Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Podvod od klaska

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sejcek

#81 Příspěvek od sejcek »

JJ to mám o hodně i když zas mám problémy jinde tak se z toho snad nevyhrabu abych se v pohodě vyspal. Teď už jen sehnat nějaké to autíčko toho se nemužu dočkat. Tak všem dík za morální podporu !!!!
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
Lion
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Lion »

Dnes jsem dostal od Kláska SZ s prozbou, abych mu sem uveřejnil jeho vysvětlení k celému případu. Prý mu sem nešlo nic napsat, jelikož je asi neplatící člen.

Zde přeposílám Kláskovu výpověď:

Tak,teď kdyz to mám vše srovnané,rád bych se k tomuto tématu také vyjádřil. Vezmu to hezky od začátku. Začalo to tím,Sejčka jsem znal,jelikož jsem se zabýval mimo zaměstnání ještě na objednávku občasným dovozem aut z De,oslovil jsem ho jestli si nechce přivydělat nějaké peníze. On souhlasil,že peníze se vždycky hodí a že do toho půjde. Probíhalo to tak,že mi poskytl nělaké peníze,na které i když Sejček nechtěl,že to není potřeba,jsem mu vždy podepsal papír,že jsem si od něho vzal peníze a já jsem je použil na nákup a dovoz vozu. Šli jsme do toho jakoby na půl s tím,že byla předem dohodnutá částka která bude ze zisku pro něj. Já jsem vše obstaral auto koupil,přivezl nebo si ho nechal přivést,přihlásil a následně prodal novému majiteli. Takto mezi nami probehlo pár obchodů a peníze na kterých jsme se domluvili jsem Sejčkovi vydělal. Já tu nebudu uvádět kolik to bylo,mel by to tu uvést Sejček,ale s čistým svědomím mohu řict,že to bylo více,než vyděla průmerný človek za dva,tři mesíce. Následne na to se začalo řešit již zmiňované BMW pro Sejčka,prodože i díky těmto obchodům již Sejcek mel dostatek peněz na nákup vozu pro sebe. Asi za týden se na netu objevilo požadované BMW. Předal jsem Sejčkovi odkaz ať se na to podívá a on mi pak po prohlédnutí hned volal,že do toho jde a ať tam zavolám a auto zamluvím. Já jsem tedy auto zamluvil a domluvil,že se tam ješte tentýž týden v sobotu stavíme na auto podívat a případne zálohovat. Odpoledne jsme se se Sejčkem sešli a předali si peníze potřebné na nákup vozu a ja mu zase podepsal papír,že jsem od něho převzal hotovost. V sobotu jak bylo dohodnuté se auto zálohovalo a domluvilo se ,že za týden v sobotu se auto naloží a odveze bomů. Dělám to tak vždycky,že se na auto s nekým kdo má cestu do německa a je to poblíž svezu podívat,případně zalohovat a týden na to se pro auto jede. Je to z toho důvodu,aby jsem nejel na blint pro auto a na místě zjistil,že je to totální mrdka a jel s prázdnou domů. Kdo auta vozí,ví o čem mluvím.Pak přišel den D a mělo se pro auto vyrazit,já jelikož jsem auto už viděl a zálohoval,tak nebylo nutné abych tam jel znova a pro auto jsem si poslal. Dotyčnému človeku jsem předal peníze a poslal ho do německa pro Sejčkovo auto. Předával jsem mu celkem 380 000kč,protože mi tam mel zaplatit ješte jednoho Focuse,kterého jsem tam před týdnem také prohlížel. A tím se to vse stalo,borec na týden zmizel a když se vrátil auta a peníze nikde. To už jsem si skoro vázal mašli v jakém jsem průseru. Po dlouhém páčení kam se ty peníze stratily jsem z neho dostal,že je prohrál v Norimberku v kasíně a že si takhle občas přivydělával když jel někomu pro auto,načež já jsem pak od jinych lidí zjistil,ze jim taky dlužil a že auto nepřivezl a kačky prohrál. V tu chvíli já jsem neveděl co mám dělat,Sejčkovi jsem to nebyl schopen říci a začal jsem mlžit,jak,to už víte od Sejčka,s tím že mi ten dotyčný slíbil,že ty peníze bude mít max do 14 dnů zpět a že auto se doveze a ať to nikomu neříkám,že to dobře dopadne. Jak to dopadlo všichni víte a ja teď postupně z borce dostávam peníze zpet a kdykoliv jsem od neho něco dostal,hned jsem šel a Sejčkovi to vložil na účet. Ke dnešnímu dni mi ješte dluží 150 000kč,které jak říka budu mít do konce roku na zpět. Ještě bych rád dodal,že teď naposledy ,když jsem si měl jet pro poslední peníze pro Sejčka,tak jsem den dopředu Sejčkovi volal jestli by jel se mnou a viděl to na vlastní oči,že to tak je,Sejček souhlasil,že se mnou pojede a že následujíci den se ráno pro něj stavim. Ale ráno,když už jsem byl na cestě pro Sejčka,mi od něj přišla sms,že se mnou nejede a at to vyřídím sam a peníze mu pak hodím na účet. To jsem taky tak uělal. Myslím si ze po tomhle všem ani znát pravdu Sejcek nechce a to trestní oznámení nestáhne jak slibil,nedal mi ani vedět,kdyz jsem se ho dvakrát dotazoval jestli mu zbylé peníze dorazily v pořádku a musel si to přečíst až tady,že to má vše. Nikomu jsem v žádnem případě nechtěl ublížit a mrzí me to,přiznávám svou chybu,měl jsem hned na začátku říci pravdu,ale když už to takle dopadlo,snazil jsem se peníze co nejdříve vrátit.Kdo me zná ví,že jsem nikdy nikoho neojebal. Co bude dál nevím,ale jedno vím jiste,nasledky budu muset přijmout a auta,ty po téhle zkušenosti nechci ani vydět.To je asi vše,co jsem k tomu chtěl říci.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od patriot »

No napsané je to hezky ... teď jak se k tomu ještě vyjádří Sejcek, jestli to tak skutečně bylo :D
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od ROBi »

Zajímavá story, nevím proč, ale přijde mi to věrohodné, i když se tu nechci nikoho zastávat. Je to blbý, že to takhle dopadlo. Uvidíme, jak se to vyvrbí dále...
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od ROBi »

Zajímavá story, nevím proč, ale přijde mi to věrohodné, i když se tu nechci nikoho zastávat. Je to blbý, že to takhle dopadlo. Uvidíme, jak se to vyvrbí dále...
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od ROBi »

patriot
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od patriot »

3 x ÁMEN :D
100RM

#88 Příspěvek od 100RM »

Mna to ani tak nejak nezaujima, co je pravda a co nie. Proste prachy si nevratil a auto si nedoviezol. To je cele. To, ake si mal ty s tym problemy nemusi dotycneho vobec zaujimat ...
7er. True definition of luxury. Yours.
Starosta

#89 Příspěvek od Starosta »

A když už nastal takovej problém s "dodavatelem", měl jsi to dát na rovinu, jak to leží a běží a řešit to - a ne dělat z člověka debila a ochcávat ho kecama.
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Addict píše:Kazda strana ma sice 2 mince,ale podle tohoto popisu to vypada docela drsne,soudit samozrejme nemuzu.

hm , něco na tom bude , každopádně 100RM má pravdu ;)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od Leveler »

Dycky je dobrý znát pravdu z obouch stan.
Hold někdy se to semele tak rychle, že člověk neví co dělat.Ale dycky je lepší rovnou kápnout božskou než řešit soudní spory.
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od ROBi »

Kurna, 3x jsem to odeslat nechtěl, omlouvám se :)
Je pravda, že se to mělo ale řešit okamžitě, ne to rozmazávat apod.
sejcek

#93 Příspěvek od sejcek »

Tak jak to píše klásek je to zhruba pravda. Nabidl mi přividělat si nějaké peníze jednalo se o 3 vozy kdy jsem mu dohromady dal 95 a mel mi dám 130 pote nasledovalo to že mi ty peníze pošle na učet tak v poho den an to mi volal a prosil mě jestli nemam někde možnost si pujčit nějaké peníze že on ty svoje do něčeho vrazil a ty pro mě jsou už odeslány a že on nutně potřebuje 12000 na projektanta zaplatiti projekt, tak jsem z dobreho srdce překecal babičku at mi pujči ja neměl ani korunu a pujčil sem mu to s tím že mi je vrátí z první vejplaty a babče bych to dal z toho co mi poslal. Načeš další den mi volal že mi našel auto přeposlal odkaz tak jsem koukl hned se zamiloval zkonzultoval jsem to s martinm3 a klaskoj volal zpět že do toho pujdu že si kilo někde na rychlo pujčim at to zamluvi aby auto nezmizelo on že teda ten příkaz jak mi posílal těch 130 stahne a přidá k tomu těch 12 a mejch 100. Takže jestli mi nějaký peníze vidělal netuším ale co jsem se bavil s tim kdo ho zaměstnává tak pro něj dělá i ten co ty auta měl teoreticky dovézt z německa a že prý o ničem neví že by pro něco jel to bylo zaprvé a za druhé co jsem se bavil potom s kláskovým tatínkem tak má holobyt kde nemá ani ledničku a že nemá žádný pozemek takže projekt na nějaký barák asi těžko to jsem ale v te době nějak neřešil když jsem mu předal všechny peníze byl jsem zaslepen tím autem který jsem přesně hledal. A to jak to měl s dovozem bylo tak ze jsem mu dal peníze tuším v uterý a v pátek si měl vzít volno v práci a jed se na auto podívat a z německa mi zavolat jak vipadá realně a tak mi v pátek volal když jsem slavil svoje 25 narozky s tím že auto je dokonalí že ho teda zalohuje a musi s kolegou ještě pro jedno a že až pojedou s objema zpět tak tam auto vyzvednou a v neděli nejdele auto bude v ČR v neděli volal že on přijel s tim druhym vozem a BMW je na podvalu a že musí kolega ještě se podívat na nějaký auto v ČR takže v ČR už je ale k němu se dostane až v pondělí a tak to šlo dále a dále. No a že jsem s ním nejel pro ty peníze abych si o někoho něco vyslechl byl duvod že jsem byl dele v praci což je u mě obvyklé a hlavně celou noc nespal tak sem se šel vychrápat. peníze mi měl dát hned rano na učet ale dal stejně až další den a taky po tom co mě vzal jen tak na vejlet s tím že auto je 30 km ode mě u nějakého jeho známého tak jsem jeli tam dojeli na benzínku kde mi řekl že s ním telefonoval že auto veze ke mě domu tak jeli k nám domu a tam čekali pul hodiny a potom mi řekl že auto je pořád v německu... no netáhli by jste mu ji já byl sta´hanej z práce a ještě jsem ho varoval že doufám že nejedem jen tak na vejlet kdy on na svuj život přísahal že tam auto bude.. no prostě bych tu mohl psát ten příběh celej ale je toho moc co mi provedl. A když v den kdy měl muj tatík 50sátiny mi předal do ruky papír z banky že mi převádí ze svého učtu peníze na muj a prostě lhal do očí mě tatíkoj prostě celé mé rodině za to se mu mám snad omlouvat nebo co čeká?? Já jsem mu v den kdy jsem mu peníze předával říkal že ví kdo jsem a kde pracuju a že pokud mě nějak ojebe tak si to jen tak líbit nenechám. Sice je pravda že mi to vrátil a dal mi v celku teda o 35 více ale za nějaké 4 měsíce "pujčky" 215 000 to v bance byl zaplatil více. A řže jsem mu ani nenapsal že mi přišlo posledních 15 000 bylo tím že jsem nebyl 2 dny doma a pak jsem to napsal jsem a jemu jsem u zapoměl. Takže uvidim jak dal to bude pokračovat státní zástupce posoudí zda to odloží nebo pošle dál k soudu ale pokud nějak dokáže že mu někdo dlužil tak to asi odloží ale to že to od začátku řešil tak jak to řešil se mi opravdu nelíbí a takto mě ojebávat to fakt nee. A taky se mi ozval jeden klubak že jemu měl dovézt E46 a že mu dal 200 000 jen tak protože to byli spolužáci ze školy a ty mu taky stopil a auto nikde a ty peníze dostal od tatíka klaska což mi jeho tatínek potvrdil že Vlada má dluhy ma problemy a že za něho už hodně zaplatil a že jeho možnosti už skončili a teď už mu pomoct nemuže že už nemá z čeho by to zaplatil.
P.s.: Bude tam asi chyb jak sviňa tak se omlouvám ale nejsem dobrej češtin
100RM

#94 Příspěvek od 100RM »

Pri 20tej som prestal pocitat :-D

Kazdopadne to nestahuj a naloz mu co sa donho zmesti, za take klamstva si ine nezasluzi.
Starosta

#95 Příspěvek od Starosta »

Tomu já říkám sraní si do huby.
Asi je třeba, aby si ty hovna taky pořádně vyžral sám.
sejcek

#96 Příspěvek od sejcek »

Tak jsem byl dnes na doplnění výpovědi k tomu že mi ty prachy vratil a tak jsem se poptával co teda uváděl za důvod proč mi to auto nedovezl a tak a prý, teď dobře čtěte, že si ty moje peníze položil na střechu auta a pak na ně zapomněl a odjel a o peníze tak přišel. To si dělá kozy zapomenout na čtvrt míče co bych si jen tak položil na střechu a dělá si píču položit si čtvrt míče na střechu auta? To když jsem slyšel tak sem valil oči a to si ze mě dělá snad prdel?? A ten co udajně to auto měl dovést tak nikdy v německu pro žádné BMW určené mě nebyl ani jed neměl a dal se pry nějak o tom nechtěl bavit. No tak klasek se do toho nějak moc zamotává a tech lží co kde naslinil je už asi tolik že sám neví. Tak se uvidi jak státní zástupce jestli to odloží nebo pošle dál ale za toto co si vše a všude vymejšlí si podám kdyžtak odvolání a nechám to znovu prošetřit aby to měl aspoň v rejstříku trestu napsáno aby všichni kdo s ním budou v budoucnu chtít nějak spolupracovat věděli že nemají.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od RuDoSh »

jestli ti to udela dobre :roll: kdyby chtel tak nedostanes ani korunu a nekam se schova...
sejcek

#98 Příspěvek od sejcek »

Rudo myslíš že mi to dělá dobře?? Dobře mi to fakt nedělá ale takový jako je on by to měli mít na čele napsáno aby mu zas někdo nenaletěl. Ty prachy mu prej dle jeho výpovědi nikdo nevrací ale že si je někde pujčuje. Vim že mi nemusel vrátit nic a mohl jsem dopadnout jak asi hodně lidí v republice ale za tyto sračky co dělá a vymejšlí takovéto story to mi promiň to je magor.
100RM

#99 Příspěvek od 100RM »

rudo, to snad nemyslis vazne ? Prave preto ze kopec ludi to "necha tak" si takito zmrdovia klidne ojebavaju a kradnu dalej. Drzim palce a som rad ze konecne niekto ma na to aby to poriadne poriesil.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od patriot »

sejcek píše: Tak se uvidi jak státní zástupce jestli to odloží nebo pošle dál ale za toto co si vše a všude vymejšlí si podám kdyžtak odvolání a nechám to znovu prošetřit aby to měl aspoň v rejstříku trestu napsáno aby všichni kdo s ním budou v budoucnu chtít nějak spolupracovat věděli že nemají.

SZ to nezastaví, skutek se přeci stal ... jen v průběhu šetření podezřelý škodu uhradil, což bude mít jen vliv na konečnou výši trestu :twisted:

A nějaké kdyby chtěl, tak se schová a nedostaneš ani korunu ....to je přeci blbost, se po něm vyhlásí pátrání, jen si to pohorší, časem by se se našel. A pokud disponuje nějakým majetkem, soud by mu rozhodně nařídil vzniklou škodu uhradit :twisted:

Jen to sejčku dotáhni až do konce, se mnou takhle vymrdat, tak se s ním rozhodně nemazlím, bo křiváky a lháře vyloženě nesnáším :evil:
Odpovědět