Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW e34 540 Diamondschwarz DTM styl

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
denyarrow

#1 Příspěvek od denyarrow »

Nazdar kolegové, minulý týden zřejmě ve středu mi byla odcizena E34. Popos výbavy: čirá přední světla zatmavená folii, nový lak ze vzorníku BMW, kola originál BMW takovy 5-paprskovy s limcem-malo vidivane-17", uvnitř vozu rám, motor-4.0 V8, manuál, výfuky před zadními kol vvedené do vrchu....nepřehlídnutelný vůz. Má pro mě milionovou hodnotu, nálezce bude odměněn 50 000kč, vozidlo je neprodejné. Jednotlivé díl na sobě mají vyraženo BRT zevnitř. jedná se o bodykit.
danbrown

#2 Příspěvek od danbrown »

Co napsat, než "střílet"?
Napiš aspoň kde se ti to stalo, a lepší by byla fotka.
Obrázek
denyarrow

#3 Příspěvek od denyarrow »

Dobry den, dnes v 5.00 rano mi policie navratila me bmw, bylo nalezeno pred 14 dny asi 40km za polskymi hranicemi, kdyz jsem ho uvidel, rikal jsem si slava, auto je vporadku zpet, to, ze mi vyjezdili 80l benzinu by me netrapilo tak, jako ze mi z auta vypreparovali motor, ktery mel kolem 470k a prevodovku se 6 kvalty....celkova skoda na voze cini pres 100 000kc, toto je vse kvuli cemu to ukradli, prislo se na to, kdyz si polak chtel motor nechat zaevidovat do Tp...pote se pres par prekupniku dostali az k samotnemu zlodeji, jehoz jmeno nezverejnim, snad jen pouze prijmeni a to je p. Liska, ktery ma na svedomi vice nalezenych vozu, na jeho skromne zahradce posypane nejruznejsimi vraky....pan liska si u me byl 1x pro dily na bmw 7 a tak vam pisi varovani, ze jestlize vam nekdo takovy bude psat, volat ci cokoliv jineho, neberte jej k sobe...popis:zhruba 180 cm vysoky, zrzavy a vcelku sportovne zalozeny typek, vystupuje solidnim jednanim a slusne oblekany. Zaverem bych se chtel zeptat, zdali nekdo nemate motor 4.4 V8, ktery bych do sveho bmwmohl pouzit, potrebuji pouze holy motor bez prevodovky. Dekuji za precteni a nasledne ponauceni o panu Liskovi.
Odpovědět