Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
opakované krádeže BMW ledviny - Praha Stodůlky
Už potřetí během tohoto roku mi nějaký dobrák vytrhl ledviny z E39. Nejde o běžnou krádež, jsou jednoduše vylámané.
Poprvé nechal mřížku vyhřezlou před autem, naposled jen zmizela pravá a zůstala dorubaná levá.
Když jsem obešel všechna auta v okolí metra Stodůlky a Luka, zjistil jsem, že nás je daleko víc (2xE46, E36, E39).
Parkuju jako ohleduplný člověk, k okolí (o to víc, ve kterém bydlím) se vždy snažím chovat slušně a nezadávám jediný důvod sousedům k jakýmkoli mstám.
Už jsem z toho prostě zoufalej, to nemůžu mít z auta radost?
Kdyby náhodou někdo věděl kdo za tím stojí, jsem velmi ochoten mluvit o odměně k dopadení tohohle hajzla.
Poprvé nechal mřížku vyhřezlou před autem, naposled jen zmizela pravá a zůstala dorubaná levá.
Když jsem obešel všechna auta v okolí metra Stodůlky a Luka, zjistil jsem, že nás je daleko víc (2xE46, E36, E39).
Parkuju jako ohleduplný člověk, k okolí (o to víc, ve kterém bydlím) se vždy snažím chovat slušně a nezadávám jediný důvod sousedům k jakýmkoli mstám.
Už jsem z toho prostě zoufalej, to nemůžu mít z auta radost?
Kdyby náhodou někdo věděl kdo za tím stojí, jsem velmi ochoten mluvit o odměně k dopadení tohohle hajzla.

Takovéhle šmejdy bych střílel... Viděl bych zatím prostě jen závist, to že Ti chce vyjádřit obdiv, že jsi majitelem BMW a on jen posrané fóbie...
Držím palce, ať se najde. Nemáte tam náhodou kamerový systém? Co třeba s tím zajít na měšťáky, ať něco dělají...

Držím palce, ať se najde. Nemáte tam náhodou kamerový systém? Co třeba s tím zajít na měšťáky, ať něco dělají...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
O tom parkovišti vím, už mě to dávno napadlo.
Jenže cena za to hlídané parkování je vyšší než komplet pojistka anebo pronájem garáže.
Policajty pořeším večer. Mám tu známého pochůzkáře, tak se s ním zkusím domluvit. A zároveň asi degraduju svojí zrcadlovku s 200mm objektivem jako kameru. Ještě by to chtělo automatický dělo.
Jenže cena za to hlídané parkování je vyšší než komplet pojistka anebo pronájem garáže.
Policajty pořeším večer. Mám tu známého pochůzkáře, tak se s ním zkusím domluvit. A zároveň asi degraduju svojí zrcadlovku s 200mm objektivem jako kameru. Ještě by to chtělo automatický dělo.

- Risa525
zmrdi
to si dělaj prdel!! jednou mi v Praze sebrali M-pak lištu nárazníku (stojí mne jen 300Kč nová origo) a málem sem šel k psychiatrovi
-tohle dělá nemocnej člověk....každej fanda BMW ví že jen z venku se prostě nepoškozený vyndat nedají!!
-kup si lepší kameru do auta (já mám novou MIO 5mpix) má detekci pohybu a po cca 10 sekndách pohybů před autem se zapne...pak už jen zastavit pod světlem (ve tmě nahraješ jen obrys postavy)

-tohle dělá nemocnej člověk....každej fanda BMW ví že jen z venku se prostě nepoškozený vyndat nedají!!
-kup si lepší kameru do auta (já mám novou MIO 5mpix) má detekci pohybu a po cca 10 sekndách pohybů před autem se zapne...pak už jen zastavit pod světlem (ve tmě nahraješ jen obrys postavy)
takový člověk je podle mne schopen rozbít oknoRisa525 píše:kup si lepší kameru do auta (já mám novou MIO 5mpix) má detekci pohybu a po cca 10 sekndách pohybů před autem se zapne...pak už jen zastavit pod světlem (ve tmě nahraješ jen obrys postavy)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
- Risa525
no je je docela malá...mám jí v praze normálně pořád za oknem namáčklou na zpětné zrcátko a pokud se vyloženě nezaměříš na zrcátko (což v noci nevím) tak jí přehlédneš...je to čtverec 6x6cmhurvajs77 píše:takový člověk je podle mne schopen rozbít oknoRisa525 píše:kup si lepší kameru do auta (já mám novou MIO 5mpix) má detekci pohybu a po cca 10 sekndách pohybů před autem se zapne...pak už jen zastavit pod světlem (ve tmě nahraješ jen obrys postavy)
mio mivue 358 eeu
http://www.zbozi.cz/vyrobek/mio-mivue-3 ... aign=lista
mohu se přidat - Praha 5, cca 25.dubna - někdo sháněl sklíčko do M-kového zrcátka na 36ku. Shodou okolností ho našel na mém autě. Nebyl to vandal, byl to člověk co se vyznal a věděl přesně jak se vyndavá. absolutně nepolámané packy, kabely od vyhřívání a sklápění odpojené(nevytrhané, neodsřižené)...
předpokládám, že to byl člověk co mu též chybělo a o auto se rád a dobře stará(proto mi to nedojeb*l), a cena za nové mu přišla příliš velká. štve mě to, že je šance, že to může být jeden z nás.
předpokládám, že to byl člověk co mu též chybělo a o auto se rád a dobře stará(proto mi to nedojeb*l), a cena za nové mu přišla příliš velká. štve mě to, že je šance, že to může být jeden z nás.

- Risa525
hyenismus....co dodat...Crixallis píše:mohu se přidat - Praha 5, cca 25.dubna - někdo sháněl sklíčko do M-kového zrcátka na 36ku. Shodou okolností ho našel na mém autě. Nebyl to vandal, byl to člověk co se vyznal a věděl přesně jak se vyndavá. absolutně nepolámané packy, kabely od vyhřívání a sklápění odpojené(nevytrhané, neodsřižené)...
Průšvih je, že když takovýdleho idiota chytneš a dokopeš ho protože se neudržíš, tak z toho budeš mít průser ještě ty. To je prostě úžasná legislativa Č.R. Mě pravidelně mizely zimní poklice. Už jsem je kupoval 3x. Pak jsem jezdil na plecháčích bez poklic. Vypadal jsem sice jako tramvaj, ale co. Nebudu živit nějaký smažky nebo vyfetla.
Letos mi zmizely i plastové krytky šroubů na ALU discích. Jenom na těhlech kravinách jsem tam dobře za bůra.
Teď sháním nové poklice na zimu a už se nevyrábějí. Kdyby jste někdo věděl o 15" origo poklicích, rád je koupím.
Jinak s tou kamerou za čelním oknem bych to neriskoval. Přijdeš o kameru i o boční okýnko..
A kdo ví, o co ještě, když už bude nějakej hajzl v autě..

Letos mi zmizely i plastové krytky šroubů na ALU discích. Jenom na těhlech kravinách jsem tam dobře za bůra.

Teď sháním nové poklice na zimu a už se nevyrábějí. Kdyby jste někdo věděl o 15" origo poklicích, rád je koupím.

Jinak s tou kamerou za čelním oknem bych to neriskoval. Přijdeš o kameru i o boční okýnko..

A kdo ví, o co ještě, když už bude nějakej hajzl v autě..