tom inzerátu není můj!!! Já ho totiž nikdy neprodával. Děkuji za jakékoliv info nebo radu. Přeji hezký den.

Tak si tam zavolej jako zájemce na ten vůz. A dostaneš se k němu hned.
Genuine

#3 Příspěvek od Genuine »

Kontaktní údaje už jsou neplatné. To auto nabízel člověk co mě o něj podělal. Nechce mi ho vrátit ani říct kdo ho úžívá a jen mi vyhrožuje, teda pokud se mnou komunikuje. Prej ho už prodal nějakému známému co mu za to auto taky nezaplatil.
KAMIL740

#4 Příspěvek od KAMIL740 »

:whaasup: :whaasup: :whaasup: :whaasup:

to asi nechapu na ,orave se prodavaj aute bez velkyho technicaku????? tak zavolej policajty ze na tebe udelal podvod ne???

sry
Genuine

#5 Příspěvek od Genuine »

On má známosti na dopravce, na policajtech a prsty má už od začátku v tom i ten autobazar. Chlubil se mi že takhle děla zhruba jedno auto ročně. Nejsem jediný koho podělal a pořád mi jen vyhrožuje.
JohnyE36

#6 Příspěvek od JohnyE36 »

jo tak to auto bylo kdysi moje a se Serzou sem si taky uzil neodhlasil ho kdyz sem ho dal jim do bazaru a pak natuneloval nehodu a dostaval sem exekucky apod dodnes mi dluzi asi 4 tisice slysel sem ze nekde stoji ale uz nevim kde presne nekdo znamy ho nekde videl stat u Ostravy na zahrade zkusim se poptat :wink:
Genuine

#7 Příspěvek od Genuine »

Se Seržou jsem měl taky tu čest :(, pekli to na mě už jaxem ho kupoval. Pár měsíců po koupi auta, svalšovali můj podpis jako že jsem to auto prodal. To auto přitom vlastnila leasingovka a ja to splácel. Naštěstí nikomu nic nedlužím, snad. Prej to auto někde stojí na zahradě, to je poslední informace co o něm mám. Technická skončila loni a zájímalo by mě kdo platí povinné ručení, páč ja nic neplatím už dlouho a ani mi nechodí složenky tak nevím jestli mi to nepříjde zpětně. Na dopravce je auto psáno stále na mě.
Kdybys o něm cokoliv zjistil byl bych ti moc vděčný. Díky
Genuine

#8 Příspěvek od Genuine »

Tak díky jednomu telefonatu za ktery dekuji (uzivateli tohoto fora) se auto naslo a tipek co me o nej podelal chce za nej 130tis. Papíry od auta mam ja ale on si asi taky nechal udelal kdyz ho chce prodat. Poradi mi nekdo co stim mam delat? Domluvit si schuzku ohledne koupi auta? Akorat by me zmlatil kdybych tam prisel...
giovanny

#9 Příspěvek od giovanny »

Genuine píše:Tak díky jednomu telefonatu za ktery dekuji (uzivateli tohoto fora) se auto naslo a tipek co me o nej podelal chce za nej 130tis. Papíry od auta mam ja ale on si asi taky nechal udelal kdyz ho chce prodat. Poradi mi nekdo co stim mam delat? Domluvit si schuzku ohledne koupi auta? Akorat by me zmlatil kdybych tam prisel...

Hoj ten tvů problém jak ho tady popisuješ nemá hlavu ani patu??!! Bud jsi auto prodal a máš prodejní smlouvu ?? Nebo jsi jej neprodal a někdo kupní smlouvu nemá a tudíž předmětné auto užívá protiprávně!!!

Jestli na tebe zahrál něj habaduru,tak stejně nechápu jak se on cizí člověk dostal k autuu,,, musel jsi mu poskytnout něj příležitost//třeba jsi mu auto skutečně chtel prodat/// Jestli sfalšoval tvou kupní smlouvu tak se divím proč již nejsi na nejbližší služebně PČR a nenahlásíš to jako podvod!!! Tím dříve jestli ti někdo vyhrožuje??

Jinak co se týká poviného ručení že ho neplatíš!! chlape nato dojedeš jedině ty, pač ti to pak z kanceláře pojstitelů spočítají i s ůroky

Tak se do něj obuj a neboj se ho,,leda že by měl typek něj oprávněný důvod??
Pumbaa
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Pumbaa »

giovanny má pravdu...neboj se toho, tohle řešit jedině přes PČR..i když si psal že je to tam nějak podchycený nemůžou být všichni a vždycky se najde někdo kdo to tam vyřeší..s tím borcem nevím jakej s ním máš problém že říkáš že by tě zmlátil ale u nás mají dost dobrej vliv na tyhle týpky ukrajinci apod..za pár korun udělají vše..a s tím pojištěním má taky pravdu...tedka od novýho roku si to to hlídají a za každej den můžeš dostat penále až 300Kč!!!!na to pozor!!!jinak přeju hooodně stěstí
Genuine

#11 Příspěvek od Genuine »

Zdravím a pozdravuji,
je to už skoro rok co jsem založil tento příspěvek a chtěl bych jen poděkovat všem za rady. Šel jsem do sebe a pomohlo to. Na služebně Policie jsem byl mile překvapen přístupem a jednáním. Auto už se našlo 300km od mého domova. Jezdilo na cizích značkách. jaxem ho viděl chtělo se mi brečet. Je sice pojízdné ale je to vrak. Nedojel jsem sním ještě domů páč je to dálka a ted jsem pořád v práci ale musím ho nechat odtáhnout protože bych nemusel ani dojet. Teďkom bych potřeboval radu co s takovým autem? Mohu ho nechat opravit a částku vymáhat po tom tipkovi. Ale nemám jistotu jestli něco dostanu a popřípadě kdy a dále nemám ani tolik peněz na opravu. Jsem odborním přes PC ale autům nerozumím, zkusím popsat stav mého rozbitého miláčka:
Předni nárazník chybí, zadní polámany, každé kolo jine 3x ALU 1x rezerva, předni a zadni sklo rozbité, vnitřek vozu vyrvany, děsné sportovní sedačky, při rychlosti 80km/h auto vypadá že se rozpadne, na cestě jsem si připadal jako atrakce, kazdou benzínku jsem musel dolívat vodu do chladiče, motor šlape ale ne jako kdysi, čepy, tlumiče jako by nebyly. A nevím co ještě, je to hrůza. Prostřídalo se na něm plno lidi i nějaky rybář a hlavně prasata co si z auta dělali popelnici. Za tu dobu najeli snim skoro 80tis km a asi i bez jakýchkoliv oprav či údržby. Nějak sem se rozepsal, snad to nevadí. Byl bych rád za každou radu. Až budu mít fotky rád pošlu zájemcům. Teď nemám auto ani prachy ale doufám že mé další auto bude opět BMW akorát s pořádným ponaučením že není kamarád jako kamarád a že auta se nepůjčují!!! Děkuji
castro
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od castro »

tak to se ti mnohem víc vyplatí šetřit na nové. Upřímnou soustrast.
Karlos745i
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Karlos745i »

hele jedine jiny auto tohle max prodat na dily jestli tam teda jeste nejaky jsou ale davat to dohromady nema cenu.Takze jine auto a preju dobrej kup.
Odpovědět