Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
TÝNIŠTĚ n.ORL. a okolí - pozor na tipaře
Čus.
Včera jsem dorazil kolem 24h na pivko s kamošema a mladá zaparkovala na naměstí naproti Montaně. Přijdem za hodinu a vedle auta stojí modrej Golf 2 a černejma foliema a dekturou zaslepující spolujezdcovo boční okno. Seděli tam dvě holí hlavy a mrkali na mou káru. Nasednem, vyjedem a ty svině za náma. Evidentně si nás chtěli otipnout. Nechtěl jsem je zavést před barák, tak jsem jsme se jich zbavili uličkama na bělidle.. Po 5 min to jsm vyjeli a oni zpět na naměstí na druhej straně u kašny a vedle Fabky. Zavolal jsem 158 a nahlásil co a jak.
Takže MODRÝ GOLF II spz:2H5 53-04
Včera jsem dorazil kolem 24h na pivko s kamošema a mladá zaparkovala na naměstí naproti Montaně. Přijdem za hodinu a vedle auta stojí modrej Golf 2 a černejma foliema a dekturou zaslepující spolujezdcovo boční okno. Seděli tam dvě holí hlavy a mrkali na mou káru. Nasednem, vyjedem a ty svině za náma. Evidentně si nás chtěli otipnout. Nechtěl jsem je zavést před barák, tak jsem jsme se jich zbavili uličkama na bělidle.. Po 5 min to jsm vyjeli a oni zpět na naměstí na druhej straně u kašny a vedle Fabky. Zavolal jsem 158 a nahlásil co a jak.
Takže MODRÝ GOLF II spz:2H5 53-04
Tak teď mi přítulka řikala,že když sme byli v pondělí na Benzině v TnO,tak tam nějakej Golf projížděl... Stál sem tam se známim,já s BMW a on s Peugeotem 607... Jeli pomalinku a docela blbbě čuměli
,jak kdyby si okoukli nás nebo Benzinu,tak nevim,netankovali ani nešli dovnitř si něco koupit a když sme odjížděli,tak stáli u autosalonu Škodovky...
Jak ta barva vypadá přesnějc? A co ty co byli v tom autě,viděl si je? Koukám,že radši budu spát v garáži se psem 

BMW E34 540iA

dave155 píše:Dvojka vyšisovanej golf s modrou zářivou ,,štětkovou´´metlou. Olepen podomáckejma foliema,boční okno z krabice. Vevnitr min. dvě plešatý kebule co blbě čuměj![]()
Chtělo by to někoho aby prolustroval značku
Jo,tak to bude ono... Prej měli na palici kšiltofky a vypadali docela mladě,ona je moc nesledovala,ale zaujalo ji jak čuměli a jeli pomalinku... No přítule zkusí zjistit od známejch kdo to je atd....

BMW E34 540iA