Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Krádež mlhvek Kobylisy

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
xboy
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od xboy »

Nějaký lump mi tady v noci na dnešek sebral z auta Mpaketový mlhovky, doufám že to nebyl nikdo z klubáků.
Páč na ty nový si už dávám VN.
Přílohy
mapa.JPG
mapa.JPG (50.9 KiB) Zobrazeno 8399 x
_peper
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od _peper »

Lidi jsou fakt svině :roll:
xboy
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od xboy »

_peper píše:Lidi jsou fakt svině :roll:

To mi povídej.
Spíš mě vytočilo, že mi ustřihli kabely.
michal09

#4 Příspěvek od michal09 »

Njn mlhovky, neni to nic zvláštního, taky mi je minulý léto lohli přímo před barákem... :mad: :roll: Neuděláš nic a pochybuju že zloděje odradí VIN na mlhovkách, mlhovky jsou u země, na to nikdo nekouká.... :wink:
disstanda

#5 Příspěvek od disstanda »

Mě před půl rokem na Praze 3 mlhovky a včera blinkry. Čiré do E36 318i... Kdyby náhodou někdo z klubáků na nějaké narazil budu vděčný za info (o ně mi nejde, ale ty "šikulky" bych rád dostal do rukou ;-)

Díky a hodně štěstí všem ať se jim tohle neděje..
hsmejkal
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od hsmejkal »

Bydlim na Hajich a vcera vecer nam taky nekdo ukradl mlhovky sice ne /M , ale taky to zamrzi jeste ke vsemu kdyz jsme je tam davali tak pred necelym mesicem asi zacnu uvazovat o hlidanym parkovisti ptz uz je to druha vec co nam ukradli (1. vec byly poklice ) nechci cekat az nam vezmou cely auto bastardi
xboy
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od xboy »

To je nepříjemné. Cítím s tebou.
michal09

#8 Příspěvek od michal09 »

hsmejkal píše:Bydlim na Hajich a vcera vecer nam taky nekdo ukradl mlhovky sice ne /M , ale taky to zamrzi jeste ke vsemu kdyz jsme je tam davali tak pred necelym mesicem asi zacnu uvazovat o hlidanym parkovisti ptz uz je to druha vec co nam ukradli (1. vec byly poklice ) nechci cekat az nam vezmou cely auto bastardi

Cikáni, fetky a podobná havěť neumí ukrást celý auto, toho bych se nebál, májí IQ houpacího koníka, ty umí udělat jen trapné poklice, mlhovky, skla zrcátek atd. navíc se nezmůžou ubožáci... Sekal bych ruce za to, ale neuděláš nic... :?
Maxiczech

#9 Příspěvek od Maxiczech »

[quote="michal09"][quote="hsmejkal"]Bydlim na Hajich a vcera vecer nam taky nekdo ukradl mlhovky sice ne /M , ale taky to zamrzi jeste ke vsemu kdyz jsme je tam davali tak pred necelym mesicem asi zacnu uvazovat o hlidanym parkovisti ptz uz je to druha vec co nam ukradli (1. vec byly poklice ) nechci cekat az nam vezmou cely auto bastardi[/quote]

Cikáni, fetky a podobná havěť neumí ukrást celý auto, toho bych se nebál, májí IQ houpacího koníka, ty umí udělat jen trapné poklice, mlhovky, skla zrcátek atd. navíc se nezmůžou ubožáci... Sekal bych ruce za to, ale neuděláš nic... :?[/quote]

Ale i to nasere, když máš kupovat 2x za sezónu poklice na zimáky a krycí víčka šroubů na elektrony. Jukni na ETK. A o vyhřívaných zrcátkách ani nemluvim.. :evil:
michal09

#10 Příspěvek od michal09 »

Maxiczech píše:Ale i to nasere, když máš kupovat 2x za sezónu poklice na zimáky a krycí víčka šroubů na elektrony. Jukni na ETK. A o vyhřívaných zrcátkách ani nemluvim.. :evil:

Jasně že nasere, ale neuděláš nic. Buď budeš mít auto v garáži, nebo hold s podobnýma "maličkostma" musí člověk počítat. Osobně bych si poklice na auto nikdy nedal, jezdím v zimě na plecháčích, ale tak jak jsou, poklice na nich bych nesnesl, takže problém poklic nemám. Co se týče čepiček ventilků, mám ty obyčejné za co stojí 5, možná 10kč, takže ty jsou mi z těch si vrásky taky nedělám. No mlhovky mi už jednou ukradli, na vrakovišti jsem sehnal nový a od tý doby je tam naštěstí pořád mám, jedna z možností je je přilepit, ale pak asi nevyměníš žárovku... No a co se skel zrcátek týče, tak s tím neuděláš nic a to že jsou skla zrcátek drahý, to vím moc dobře, sám jsem vyhřívaný asferický kupoval... :wink: Zkusit na ně vyleptat VIN jak tady někdo navrhnul, nic lepšího asi nevymyslíš :wink:
Burke

#11 Příspěvek od Burke »

Me zase na Kobylisich za katastralnim uradem ocesali komplet auto (zrcatka , mlhovky , radio , znaky , poklicky s kol atd) byl jsem tak nasranej az hruuza.Od ty doby sem tam neparkoval.
Odpovědět