E36 Coupe r.v 1993 2.0 Vanos 110kw
v případě jakýchkoliv informací prosím kontaktujte na číslo 734 809 719 ,děkuji
ada540i píše:A obě docela vzhledově výrazné. Když někdo ukradne auto v tuningu, musí mu být jasné, že s tím nebude moct normálně jezdit po okolí. A že by někdo kradl e36 na díly se mi nechce věřit. Tak co s tím kdo chce dělat??
na tohle je jediný recept (prý ho praktikoval někdo z prahy)Wenzel píše:ada540i píše:A obě docela vzhledově výrazné. Když někdo ukradne auto v tuningu, musí mu být jasné, že s tím nebude moct normálně jezdit po okolí. A že by někdo kradl e36 na díly se mi nechce věřit. Tak co s tím kdo chce dělat??
Pred par lety mi "nekdo" ukradl E36 318iS Class II arktisblau - auto vzhledem pomerne dost vyrazne a zapamatovatelne. Podle vsech dedukci melo byt rozebrano a pouzito na ND, nicmene po cca roce a kousek jsem ho s pomoci znameho nasel. Celou dobu jezdilo v okruhu max. 20-25km od meho bydliste i mista, kde bylo ukradene.
A proc? Protoze cinnost policie je v tomto smeru nula, zajem ma pouze o "spolecensky zajimava" temata. I kdyz jsem jim po roce dodal auto, temer jisteho pachatele atd. nikdy nic nevysetrili.
Preji obema majitelum, aby sva auta nasli. Sance je slusna, ale necekejte, ze vam v tom PCR jakoliv pomuze.
Perunwit píše:no... nedá se do auta dodělat nějaký sledovadlo, na který by se nedalo snadno přijít? Fetny a další svoloč by ani netušily, že něco takového může být...
Když už tedy auto mám vymazlené a nechci o něj přijít, tak abych měl aspoň trochu klid, něco bych pro to měl udělat, ne? Nicméně nejlepší bude asi garáž
Hypno píše:ada540i píše:A obě docela vzhledově výrazné. Když někdo ukradne auto v tuningu, musí mu být jasné, že s tím nebude moct normálně jezdit po okolí. A že by někdo kradl e36 na díly se mi nechce věřit. Tak co s tím kdo chce dělat??
taky mi to hlava nebere