Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Krádež E36 Dakargelb, černá střecha, PRAHA

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Krátce po krádeži jsem ji viděl projíždět po Sokolovské směrem na Palmovku, ale bohužel jsem ještě nevěděl, že je ukradená.

Prosím všechny o sdílení!!!
Dne 1.6.2013 kolem 17:00 bylo odcizeno BMW e36 dakar gelb v ulici Vřesová, Praha 8 - Troja.
SPZ: 3AK 7520
Karoserie: kupé

Poznávací znaky: přední anatomy SPARCO, zadní diodová, zatmavená a kouřová světla (depo), přední světla angel eyes + xenony (depo), na střeše černá fólie, zatmavená okna, na levém zadním okénku kulatá samolepka "North Czech Tuning Team", nezvykle vyčuhující ostřikovače světel, záslepka místo levé mlhovky, Nápis CAMP PERFORMANCE na předním nárazníku a blatnících a promačkaná přední maska. Vybraný výfuk (zvláštní chrastící zvuk). Prosím všechny lidi o sdílení a veškeré informace které povedou k dopadení pachatele budou finančně ohodnoceny. Volejte na tel: 774 53 56 59 nebo linku 158. Díky!!!
Přílohy
979953_667013129981042_426858890_o.jpg
979953_667013129981042_426858890_o.jpg (172.32 KiB) Zobrazeno 9043 x
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Tak to auto, co jsem viděl, bylo někoho jiného.
pepam3

#3 Příspěvek od pepam3 »

podívej se po inzerci myslím bazos atd. myslím že jsem tam viděl nějaké díly že někdo rozprodává žlutou e36. možná by tě to trochu navedlo :cry:
Kuba318ie30er
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Kuba318ie30er »

pepam3 píše:podívej se po inzerci myslím bazos atd. myslím že jsem tam viděl nějaké díly že někdo rozprodává žlutou e36. možná by tě to trochu navedlo :cry:

nějakej link? já na bazoši nic takového nenašel... (jsem kamarád majitele)
ViZzi

#5 Příspěvek od ViZzi »

Doufam ze jsi to ty co na me zavolal dnes policii ze mam na aute naraznik ze tveho auta !!! ??? (praha 8 chabry) :evil:
wibra

#6 Příspěvek od wibra »

sem taky z okoli mista kde bylo ukradeny, a taky ocekavam kdyz me pcr zastavi ze sem to ukrad. jezdim pres mista kde jezdilo i tohle a mam taky dakargelb :? :?
ViZzi

#7 Příspěvek od ViZzi »

wibra píše:sem taky z okoli mista kde bylo ukradeny, a taky ocekavam kdyz me pcr zastavi ze sem to ukrad. jezdim pres mista kde jezdilo i tohle a mam taky dakargelb :? :?

U me v dilne byla vcera o pulnoci kriminalka a byl jsem tam az do půl 2 skoro a dneska jsem te resil cele dopoledne a vazne dekuji za ztraceny cas!!!!
Na jednu stranu chapu ze majitel hleda a dela vse proto aby mu aspon neco se vratilo ale to ze me nekdo falesne obvini z toho ze jsem to ukradl ze musim jet o pulnoci pres pulku prahy neco takoveho resit tak me to vazne S*RE !!!!! a to vse kvuli tomu ze mam zluty naraznik !!!!!???? to je fakt moc :evil:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Jestli myslíš, že jsem na tebe policajty volal já, tak jsi vedle. Majitel sem nemá přístup, tak jsem mu to sem jen vkládal.
ViZzi

#9 Příspěvek od ViZzi »

Tak mu vzkaz ze dekuju za ztraceny cas... :roll:
101330

#10 Příspěvek od 101330 »

ViZzi píše:
wibra píše:sem taky z okoli mista kde bylo ukradeny, a taky ocekavam kdyz me pcr zastavi ze sem to ukrad. jezdim pres mista kde jezdilo i tohle a mam taky dakargelb :? :?

U me v dilne byla vcera o pulnoci kriminalka a byl jsem tam az do půl 2 skoro a dneska jsem te resil cele dopoledne a vazne dekuji za ztraceny cas!!!!
Na jednu stranu chapu ze majitel hleda a dela vse proto aby mu aspon neco se vratilo ale to ze me nekdo falesne obvini z toho ze jsem to ukradl ze musim jet o pulnoci pres pulku prahy neco takoveho resit tak me to vazne S*RE !!!!! a to vse kvuli tomu ze mam zluty naraznik !!!!!???? to je fakt moc :evil:

Zdravím,
předně se omlouvám za spusobené komplikace.
Opravdu nejsem magor kterej někde viděl žlutej nárazník a hned volal policii.
Od sobotního odpoledne do pondělí do večera jsem se ti snažil dovolat, nereagoval jsi ani na SMS. V inzerátu jsi psal že je tam 2,5i a noty 2,0, že jsou tam sedačky sparco a že k autu přidáš prahy a zrcátka M3 (bez určení barvy) Trochu dost náhod nemyslíš?
Dost složitě jsme zjistily kde auto stojí a asi v 21:00 jsme dorazily na místo. Hlavní brána už byla zavřená, nicméně hlídač nás pustil do objektu, ale pochopitelně ne k tobě na dvůr. Mimochodem nám řekl že uvnitř v hale máte "rozřezané žluté auto" že ho tam v tejdnu viděl. a Dovnitř nás pustí jen za asistence policie, že mu to nařídil šéf.
Zavolal jsem tedy benga, "že mám PODEZŘENÍ, že jsem našel díl z ukradeného vozu" s předpokladem že přijedou, dovolej mi přeskočit vrata, ja se podivám na ty sparca, oknem zjistím jestli je tam opravdu rozřezaná e36 a budu vědět jak dál.
Opravdu jsem nečekal že přijede pět policajtu ve třech autech a udělaj si z toho pomocnou a chránící akci na celou noc.
Když mě pustily dovnitř, zjistil jsem že sparca jsou úplně jiný, M3 zrcátka maj blinkry (moje neměly) ve volantu chybí pytel (já měl jeden komplet volant v kufru, proč ho nepoužít) a to "rozřezaný" uvnitř neni BMW.
Vše jsem řekl policajtum a poslední možnost byla (když už jsme vydedukovaly že jsi mé auto nikdy neviděl) zjistit odkud máš ten nárazník, pro případné další stopování skutečného pachatele, ale ještě před půlnoci se ozval nějakej svědek (policajt) kterej údajně bydlí ve stejné ulici jako tvá přítelkyně a to auto už tam několik měsíců potkává i s tim nárazníkem....
Takže konec akce, vše se vysvětlilo, všichni jsme se rozešli pár minut po půlnoci domu, s tim že policajti mi slíbily že tam do rána budou namátkou hlídkovat aby ti tam nikdo nic neukradl a aby to nebylo svedeno na mě.
Vůbec nikdo tě z ničeho neobviňoval a nikdo neříkal že tě kuli tomu budou někam předvolávat.
Promiň, fakt jsem netušil že to budou takhle hrotit.
ViZzi

#11 Příspěvek od ViZzi »

Pochop ze jelikoz mam ciste svedomi a o pulnoci ti vola spravce ze je u me kriminalka ze tam mam nejaky corky tak me to nasralo ! Chapu te ze se snazis najit sve auto , taky bych delal co jde proto abych ho nasel ! Ale vzij se do me kdyz jsem musel o pulnoci jet tam.... pak znova zase dopoledne kde jsem cekal hodinu a pul na kriominalku a pak to s nima zase hodinu resil a dneska jsem byl opet na vyslechu ! Taky by ti to nebylo prijemny !
No nic necham to byt ale jedina vec by me zajimala a to jak jsi prisel na to ze to auto je tam !!!!!!!!!!!????? 8O to jedine se mi na tom nelibi !
Odpovědět