Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BRNO: Krádež šedomodré E46 *** NALEZENO *** HAPPYEND

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
Mirek

#1 Příspěvek od Mirek »

Brňáci, koukněte prosím ve svém okolí.

Tátovi asi před hodinou ukradli šedomodrou E46, měla kola z E36, super stav, jen asi v půlce víka kufru má kolem znaku cca 30cm dlouhou promáčklinu.
Zloděj mu vybral skříňku na plavečáku v Lužánkách, takže si to vzal i s klíčema a s dokladama :( (EDIT: nebylo to na Kraví hoře)

Je to určitě jediná E46 na Moravě na těchto kolech z E36.
Přílohy
DSC01390.JPG
DSC01390.JPG (85.06 KiB) Zobrazeno 5316 x
pazda
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od pazda »

sekat ruce hajzlum.. budu koukat 8O
100RM

#3 Příspěvek od 100RM »

No tak to je sila, vykradnut skrinku a este si aj vzat auto... Odteraz zacinam pouzivat na plavarni trezor ...
7er. True definition of luxury. Yours.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

zmrdi,to je mi líto kámo :( kámoš takhle přišel o A6 zas v sauně :(
Mirek

#5 Příspěvek od Mirek »

Taky jsem neveril svym usim. Pry takhle oloupili v ten moment asi 5 lidi a vzali dve auta. Profici. Penezenka s obcankou i s ridicakem se nasla pred chvilkou kdesi v popelnici (byly v ni i nejake cizi doklady) nedaleko mista cinu, ale doklady od kary, penize i kreditky jsou samozrejme fuc... Je mi z toho fakt na bliti :( To auto bylo totalne vychytane, fakt stoprocentne v cajku, komplet spotrebak novy, vse origo, skoro 50 tisic jen v novych dilech... Toho casu, co jsem na tom stravil... Ach jo, je mi to fakt hrozne lito.

TEN TREZOR NA PLOVARNE ROZHODNE DOPORUCUJU.
Becx

#6 Příspěvek od Becx »

kua miro mrzuté... to jsou hajzli... i já budu mít oči otevřené... chlapi bděte! btw. na bazéně klíče s sebou do plavek:(
///M3
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od MattyX Moderátor »

budu se snazit koukat... doufamn ze se najde :(
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Marek-is

#8 Příspěvek od Marek-is »

sakra e46ky jsou poslední dobou nák v kurzu... :evil: smejdi
Mike83

#9 Příspěvek od Mike83 »

No tak to je mazec, je to 14 dni, co jsem se bavil s kamoskou a jeji starej byl tusim na squash v Boby, coz je hned vedle a naprosto stejnym zpusobem vybili satny-pobrali klice od auta a kreditky a zrovna si vybrali, ze odjedou Touaregem (mezi A6kama apod.) No typek na tom ale mel Sherloga, auto vytrackovali na D1 tesne pred Prahou...
Fakt zmrdi :mad: Preju hodne stesti, budu se divat, e46tek si vsimam :wink:
BMWLibca

#10 Příspěvek od BMWLibca »

Zdar narazil jsem na tvou zpravu a nektere jine kradeze a je mi z toho na zvraceni. Mam to same a barva taky sedi takze se budu koukat!!! Tzn. ze pokryju Zlin a Luhacovice. Jinak jsem to ted odrel o svodila tak schanim nejake dily takz kdyz na to vase narazim hned volam tak sem hod cislo. Doporucuju obet vsechny pochybne vrakace kolem brna. Zlomte vaz!
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Leveler »

O ouu..Budu čučet jako ostříž:((
Právě před týdnem tady na Hlinkách kámošovi někdo vlezl do BMW a vytrhal komplet elektriku pod volantem.Ale neodjel stím.Do auta se dostali bez poníčení zámků, ale nechápali jsme proč to tak vyrvali.
O den pozdějí du k autu někdy kolem 18:00 a všude kolem byl plac a vedle mého auta stalo nastartovaný červený mondeo a když sem zmáčkl DO a auto zablikalo tak najednou to auto začalo vycouvávat a jelo rychle fuč.SPZ jsem neviděl ale seděli v tom nácí 2 bílí chlápci.Nevím jestli to byli tipaři a sondovali už moje auto a nebo to byla jen blbá náhoda.Ale nebylo mě jasný proč zaparkovali natěsno vedle mě kdy z každý strany bylo 10m místa:(((Snad jen blbá náhoda..
Snad se auto najde..budu koukat každej den...
makaweli
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od makaweli »

mam oci otevreny
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Míro , znamenam si do mobilu detaily kdyby nahodou Olomoucko
atimen
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od atimen »

kundy jedny... sekat ruce málo :evil: budu taky koukat co to pude snad se najde :wink:
Mirek

#15 Příspěvek od Mirek »

Chlapi, diky vsem za reakce i za to, ze koukate kolem sebe! Ja taky koukam, a poveril jsem snad vsechny spriznene bavoracniky, co znam. Ale sance na nalezeni je v tomto pripade fakt mala, borci sli na jistotu. Tipuju, ze auto uz neni v republice. No, ale nadeje umira posledni... Jeste jsem si vzpomnel, ze auto ma pod zadni SPZ nasi klubovou tabulku BMWklub CR a vevnitr je namontovany parrot s modrym displejem u stredoveho vydechu.
Zdenda_8
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Zdenda_8 »

Ahoj Mirku ,to mě fakt mrzí :( Doufám ,že mě to samé nepotká i s tou tvou ex E46 :cry: Budu se dívat taky všude!!Kdyby něco hned dám vědět.Ted v poslední době se ukradlo docela dost E46 ,ale i jiných aut.Myslím si ,že taky končí za hranicemi..Pevně věřím ,že se autíčko najde![/b]
Filozof

#17 Příspěvek od Filozof »

To jsou dneska svině. Vlezou už i na bazén do šaten. Ale je mi divné že je nevzala nějaká kamera. Na bazéně většinou jsou kamery při vstupu nebo v šatnách. Alespon tam kam chodím já.
Zkus se podívat zda nejsou kamery aspon na parkovišti či na městě bude kamerovej system ...třeba je zachytili. Obličej. Atd.

Držím palce a koukám taky po všech šedých BMW.
Holly Moderátor
Moderátor

#18 Příspěvek od Holly Moderátor »

Budu čučet kolem sebe, doufám že se najde... :(
Mirek

#19 Příspěvek od Mirek »

Je to až neuvěřitelný. Před chvílí volala slovenská policie, že auto našli a že si pro něj máme přijet do Trenčína.
Jsem moc zvědav, v jakém stavu se auto vrátí a jestli k němu budou i odcizené klíče a doklady. Uvidíme, jestli to bude příběh s dobrým koncem. Každopádně to považuju za zázrak.

Až se dozvím něco bližšího, dám to sem - pro zajímavost.

A ještě chci poděkovat všem, kteří mi pomohli a aktivně koukali :!:
denide

#20 Příspěvek od denide »

Gratulujem k nájdeniu vozidla, dúfajme, že bude v poriadku. Napíš ako to všetko skončilo. Toto je už 3. auto, čo v mojom okolí naša polícia vracia majiteľovi za posledný čas. Mám z toho dobrý pocit. :)
Odpovědět