Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zrcátka a gumy

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fabi

#1 Příspěvek od Fabi »

Tak nějak jsem doufal, že tohle nebude topic do kterýho budu psát nejdřív, ale člověk si hold nevybere.
V sobotu ráno mě zbudí telefon od souseda: Máš u auta ukopaný zrcátka!! Tak běžím dolů a u mojí FORD FIESTA XR2i ukopaný zrátka a ležej na zemi. Tak si řikám aspoň že tak, že to neodnesl i baworák. Ale bohužel sem se spetl. No nebudu vás napínat, takhle to dopadlo: Fiesta ukopaný zrcátka a propíchnutý všechny gumy, baworák je 325i E36 m packet individual, na chlup to samy. M Zrcátka a všechny gumy. No někdo asi nezkous že mám před domem 2 auta. Tak vám všem přeju co nejmíň podobných zážitků. PS: Sekat ruce jako ve středověku :evil:
capri
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od capri »

no to sou kurvy vubec nechápu proč to ty lidi dělaj :( koukam že auto budu mít vždy na hlídanym parkingu :(
Fabi

#3 Příspěvek od Fabi »

A to vás ještě pobavim zážitkem při čekání na policajty. Samozřejmě nejsem blázen abych si myslel že na někoho příjdou, jenom sem to chtěl mít na papíru. Tak jim volám, a oni že jsou tam hned, že na ně mám počkat venku. Bydlím v Praze Horních Počernicích, tak zhruba 700m od služebny, jenom projedete pár odboček a jste u mě. JÁ TAM NA NĚ ČEKAL PŮL HODINY..... a potom se mě ten frajer zeptá jestli jsem si ten stěrač utrh sám???!!!! :mad: Všechno sem už vydejchal ale co mě dostalo bylo to, že jsems nima jel na služebnu podepsat protokol. Chlapík mi řiká: tady se na chvíly posadte, my si pro vás hned příjdem.... a co by jste nechtěli.... po půl hodině se otevřou dveře a úplně jinej policajt mi říká: sakra chlape co tady chcete?? a najednou za dveřma: jéééé to je ten pán, já na vás úplně zapoměl... Osobní pocity radši nepíšu, asi je vám to všem jasný :evil: :evil:
Killca

#4 Příspěvek od Killca »

neni vhodny se ted do toho smat, ale ti policajti jsou fakt vtipni a mozna snad i jeste horsi nez samotnej cin na autech, protoze zrcatka a gumy se daj koupit novy, ale lepsi system ne
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Fabi

#5 Příspěvek od Fabi »

Killca píše:neni vhodny se ted do toho smat, ale ti policajti jsou fakt vtipni a mozna snad i jeste horsi nez samotnej cin na autech, protoze zrcatka a gumy se daj koupit novy, ale lepsi system ne

Klidně se směj, já se tenkrát smál tak, že jsem skoro zapoměl že mi doma stojej, zničený 2 auta :D :D
Fabi

#6 Příspěvek od Fabi »

Nejlepší ochrana auta je podle mě hřebík!! Asi před pů rokem jsem četl že nějakej paťák si pod řidičovu sedačku namontoval asi dvoustovku hřebík. A když si někdo sednul do auta a neodpojil nějakou pojistku, tak se spustil mechanismus a hřebík pěkně vystřelil :twisted: Až na to že v naší republice není takováto obrana majetku povolená :(
George_D
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od George_D »

Tak hřebíkovou rohož a když budou benga pičovat, řekneš že jsi fuckýr a máš to tak rád :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
patriot
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od patriot »

Jsou to zmdi zasraný :twisted: :?:

Díky amnestii pustili fetky a zloděje, na Kladně je denně 2-5 aut vybraných ...A jak to dojebou, vyrvou origo počítač + NAVI a ve frcu dostanou pár stovek. A škoda za desetitisíce :?

Už mě neba ty smrady zavírat, když je pak nějaký lidumil pustí :twisted: :twisted: :twisted:
Fabi

#9 Příspěvek od Fabi »

Jak změním název celýho tématu?? Co je podle vás nejlepší zabezpečení auta?? Osobně mám alarm a SHERLOG
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Brátn Moderátor »

co takhle vyvést kabely ze startéru na sedačku a pokud nezmáčkneš nějaký přepínač, tak místo otočením startéru ti to promasíruje hýždě :lol:

jinak k seriózní odpovědi: jediná možnost jak auto ohlídat je alarm s pagerem, je to sice palba, ale stojí to za to

a pokud už nějaký alarm třeba už máš, tak vždycky jde pager jednoduše udělat připojením telefonu k alarmu (tuto možnost už uvažuju i já dlouho, ale ještě jsem se nedostal k tomu to technicky vyřešit)
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
Risa525

#11 Příspěvek od Risa525 »

vsechno je to smutny ale premyslel si nad tim ze pokud se to stalo jen u tvych vozů na místě kde je jich třeba 10 na parkovišti že tady existuje i varianta přímého útoku na tvou osobu?samozřejmě je to sviňárna jak debil a u tebe bohužel dvojnásobná ale vůbec mi tam neseděj ty gumy
Fabi

#12 Příspěvek od Fabi »

Ta masáž hýždí je zajímavá :twisted: na moji osobu je to určitě, auta stála dál od sebe. Ale nemám na nikoho typ ani nemám s nikym problém. Takže jedině závist :( a to je hodně smutný.... Jestli chcete mít jistotu doporučuji SHERLOG je to sice dražší ale máte jistotu a slevu na povinném ručení, pls jak změnín název celýho topicu?
Fabi

#13 Příspěvek od Fabi »

Teda SHERLOG jsem myslel jako ochranu proti krádeži, ne proti poškození.
Proti poškození mě napadá jedině napojit auta na 220V a kdo si šáhne dostane :twisted:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Zave »

na POV na to asi slevu nedostanes, jedine na HAV a dalsi pridruzene pojistky...
Fabi

#15 Příspěvek od Fabi »

pravda omlouvám se. na havárko
BMWX5power

#16 Příspěvek od BMWX5power »

Fabi píše:pravda omlouvám se. na havárko

podivejte se na Flajzar.cz maj tam docela vychytávek na zmrdy
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
Fabi

#17 Příspěvek od Fabi »

Tak a mám garáž :P :P ale do tý doby my zmrdi stihli utrhat spzky :mad: Ale díky tomu mám lepší :twisted: se jménem a datem narození 8) 8)
CermisE36

#18 Příspěvek od CermisE36 »

k tomu alarmu.. kamos si nedavno instaloval paradni alarm kde k tomu ma i displej na kterym je videt co se s autem deje jestli jsou otevreny dvere atd. jakykoli trochu veci bouchnuti do auta tak alarm rve. Rve alarm v aute + i ta krabicka co ma doma. Porizovaci cena byla kolem 5 tis. Ma to mnoho ruznych nastaveni.. citlivost atp.
Odpovědět