Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ukradena M3 e46

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Spatty

#1 Příspěvek od Spatty »

Ahoj, na bazaru u známých nedávno někdo ukradl krásnou m3. Za každou informaci budou jistě rádi
http://auto-re.cz/moto/bmw-m3-e46-338-ps-detail_518

Jinak prosím o přesunutí do správné sekce
Lion
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Lion »

Včera jsem o tom slyšel, je to hrozné. Krádež byla provedena v noci ze soboty 19.3.2011 na nedělu 20.3.2011. Zloději měli k dispozici ukradený originální klíč, který vyměnili při prohlídce vozu za falešný. (Minulý týden se údajně na auto přijeli podívat nějací zájemci). V den krádeže prý překonali jen příjezdovou bránu, dálkáčem si otevřeli auto a v pohodě si s ním odjeli bůh ví kam. Něco zachytily bezpečnostní kamery, řeší to ted Policie ČR. Vcelku mě zaráží, že někdo krade takové auto, které je prostě nápadné. Doufám, že se rychle najde. Fakt neskutečný co se dnes děje. Půl míče v prdely. :(
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Syrup »

Tak to je slusny. ja teda nevim jak Vam, ale me tahle M3 hodne napadne pripomina tu Klaskovu, o ktery tady pred casem probehla rozsahla diskuze.
Tehu

#4 Příspěvek od Tehu »

bazar je proti necemu takovehlemu pojistenej ne ???
Lion
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lion »

Syrup píše:Tak to je slusny. ja teda nevim jak Vam, ale me tahle M3 hodne napadne pripomina tu Klaskovu, o ktery tady pred casem probehla rozsahla diskuze.
Jojo máš recht, je to přesně ona.
Lion
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lion »

Tehu píše:bazar je proti necemu takovehlemu pojistenej ne ???
Ano je, ale peníze Ti pojišťovna stejně žádné nevyplatí do té doby než to policie neuzavře a to může trvat pěkně dlouho.
Spatty

#7 Příspěvek od Spatty »

Lupiči měli poměrně lehkou krádež. A myslím, že takovýhle auto už v čechach nebude
Peters

#8 Příspěvek od Peters »

Tak takové auto snad nikdo nepřehlédne, snad se najde :( .
patriot
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od patriot »

Lion píše:
Tehu píše:bazar je proti necemu takovehlemu pojistenej ne ???
Ano je, ale peníze Ti pojišťovna stejně žádné nevyplatí do té doby než to policie neuzavře a to může trvat pěkně dlouho.

Pokud P ČR nebude mít stopu k pachateli, což asi nebude, ale nevím, tak se to odloží do 2 měs. ode dne oznámení :wink: Auto ale v celost. pátrání setrvává i nadále.
Honza325

#10 Příspěvek od Honza325 »

Jo tyvole, tohle je nepříjemná situace. Já už přišel taky o auto. Bylo to moje úplně první BMW. E36 kupé, Hellrot, krémová kůže rok 92. No dobře jsem z ní byl vypleskanej. Dostal jsem na to peníze od tety k 18tinám. No a ukrad mi ho ještě s převozníma značkama, který se o rok pozdějc úplně náhodou našli někde u Loun při vypouštění rybníka :D Měl jsem to auto snad 4 nebo 5 dní a řídil jsem ho jen jednou - čekal jsem na vydání Ř.P. :cry: Berka už sedí, ale stejně mi nikdy nic nezaplatí. Maximálně vlastnim životem :evil:

Jinak já si teda myslim, že když si vzali i klíček a hlavně takovýhle auto, který má ještě cenu a "stojí" za to, tak to už někde čeká na nový vin a novýho majitele...A určitě ne v čechách. Tipoval bych to někde v blízkém pohraničním sousedství, protože pochybuju, že by si to jel otipovat třeba někdo z daleka a naporuhé by si pro něj až přijel... Takže podle mě, kdo jezdíte někam kousek za hranice (jedno které ), tak tam za jízdy nakukovat do bazáčů, ale zase je jasný, že auto určitě nějak nastříkaj nebo bůhvíco, takže se třeba zaměřit na kola...
Takhle jsem to dělal tenkrát já (kromě ježdění za hranice) ,ale bylo mi sto stejně nic platný. Auto šlo "někam" za hranice a na díly...
Diome

#11 Příspěvek od Diome »

Ne, to byl omyl ..
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Brátn Moderátor »

MOD: přesunuto
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
Lion
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Lion »

Dnes proti mě jela ve Žďáře nad Sázavou (směr Pardubice) černá E46 M3, ale byla na origo 19" Alu kolech. Nejspíš se jednalo o někoho jiného. Do interieru jsem v té rychlosti neviděl. :?
KOMA

#14 Příspěvek od KOMA »

Auto tady nebude na 100%, jedině kdyby to kradli nějací amatéři, kteří se chtěli povozit, nebo na díly.
Takový auta jdou na vobědnávku a ještě ten večer kdy to vezmou se veze přes hranice, většinou maj připravený i doklady, jako falešnej malej techničák a směr bude určitě východní, tipoval bych Bělorusko, Ukrajina, na UK je teď vůbec poptávka po Bmw, začali spravovat silnice u Užgorodu tak obědnávaj M3 :(
Jediný co se mi nezdá, je ten způsob jakým to bylo provedeno, ten je takovej vyloženě čecháčkovskej, to jen tak někdo nenamyslí, stavit se pro servisní klíč u prohlídky, to je složitý dost, i krádež v bazaru, když už dneska ty auta stojí na ulici. Narovinu, když si někdo obědná kradenou M3, tak klíč nepotřebuje. Ta návštěva pro ten klíč, by je mohla stát pěknejch pár let, moc velkej risk, jedině kdyby fakt někdo toužil po přímo téhle a královsky to zaplatil, ale to dost pochybuji.
Tak a nebo tak, buď už se vozí nějaký UKáčko v M3, nebo je auto složený už v krabicích :cry:
DawletE30

#15 Příspěvek od DawletE30 »

KOMA píše:Auto tady nebude na 100%, jedině kdyby to kradli nějací amatéři, kteří se chtěli povozit, nebo na díly.
Takový auta jdou na vobědnávku a ještě ten večer kdy to vezmou se veze přes hranice, většinou maj připravený i doklady, jako falešnej malej techničák a směr bude určitě východní, tipoval bych Bělorusko, Ukrajina, na UK je teď vůbec poptávka po Bmw, začali spravovat silnice u Užgorodu tak obědnávaj M3 :(
Jediný co se mi nezdá, je ten způsob jakým to bylo provedeno, ten je takovej vyloženě čecháčkovskej, to jen tak někdo nenamyslí, stavit se pro servisní klíč u prohlídky, to je složitý dost, i krádež v bazaru, když už dneska ty auta stojí na ulici. Narovinu, když si někdo obědná kradenou M3, tak klíč nepotřebuje. Ta návštěva pro ten klíč, by je mohla stát pěknejch pár let, moc velkej risk, jedině kdyby fakt někdo toužil po přímo téhle a královsky to zaplatil, ale to dost pochybuji.
Tak a nebo tak, buď už se vozí nějaký UKáčko v M3, nebo je auto složený už v krabicích :cry:

každej tady všechno haže na UKačka, ale proč? Každej si mysli že to přes hranice převeze asi tak že se podplati jen uřednik a jede se vesele dal, ale zkutek je uplně jinej. Většina aut co jsou ukradeny tak konči v PL!!!!!!
KOMA

#16 Příspěvek od KOMA »

Polsko asi taky, ale Ukrajinu a Bělorusko nepodceňuj. Na hranicích nikdo neví ještě po tejdnu, že to auto je kradený i když jede na stejnejch spz, systém pčr je sakra pomalej.
Když jsem si vypátral svoje ukradený auto asi po třech dnech po nahlášení krádeže a hlásil jsem na polici, že jsem vozidlo nalezl, tak ještě neměli ani v systému, že je auto ukradený, takže asi tak 8O
patriot
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od patriot »

KOMA píše:
Když jsem si vypátral svoje ukradený auto asi po třech dnech po nahlášení krádeže a hlásil jsem na polici, že jsem vozidlo nalezl, tak ještě neměli ani v systému, že je auto ukradený, takže asi tak 8O

Chyba matrixu :twisted:
Odpovědět