Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ocesana PDC cidla z E39
ze soboty 25.7. na nedeli 26.7. mi na Ladvi (Tanvaldska ulice) ocesali z E39 touring r.v. 2002 listy s pdc - vzhledem k tomu, ze byly sede barvy, snadno se daji poznat - kdyby na ne nekdo nahodou narazil... toho kretena, co mi uz 2 x ukradl skla ze zrcatek a ted tohle bych velice rad poznal. Mesic by se nenajedl vlastnima rukama
-
- Kontaktovat uživatele:
Maxiczech píše:By mohly být i na autě, ale pochybuju, že státní volala kriminálku. To by klucí museli být zrovna najedeni a nudou si kousat nehty u nohou..
bohužel je to tak, no :-/
já si myslim že si to někdo nandavá na svoje auto, takže jedině koukat po okolí po stejné barvě a nebo prostě alespon typu v případě přebarvení
ja jen nepochopim co je to za socku co si koupí bavoráka a nemá ani na to si sehnat zrcátka s lištama

-
- Kontaktovat uživatele:
Maxiczech píše:By mohly být i na autě, ale pochybuju, že státní volala kriminálku.
Nechci být za lamu, ale ty lišty byly ze zlata ?

Kriminálka se volá na místo kde je škoda více jak 500 tis, či sazba více jak 3 roky. Říká se tomu věcná příslušnost

V žádném případě nezlehčuji tento skutek, sekat jim prsty zmrdům zasranym, ale kdyby kriminálky jezdila i na toto, tak nevím kdo by potom šetřil vraždy, loupeže, znásilnění, vydíraní .... atd., což je asi jiná liga, ne

presne tak... na co kriminalka... na listy s cidlama dohromady orig za 20 tisic...nesmysl...oni tu nasadu sice videli, ale vibec ji ani nefotili... Co si budeme namlouvat...vime moc dobre, ze policie je v takovych pripadech bezmocna... ty kamery smysl maji, ale museli by je duchodci ve sdruzeni odsouhlasit..
To je pravda, že krim. nemůžou vyjíždět ke každému zrcátku, ale právě proto se toto děje a nahrává to výhradně těm zasranejm lupičům. Tak ať naučej kluky ze státní sbírat otisky a následně prohledat databázi. To snad by mohli zvládnout ne? Je jich v kancelářích milion.. Ale tfuj. Tohle není na debatu o BMW..