Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nenechávejte v autě ani žvýkačku!!!

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
patriot
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od patriot »

4 100RM

Nejsi naivní, ale většina lidí se řádí heslem z cizího krev neteče, a pod zámiňkou že by museli náhodou jít na P ČR, k soudu, svědčit, či by je potom pachatel poznal, jednoduše nezavolají ... :? Prostě se bojí.

Občas se někdo najde že zavolá, či dokonce přeš operačního telefonem navádí hlídku, že pachatele vidí z okna paneláku ... , je to ale jen málokdy¨.

Ta fólie je jen zdrží o pár vteřin ... :wink: Je ale fakt, že mnohem více je vloupání do aut bez fólií. Dokud budou za to tak směšně malé soudy, bude se to dělat stále.

A to od příštího roku jízda bez řidičáku už nebude tr. čin, tak ty hovada negramotný budou jezdit ještě ve větším počtu :mad: Ať jdou do piče, celý tyhle soudy, lidumilové, tvůrci zákonů :twisted: Jenom to kazí a haťí práci policie, my to chytáme a oni to budou pouštět s napomenutím :evil:
( jenom za letošní půlrok se chytlo za volantem přes 13.000 neřidičů, příští rok až to bude jenom přestupek jich bude nesrovnatelně více a na ulici to bude jak v Iráku :evil: )

Sry za odbočení od původního tématu, sere mi to moc, nechal jsem se unést .. :?
jurasis

#22 Příspěvek od jurasis »

Hele, Patriote, je to pravda jen zčásti. Policie v tomhle státě smrdí, ale odvrchu. Až bude velení přemýšlet hlavou a ne prdelí a bude řídit své podřízené podle jiných priorit než jen vybranou částkou na pokutách a vlezdoprdelství, pak se dočkáme zlepšení. Do té doby budou mít hajzli pré...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od patriot »

jurasis píše:Hele, Patriote, je to pravda jen zčásti. Policie v tomhle státě smrdí, ale odvrchu. Až bude velení přemýšlet hlavou a ne prdelí a bude řídit své podřízené podle jiných priorit než jen vybranou částkou na pokutách a vlezdoprdelství, pak se dočkáme zlepšení. Do té doby budou mít hajzli pré...

Pré budou mít do té doby, dokud je budou soudy pouštět prakticky bez trestu. V našem státě smrdí vše, né jen policie. S těmi pokutami souhlasím, ale jen o MP. U P ČR je již dávno jiné měřítko, taky špatné. Je to tzv. čárkový systém. Vím to ze službeních porad. Ty jejich přiblblé %%, statistiky .. atd. O pokutách to již dávno není :idea: Šéfa zajímá jen objasněnost a výsledku. Do pokut nikoho nehodí, stejně je skoro nikdo nedává. Doba je zlá a ještě pomáhat lidem od peněz, od toho tady policie není. Jen mi prosím netvrď opak :?
Souhlasím s tebou, že vedení P ČR k hovnu, tyhle sedmadvacileté Mgr.a Bc. z akademie v hodnosti plk., co nikdy nevidělil živého zloděje, co znají praxi jen z knížek .... a tyhle lidí píšou metodické pokyny, ty bych nejradši :mad: Škoda mluvit :?

Já to dávám za vinu pouze soudcům a zákonodárcům, nikomu jinému :!: Dokud budeme národ lidumilů, budeme tak kde jsme. Já zastávám nulovou toleranci.

Slušný a poctivý občan se bát nemusí, zmrdům by u mě pšenka nepokvetla
:mad:
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#24 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

100RM píše:to sice ano, ale vypacit to uz tak jednoducho nejde, resp. nejde to rozbit vypacenim, jedine drsnym vymlatenim a to uz sa snad nejaki ludia za tou ranou otocia. Alebo som naivny ?

folie je nezdrží ani o sekundu, jedine pak ty nemáš tolik práce s vysáváním, vlastní zkušenost ... :evil:
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Maxiczech

#25 Příspěvek od Maxiczech »

Co se legislativy, soudů a státních institucí týče v této republice, to je snad na jiné fórum. Já osobně bych blil, a kdo tady výše psal něco o prdelích a jiných výrazech, se bohužel přesně trefil. :evil:
Zákony v této republice nahrávají těmhle šmejdům netahavejm a normální lidi, co se dostanou do svízelné situace a řeší to půjčkami atd, jsou taháni po soudech a přicházejí o majetky, na které si opravdu naspořili a vydělali vlastní prací.
Teď jsem smazal řádek, protože mi to za problémy nestojí, ale pravda je taková, že když takovýdleho hajzla chytit, tak hrubě dobít tak, aby nebyl schopen v čemkoli svědčit! A to je holá pravda. :twisted2:
Tashiro

#26 Příspěvek od Tashiro »

To je pech.... znám to dobře. Já v autě nenechávám ani ty žvejky... vůbec nic jen páku na volantu. Je to asi 3 - 4 měsíce, co mi to stejně jako tobě vymlátili. Nic nevzali, jen prostě zkusili estli nemám něco v kaslíku... byla tam jen nabíječka, tužka, záznam o nehodě a 2 CD pinkfloyd.... jen to vyházely.

Tomu se prostě člověk nevyhne, akorát je z toho nasranej. Kéž by při zdrhání zakop a roztrhal si vazy na nohách...

Prostě je to marný, lidi sou svině a kradou co můžou.
Kami1

#27 Příspěvek od Kami1 »

Ode dneska jsem zacal antiradar hazet do kastliku, do ted jsem spolehal na to, ze neni u stropu videt

Nejlepsi prevence proti temto "lidem" je mit starou rezavou plecku plnou bordelu, nezamcenou a bez paliva
kyo

#28 Příspěvek od kyo »

nerozbitna folie ze je nezdrzi ani o sekundu ? to by me zajimalo jak. vzdyt to nejde poradne vymlatit ani kladivem :)
disgorge13

#29 Příspěvek od disgorge13 »

Ahoj,

tohle je jeste dobry ...
soused ma novou Ochcavku s nejakym lepsim packetem
rano prisel k auto , ktere ma cca 20 metru od balkonu ... !!

a na aute nebylo - kompletni palubka vcetne navi , predni a zadni svetla , mlhovky , zrcatka a pany zlodeje nikdo samo sebou nevidel

takze tak ..
Maxiczech

#30 Příspěvek od Maxiczech »

Dobrý nejni ani jedno, ani druhý. :x Dolámat jim kosti. :evil:
Pak si to v klidu odsedět, díky debilním a stupidním zákonům. Já newim, já bych to asi dal.. :twisted:
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Slavisimo »

Jurasis: Je to skoda :-( kdybys chtel ty folie tak doporucuju tu firmu od Kamila.

disgorge13 píše:Ahoj,

tohle je jeste dobry ...
soused ma novou Ochcavku s nejakym lepsim packetem
rano prisel k auto , ktere ma cca 20 metru od balkonu ... !!

a na aute nebylo - kompletni palubka vcetne navi , predni a zadni svetla , mlhovky , zrcatka a pany zlodeje nikdo samo sebou nevidel

takze tak ..

disgorge13: To je normalka tydne sme delali v praci novy superby bez navi a novy ocka bez prednich xenonu..
Traviss

#32 Příspěvek od Traviss »

Kami1 píše:Ode dneska jsem zacal antiradar hazet do kastliku, do ted jsem spolehal na to, ze neni u stropu videt

Nejlepsi prevence proti temto "lidem" je mit starou rezavou plecku plnou bordelu, nezamcenou a bez paliva

To podpálí a ohřejou se svině...
Ex e46 320d / Ex e39 540iAT / Ex e39 528i / Ex e39 540iAT #2 / Aktual Volvo S60 '01 2,3i T5@207kW LPG + SAAB 9-5 '99 2,3iA Turbo SportCombi 125kW + služební Yeti chrochták 4x4 + opět pošilhávám po BMW V8 ;)
Banurek

#33 Příspěvek od Banurek »

jurasis píše:Dneska jsem přijel před barák a protože jsem měl v plánu znovu odjet, nechal jsem úplně u stropu vedle zpětného zrcátka antiradar.
Za půl hoďky (17.45 !) mi řve telefon. Vyletím z baráku a dopadl jsem viz níže.
Antiradar samo fuč. Byl jsem tam za dvacet vteřin, ale možná dobře, že jsem nikoho nechytl. Bych ho regulérně přizabil...
Tak s tím bych se určitě nechlubil že Ti někdo vybral auto,po tom co si tam nechal antiradar.To je prostě jen neopatrnost lidí že si myslí že auto je trezor.

A ti chytří co říkají že folie nezadrží ani o sekundu,doporučil bych Vám namočit hadr do studené vody a přiložit na čelo :roll:
jurasis

#34 Příspěvek od jurasis »

Mno, napsal jsi to hezky, jen je tam malá nepřesnost. Já se nechlubil, ale varoval ostatní, a to je velkej rozdíl. I kdyby se z tohoto poučil jen Kami1, který to tady napsal, tak tento topic stál za to...
Mimochodem, nikdy v autě nic nenechávám a dávám si na to pozor, jednou to nedodržím a tohle...

Ale hlavně, proč píšu: je na zamyšlení, kam spějeme, když je normální vědomě někomu zničit majetek a ještě čekat, že si poškozený bude sypat popel na hlavu, protože udělal chybu vlastně on... :!:

Nemám prodat auto a chodit pěšky, abych takový smažky neprovokoval? :!:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Maxiczech

#35 Příspěvek od Maxiczech »

Já nemyslim, že tohle jsou jenom smažky. Jsou to děti zasranejch rodičů, co neměli nebo nemaj čas na svoje děti. Peněz dost, ale co si ještě nevydělat na fet, když mi matka dává jenom 3 kyla na cigára a na pivo. A won mě z toho strejda kdyžtak dostane. :evil:
Won totiž krade ve velkym a má dost peněz na právníky.
Jediné: zliquidovat!!! :evil:
Banurek

#36 Příspěvek od Banurek »

jurasis píše:Mno, napsal jsi to hezky, jen je tam malá nepřesnost. Já se nechlubil, ale varoval ostatní, a to je velkej rozdíl. I kdyby se z tohoto poučil jen Kami1, který to tady napsal, tak tento topic stál za to...
Mimochodem, nikdy v autě nic nenechávám a dávám si na to pozor, jednou to nedodržím a tohle...

Ale hlavně, proč píšu: je na zamyšlení, kam spějeme, když je normální vědomě někomu zničit majetek a ještě čekat, že si poškozený bude sypat popel na hlavu, protože udělal chybu vlastně on... :!:

Nemám prodat auto a chodit pěšky, abych takový smažky neprovokoval? :!:
určitě neprodávej , kdyby si chodil pěšky tak tě sundá na přechodu nějaký feták. Tak zdar a sílu proti takovým zkur.encúm :wink:
elephant

#37 Příspěvek od elephant »

No, jako brachovy minule, když šel na minutu z auta, ktery nechal na vystraznejch, vymlatili všechny 4 okýnka...aby to meli rychle vybrany, takze si dopadl ještě dobře. A asi za měsíc mu někdo nakreslil klíčem na kapotu velkou , jelikoz je mladsi a ma dobry auto...
To aby clovek jezdil v T-34, aby nemusel mít strach, i kdyz do sběru tady clovek muze odnyst vsechno a nikomu neprijde divny, kde ten clovek sehnal 15 poklopu od kanalu...
Sibr

#38 Příspěvek od Sibr »

:x
Když koukám na tu 39, nevíte někdo jak si stojí ty original dvojitá skla?
Asi by to mělo být sklo-fólie-sklo. Rozhodně to nehdolám zkoušet co vydrží :)
Ale docela by mě to zajímalo, máte někdo zkušenost??
Překvapila mě i nízká cena nového skla, která je cca kolem 6k kč.
jurasis

#39 Příspěvek od jurasis »

Úplně stejně jako jednoduchá...

Jestli chceš, tak musíš hodit bezpečnostní, cena bočního jsem koukal kolem 900 éček za JEDNO... :roll:
.
.
Adeon88

#40 Příspěvek od Adeon88 »

Tak další smutný příspěvek.. vcera mi nekdo vlezl do auta..:( okenko je vytriskane..:( a ten inteligentni pan, co si chtel na me polepsit VYPACIL ODEMCENY kastlik... ve kterem nebylo shola nic...:(:(
Odpovědět