Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
smazat
-
- Kontaktovat uživatele:
Na roztylech bydli pritelkyne a na tom miste co jsi to nechal bych nenechal stat ani skodovku. Ja parkuju vzdycky na tom velkym parkovisti a tam je to nejlepsi. Jinak na tyhle e36 tam ma asi nekdo spadeno. Je to asi pul roku a nekdo tam ocesal podobnou jako mas ty. Presne, vzal kola, znak ale i zrcatka.
Kazdopadne budu koukat kdyby to tam nekdo nasadil na auto dam vedet. Ale myslim si ze ty uz budou nekde v prdely.
Lidi sou svine a normalny bych je strilel. Nebo jim to auto podsek a at mu to spadne nahnatu tim kotoucem
.
Kazdopadne budu koukat kdyby to tam nekdo nasadil na auto dam vedet. Ale myslim si ze ty uz budou nekde v prdely.
Lidi sou svine a normalny bych je strilel. Nebo jim to auto podsek a at mu to spadne nahnatu tim kotoucem

-
- Kontaktovat uživatele:
Musim teda zaklepat ale me se tam nastesti nic nestalo. Jedine zkurveny kroupy kdyz mi znicily e36ku kterou jesem mel 14 dni.
Kazdopadne doufej ze poridis a najdes je ale asi to moc dobre nevidim. Ty si spis lidi prodaj mezi sebou nez aby byli v inzerci.
Holt doufej v zazrak, ale muze se postetsit ze je najdes
.
A ta 36ka tam teda byla dlouho a porad sem si rikal ze to zacina bejt nejakej vratk. Pak tam do toho kopnul jeden a druhej a razem auto bylo ocesany.
Kazdopadne doufej ze poridis a najdes je ale asi to moc dobre nevidim. Ty si spis lidi prodaj mezi sebou nez aby byli v inzerci.
Holt doufej v zazrak, ale muze se postetsit ze je najdes

A ta 36ka tam teda byla dlouho a porad sem si rikal ze to zacina bejt nejakej vratk. Pak tam do toho kopnul jeden a druhej a razem auto bylo ocesany.
- Risa525
jako ona to není prdel....na BIGU si kámoš chtěl přezout gumy na pálení ale nechal doma bezpečákBlackie píše:Lidi sou fakt sviněHele měl si aspoň bezpečák? Jako sundat všechny kola v noci je docela nápadný,tak jestli je to překvapilo nebo si to otipovali dřív a měli sebou i ten bezpečák?
prošli sme snad každé auto u kterého někdo stál a stejný jsme nenašli...
-
Přesně, jak píše Kail. Hrůza je ta bezmoc cokoliv dělat.
Člověku by se sekla pumpa..
Jak se proti tomuto bránit?
Parkovat na stejném místě každý den na sídlišti je nemožné nebo v podstatě kdekoliv v Praze.
Nejhorší je, že když se někomu opravdu zamane, tak ti vykrade auto i na zahradě u baráku nebo i v garáži.
Mě dobře funguje alarm s pagerem na klíčích.
Nastavil jsem otřesák tak citlivě, že mě vzbudil alarm, i když mi sundavali "jen" poklice. Jenže, než se čék vyhrabe z pelechu, tak mají kucí hotovo. Ale jednu mi tam nechali..
Bohužel se už nedají koupit.
Po druhé mi alarm zachránil nádrž před nehoráznou dírou.
Týpci měli zřejmě málo benálu a v kešeni hovno, tak se rozhodli si pomoct jinak. Odnesl to naštěstí "jen" kryt víčka nádrže. Jak se někdo snažil šroubovákem dostat k víčku nádrže, tak to solidně wodrbal a auto naštěstí začalo řvát.
Smutné ráno měl soused, který měl u Felície ze spoda regulérně díru v nádrži. Ráno si nějakej pejskař odhodit vajgla, tak bylo vymalováno, protože byl benzín i kolem auta..
Nemaj strach. To jsou ty úžasný zákony v ČR.

Člověku by se sekla pumpa..
Jak se proti tomuto bránit?
Parkovat na stejném místě každý den na sídlišti je nemožné nebo v podstatě kdekoliv v Praze.
Nejhorší je, že když se někomu opravdu zamane, tak ti vykrade auto i na zahradě u baráku nebo i v garáži.

Mě dobře funguje alarm s pagerem na klíčích.
Nastavil jsem otřesák tak citlivě, že mě vzbudil alarm, i když mi sundavali "jen" poklice. Jenže, než se čék vyhrabe z pelechu, tak mají kucí hotovo. Ale jednu mi tam nechali..

Bohužel se už nedají koupit.

Po druhé mi alarm zachránil nádrž před nehoráznou dírou.
Týpci měli zřejmě málo benálu a v kešeni hovno, tak se rozhodli si pomoct jinak. Odnesl to naštěstí "jen" kryt víčka nádrže. Jak se někdo snažil šroubovákem dostat k víčku nádrže, tak to solidně wodrbal a auto naštěstí začalo řvát.
Smutné ráno měl soused, který měl u Felície ze spoda regulérně díru v nádrži. Ráno si nějakej pejskař odhodit vajgla, tak bylo vymalováno, protože byl benzín i kolem auta..

Nemaj strach. To jsou ty úžasný zákony v ČR.
nebuďte paranoidni, ano občas se něco ukradne ale takhle bylo vždy, koukněte se do nějakych malych mistnich novin minuleho a předminuleho stoleti tehdy noviny byli plny članků o kradežich, zabijeni apod tehdy to bylo divoky
použivejte hlavu a nenechavejte těmhle idiotům šanci, někdy si stači pronajmout garaž a hned se šance vykradeni/ukradeni sniži o 90% už jen proto že neni na očich
použivejte hlavu a nenechavejte těmhle idiotům šanci, někdy si stači pronajmout garaž a hned se šance vykradeni/ukradeni sniži o 90% už jen proto že neni na očich
Hmm.., někdo ti půjde sundat poklice a zjistí, že tam máš kameru a přijdeš ještě ne jen o ní, ale minimálně i o boční okno..
To ARMAN: sorry, ale v garáži se krade úplně nejlépe.. Dnes je řekl bych zřídka krádež náhodná, jen že jde zrovna někdo kolem.
To jsou vytipované auta a pěkně naplánované a organizované loupeže..

To ARMAN: sorry, ale v garáži se krade úplně nejlépe.. Dnes je řekl bych zřídka krádež náhodná, jen že jde zrovna někdo kolem.
To jsou vytipované auta a pěkně naplánované a organizované loupeže..

Neřikám že jsou to ty tvoje ale jestli si nějak poznáš na jedny sem narazil.
http://auto.bazos.cz/inzerat/32619235/A ... 39-R17.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/32619235/A ... 39-R17.php