Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vykradena e39,pomozte
Nebydlim,ale stala se mi takova vec....proslapl jsem brzdovy pedal a auto jaksi nechtelo brzdit,tak jsem to musel odstavit.Jelikoz na proti tomu parkovisti je auto servis,tak jsem to neresil.Bylo to v sobotu kole11 vecer,tak jsem si rek,ze tam v pondeli skocim,at mi to opravej a ja poletim dál...,ale to byla jaksi osudova chyba,ktera me stala hodne starostí a penez
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
VenaE39 píše:Nebydlim,ale stala se mi takova vec....proslapl jsem brzdovy pedal a auto jaksi nechtelo brzdit,tak jsem to musel odstavit.Jelikoz na proti tomu parkovisti je auto servis,tak jsem to neresil.Bylo to v sobotu kole11 vecer,tak jsem si rek,ze tam v pondeli skocim,at mi to opravej a ja poletim dál...,ale to byla jaksi osudova chyba,ktera me stala hodne starostí a penez
Jen jestli si to nevzali přímo lidi z toho servisu

To 100RM.. Vážený ruský chlapče.. Uznávám, že se to sem k tématu nehodilo, ale pokud by jsi alespoň třetinu na vlastní kůži zažil, nenazýval jsi to plky.
Né, že bych ti to přál, ale víš hovno o čem píšeš.
Jinak O.K. Příště, až se někde rozjede nějaké téma né úplně k názvu diskuze, tak si napíšem. "Hale kluci, tady je to wo hovně, pojďte na pokec. Tamn to bude určo lepší.."

Né, že bych ti to přál, ale víš hovno o čem píšeš.
Jinak O.K. Příště, až se někde rozjede nějaké téma né úplně k názvu diskuze, tak si napíšem. "Hale kluci, tady je to wo hovně, pojďte na pokec. Tamn to bude určo lepší.."

Hele panove,koukam,ze se debaty celkem rozjizdi..Shrnu to asi takhle:To ze sem tam tu mou peticku nechal byla asi nejvetsi chyba,kterou sem mohl udelat a fakt toho lituju.Ale na druhou stranu uz vim v jake to spolecnosti ziju a uz nikdy nic podobneho neudelam!!!Proste jsem myslel,ze je kolem me normalni svet..Pohybuji se v kruzich,kde se takoveto veci nedeji!!Ale byl jsem najivni.Jo jo,je to tak.Takze bych radeji tyto debaty kolem asi ukoncil!Piste pouze pokud mate nejake info,nebo pripadneho pachatele..Neberte to nejak zle,dekuji urcite za podporu,ale pochopte ze nektere prispevky,ci poznamky mi moc nepomohou...Jeste jednou diky Vena
panacek píše:zdarec, to byl nekdo kdo to potreboval ty dily, fetaci by se tim nezabyvali, ti ani nevi jak ty begy sundat. ale bud rad ze to byli jen dily a ze mas karu doma. co radim ja tak dobrej alarm, i ten origo je naprd, pokud ti tam vlezou tak ze otevrou centralem tak se vyrusi.anebo to pojistit,aneni to tak hrozny cenove.tak se mej.
Přesně tak! tady se neustále mluví o smažkách,ale ty ti tak maximálně vypáčí rádio byč a pryč!Mě tenkrát kvůli pos... radiu rozlámali u e36 palubovku v béžožový barvě!
Věcy jako bagy xenony a celý auta kradou týpci co ty auta dělají a nedivil bych se že navštěvují i toto forum.Já dřív hodně dělal do III Golfů dovoz aut a dílů a přestal jsem stím jelikož to byl prodělek,cenám za který nabízeli "týpci" použitý díly přímo na klubáckym foru nebylo možný konkurovat museli nakupovat hooooodně levně.
Mě ukradli e36 323 coupé,defacto nepojízdnou po 3 týdnech co stála v zastrčným areálu autolakovny,to smažka rozhodně nebyla!!!
Podle toho co tu ctu, tak bych tipoval, ze nekdo z toho servisu naproti o tom 100% bude aspon neco vedet...
Jenze z nich asi nemas sanci nic dostat.
Ale zkus se tam aspon poptat, jestli si to uz neudelal.
Drzim palec ale mam pocit, ze to uz nikdy nedohledas.. :-/
Clovek aby se bal v aute nechavat i sedacky..

Jenze z nich asi nemas sanci nic dostat.

Drzim palec ale mam pocit, ze to uz nikdy nedohledas.. :-/
Clovek aby se bal v aute nechavat i sedacky..

Upřímnou soustrast,ale také si myslím že to smažky nebyli.Ty ti tak vytlučou okno a vezmou rádio.Tohle jsou podle mě partičky lidí ,kteří to prodávaj vrakárnám.Jednou jsem u jedné vrakárny viděl tranzita s Ústeckou značkou plnou cikánů a dílů BMW.Pochybuju,že by to měli z bouraček.Žijeme ve státě plnýho zlodějů a závistivců.Kteří vám klidně očešou auto,nebo alespoň vojedou klíčem. 

To Vena39: Vím že to zní blbě,ale nezbyde ti než to vyřešit koupí nových dílů.Také mi ukradli mlhovky.Minulý týden ukradly tátovi z Toyoty přední masku s chromama a znakem (sranda za 3500,-).Bez toho se jezdit nedá.prostě na nic.Nezbývá než tam dát alarm,třeba s ultrazvukama a snažit se parkovat na místech kde bydlí hodně lidí,protože je větší šance,že se tam na to vykašlou.I když kamarádovi ukradli z e34 přední nárazník v Žitné ulici