Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kam "smažky" prodávají náš majetek...?

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
jirikuchytil

#41 Příspěvek od jirikuchytil »

Blahycz píše:
jirikuchytil píše:
NEMO píše:Máte někdo tip, jak auto "spolehlivě" zabezpečit????

BER SI S SEBOU DOMŮ VOLANT

:lol: neasi,to vis zejo ale vypisuj to tady,ale ver ze kdyz budou chtit tak si to vemou vzdycky :huh:

Věř, že když já budu chtít, tak si to nevezmeš
jurasis

#42 Příspěvek od jurasis »

jirikuchytil píše:
Blahycz píše:
jirikuchytil píše:[quote="NEMO"]Máte někdo tip, jak auto "spolehlivě" zabezpečit????

BER SI S SEBOU DOMŮ VOLANT

:lol: neasi,to vis zejo ale vypisuj to tady,ale ver ze kdyz budou chtit tak si to vemou vzdycky :huh:

Věř, že když já budu chtít, tak si to nevezmeš[/quote]

Moje taky ne. Spíš přijde o něco důležitého on... :!:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
rob2fab
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od rob2fab »

prase007 píše:Mě zrovna nedávno stavěl u mnichova Simir & spol. na dálnici a lezli mi tam pomalu i pod auto, aby všechno zkontrolovali. U nás se maj hoši ještě co učit, jezdit tady s kradenym autem jak vidno neni vůbec žádný riziko a problém a to co se jim podaří chytit je jen špička ledovce, když má ten zloděj opravdu velkou smůlu.

Jezdim od 97roku a věř že dřív se tydle kontroly dělali i u nás.i na blbe Ladě me kontrolovali vin,jednou me chybel na Renault5 vyrobní štítek (kterej byl u rencka nýtovanej..a byl to strašnej problém auto me odtáhli na expertízu..dnes?se mi nestalo že by me cajti koukli pod kapotu.jasny spolíhaj na to že sítem neprojde už z evidenčky..jenže díky tomu se dá jezdit po Praze několik měsícu jezdit v kradeným Subaru impreza..viz autohifi.cz sekce krádeže:)
kyo

#44 Příspěvek od kyo »

neni nutné kontrolovat VIN, stačí přece, aby zkontrolovali SPZ. Je sice fakt že svym způsobem to obejít jde, a sice tak, že zloděj vlastní jedno legálně získané BMW kupříkladu e36 sedan černé barvy a krade jen černé sedany e36 na které přehazuje značky ze svého, ale to je jaksi nepravděpodobné.

ve všech ostatních případech, tedy kradená SPZ z jiného auta, kradené auto s původní SPZ, nekradená SPZ ale z jiného typu auta na neodpovídajícím autě, je hned jasné, že něco není v pořádku.
Elektro

#45 Příspěvek od Elektro »

kyo píše:neni nutné kontrolovat VIN, stačí přece, aby zkontrolovali SPZ. Je sice fakt že svym způsobem to obejít jde, a sice tak, že zloděj vlastní jedno legálně získané BMW kupříkladu e36 sedan černé barvy a krade jen černé sedany e36 na které přehazuje značky ze svého, ale to je jaksi nepravděpodobné.

ve všech ostatních případech, tedy kradená SPZ z jiného auta, kradené auto s původní SPZ, nekradená SPZ ale z jiného typu auta na neodpovídajícím autě, je hned jasné, že něco není v pořádku.

Nevím proč by mělo být nepravděpodobné,že zloděj si ukradené auto legalizuje tím,že si třeba v annonci koupí doklady včetně SPZ z bouraného auta (klidně i v barvě v jaké potřebuje o motorizaci nemluvě) ?Bohužel je to v tomto státě naprosto legální.Prodávat SPZ+doklady+ winko.Policie s tím nic nenadělá.Bylo by dobré když by místo kontrol lékárniček a žárovek raději chtěli vidět win a techničák. :roll:
kyo

#46 Příspěvek od kyo »

No když někomu zbydou jen papíry a stále přihlášené auto, musí dneska stejně platit povinné ručení ať to auto má či ne. Jinak musí auto minimálně odhlásit a spz dát do depozitu. Což se při kontrole takové spz zjistí. Vyplatilo by se to tedy jen, pokud ten, co ty papíry koupí by měl to "auto" přihlásit na sebe a pak je otázka jak to chodí na evidenčních kontrolách.. Což bude samozřejmě nejslabší článek, o tom žádná..
Elektro

#47 Příspěvek od Elektro »

kyo píše:No když někomu zbydou jen papíry a stále přihlášené auto, musí dneska stejně platit povinné ručení ať to auto má či ne. Jinak musí auto minimálně odhlásit a spz dát do depozitu. Což se při kontrole takové spz zjistí. Vyplatilo by se to tedy jen, pokud ten, co ty papíry koupí by měl to "auto" přihlásit na sebe a pak je otázka jak to chodí na evidenčních kontrolách.. Což bude samozřejmě nejslabší článek, o tom žádná..

Nevím proč by pro někoho kdo má schořelé nebo rozbité auto na totálku mělo být těžké zaplatit pojištění třeba na 3 měsíce,když do té doby zmíněné doklady prodá třeba za 30 - 50tisíc.Pak je naroubuje na kradené auto provede nebo zaplatí evidenční kontrolu a je to.Prostě je to v ČR na nic.:-(
filipkunc

#48 Příspěvek od filipkunc »

pane prosim vas proc lzete,je pekne se podelit o nejake vase skusenosti ale nedela se vymejslet a psat naproste hovadiny a spinit dobre jmeno obchodu,jste u me lhar a tesim se na vasi palku.
filipkunc

#49 Příspěvek od filipkunc »

[quote="eagle"]v Praze, ul. Záhřebská je u Francouzský jeden prima bazar, s jedním prima majitelem, kterej, když mi vykradli garáž, tvrdil, že takové a takové věci nekoupil a kradený věci nekupuje a dal to na prodejnu až za 3 dny. Tak jsem mu to nechal policajtama sebrat - byl to jen zlomek toho co mi vzali.. Za týden vyndal další věci. Tak jsem mu je nechal taky sebrat.. Už je to asi rok a půl a nedávno jsem tam objevil další moje věci.. A jaká náhoda všechno legálně koupenou na kradenou občanku..

pane proc lzete,asi moc rad ze sebe delate pana duleziteho ale co jsem pisete vubec neni pravda,dolozte protokol od policie ze neco bylo odcizeno a nalezeno v bazaru v one ulici,jste jen u me lhar a strasne ubohej clovek
filipkunc

#50 Příspěvek od filipkunc »

eagle píše:v Praze, ul. Záhřebská je u Francouzský jeden prima bazar, s jedním prima majitelem, kterej, když mi vykradli garáž, tvrdil, že takové a takové věci nekoupil a kradený věci nekupuje a dal to na prodejnu až za 3 dny. Tak jsem mu to nechal policajtama sebrat - byl to jen zlomek toho co mi vzali.. Za týden vyndal další věci. Tak jsem mu je nechal taky sebrat.. Už je to asi rok a půl a nedávno jsem tam objevil další moje věci.. A jaká náhoda všechno legálně koupenou na kradenou občanku..

Prostě poctivej živnostník.. až ho někde potkám tak mu moje pálka - sama od sebe (protože já nic já muzikant) zruší zubní kartu.. Jinak pak doporučuju burzu na Kolbence každou sobotu a neděli.. Znám několik lidí co si tam koupili zpátky svoje věci..
pane proc lzete,asi moc rad ze sebe delate pana duleziteho ale co jsem pisete vubec neni pravda,dolozte protokol od policie ze neco bylo odcizeno a nalezeno v bazaru v one ulici,jste jen u me lhar a strasne ubohej clovek
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Slavisimo »

No jasne zastavarny, bazary, vykupy sou uplne cisty :D :D vsechno legal a bez problemu :D filipkunc lol
Tyfelek

#52 Příspěvek od Tyfelek »

filipkunc píše:
eagle píše:v Praze, ul. Záhřebská je u Francouzský jeden prima bazar, s jedním prima majitelem, kterej, když mi vykradli garáž, tvrdil, že takové a takové věci nekoupil a kradený věci nekupuje a dal to na prodejnu až za 3 dny. Tak jsem mu to nechal policajtama sebrat - byl to jen zlomek toho co mi vzali.. Za týden vyndal další věci. Tak jsem mu je nechal taky sebrat.. Už je to asi rok a půl a nedávno jsem tam objevil další moje věci.. A jaká náhoda všechno legálně koupenou na kradenou občanku..

Prostě poctivej živnostník.. až ho někde potkám tak mu moje pálka - sama od sebe (protože já nic já muzikant) zruší zubní kartu.. Jinak pak doporučuju burzu na Kolbence každou sobotu a neděli.. Znám několik lidí co si tam koupili zpátky svoje věci..

Že by majitel neštastného bazaru:D
kyo

#53 Příspěvek od kyo »

osobně bych všechny bazary a zastavárny nechal vypálit a jejich majitele rovnou pozavíral, jsou to zmrdi do jednoho. jsou to oni, kdo vyvolávají poptávku tím že vykupují kradené věci.
and

#54 Příspěvek od and »

takhle na ne
Obrázek

me nedavno nakej vyholenej picu borec malem vlezl primo do auta (e39), zaklepal na okno a rek mi at du za nim ven, rek sem mu at de nekam a zmackl zevnitr tlacitko zavirani dveri, v tu vterinu borec chyta za kliku a chce otevrit, kouka na me proc to nejde, a zkousi zadni dvere a zacne mlatit do okna.

sem jako nechapal co se deje a jediny co me napadlo bylo nastartovat a rychle odjet, a kousek dal sem zastavil a docela se rozklepal,

zacnu asi vozit v aute krochnu
espejc

#55 Příspěvek od espejc »

ty krávo, to je hustý. kdyby se ti nedobýval do auta tak neřeknu, ale když takhle...
Odpovědět