Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Petr Stručovský alias Petr Novák alias Bavoraks - PODVODNÍK!
-
- Kontaktovat uživatele:
Musím nahlásit jednoho podvodníka a "zmrda" na webu.
Circa v polovině listopadu jsem poptával na bmwklubu a foru E30 přední blatníky na BMW E32 740i a zároveň pravé zrcátko na tentýž vůz. Potřeboval jsem blatníky absolutně bez rzi a pravé zrcátko mělo jediný a zásadní požadavek a to, aby mělo celý a nepraský plastový kryt. Na to konto se mi ozval Anonym z telefonního čísla 603 741 452 prej z Nového Jičína, že vše má.
Nechal jsem si tedy poslat fotky blatníků, a apeloval na to že musí být absolutně bez koroze, plus to zrcátko. Fotky mi přišly z mailu pod jménem Petr Novák bavoraks@seznam.cz dost rozmazanyý jenom blatníků s tím, že jsou v super stavě. Dohodly jsme se na dobírce...
Poté, co mi díly přišly tak k mýmu překvapení spodky blatníky byly chycený od rzi a místo pravého zrcátka v pořádku jsem dostal levé s praským rámečkem. Hned jsem frajerovi volal a ten mi to kupodivu nezvedal... Když jsem se asi třetí den dovolal, dušoval se že bylo vše v pořádku a že muselo zrcátko prasknout po cestě ikdyž bylo jednoznačně vidět, že už ho prasklý poslal zmrd. Slíbil, že hned mezi díly najde pravé a OK a pošle zpět. Nic neposlal, a už jsem se mu pak nedovolal... Pokaždý když jsem mu volal spadl jsem do schránky a ten zkurvysyn si zablokoval moje číslo. Volal jsem tedy dál z čísla přítelkyně a když to zvedl vychrlil jsem na něj, co to má znamenat a on že si zapomněl telefon v práci atd. atd. a že zrcátko má jeho kamarád a že to určitě pošle. Opět nic a opět si zablokoval i číslo přítelkyně... Byl jsem vzteky bez sebe a když jsem se po pár dnech viděl s Doemixxxem a všechno mu popsal zavolal jsem si znovu od něj. Ten zmrd to opět z cizího čísla zvedl a povídá nejistě: Haloo... v tu chvili jsem na něj zase spustil jestli si ze mě dělá pr... On to hned jak mě poznal položil a číslo opět zablokoval abychom se mu z něj zase nedovolali...
Dobírka přišla z této adresy:
Petr Stručovský
Dolina 131
Mořkov
PSČ 742 72
Neznáte ho někdo? Vím, že v nejde o nejakou tragedii, za ty 2 blatníky a zrcátko jsem platil 2000Kč, ale sere mě ten princip a to jak mě podvedl a pak byl natolik drzej a bezpáteřní, že místo aby to jakž takž napravil, tak si blokoval jedno číslo za druhým. Je nezbytný takový čuráky podvodnický postihovat a eliminovat na minimum!!!
Děkuji za pomoc v dopadení podvodníka PETRA STRUČOVSKÉHO alias PETRA NOVÁKA alias BAVORAKS@SEZNAM.CZ
Díky.
Checker
Circa v polovině listopadu jsem poptával na bmwklubu a foru E30 přední blatníky na BMW E32 740i a zároveň pravé zrcátko na tentýž vůz. Potřeboval jsem blatníky absolutně bez rzi a pravé zrcátko mělo jediný a zásadní požadavek a to, aby mělo celý a nepraský plastový kryt. Na to konto se mi ozval Anonym z telefonního čísla 603 741 452 prej z Nového Jičína, že vše má.
Nechal jsem si tedy poslat fotky blatníků, a apeloval na to že musí být absolutně bez koroze, plus to zrcátko. Fotky mi přišly z mailu pod jménem Petr Novák bavoraks@seznam.cz dost rozmazanyý jenom blatníků s tím, že jsou v super stavě. Dohodly jsme se na dobírce...
Poté, co mi díly přišly tak k mýmu překvapení spodky blatníky byly chycený od rzi a místo pravého zrcátka v pořádku jsem dostal levé s praským rámečkem. Hned jsem frajerovi volal a ten mi to kupodivu nezvedal... Když jsem se asi třetí den dovolal, dušoval se že bylo vše v pořádku a že muselo zrcátko prasknout po cestě ikdyž bylo jednoznačně vidět, že už ho prasklý poslal zmrd. Slíbil, že hned mezi díly najde pravé a OK a pošle zpět. Nic neposlal, a už jsem se mu pak nedovolal... Pokaždý když jsem mu volal spadl jsem do schránky a ten zkurvysyn si zablokoval moje číslo. Volal jsem tedy dál z čísla přítelkyně a když to zvedl vychrlil jsem na něj, co to má znamenat a on že si zapomněl telefon v práci atd. atd. a že zrcátko má jeho kamarád a že to určitě pošle. Opět nic a opět si zablokoval i číslo přítelkyně... Byl jsem vzteky bez sebe a když jsem se po pár dnech viděl s Doemixxxem a všechno mu popsal zavolal jsem si znovu od něj. Ten zmrd to opět z cizího čísla zvedl a povídá nejistě: Haloo... v tu chvili jsem na něj zase spustil jestli si ze mě dělá pr... On to hned jak mě poznal položil a číslo opět zablokoval abychom se mu z něj zase nedovolali...
Dobírka přišla z této adresy:
Petr Stručovský
Dolina 131
Mořkov
PSČ 742 72
Neznáte ho někdo? Vím, že v nejde o nejakou tragedii, za ty 2 blatníky a zrcátko jsem platil 2000Kč, ale sere mě ten princip a to jak mě podvedl a pak byl natolik drzej a bezpáteřní, že místo aby to jakž takž napravil, tak si blokoval jedno číslo za druhým. Je nezbytný takový čuráky podvodnický postihovat a eliminovat na minimum!!!
Děkuji za pomoc v dopadení podvodníka PETRA STRUČOVSKÉHO alias PETRA NOVÁKA alias BAVORAKS@SEZNAM.CZ
Díky.
Checker
Co k tomu dodat. Je to zmrd na entou a těží jen z toho, že to k němu máš skoro 400 km.
Což doufá, že se ti za ním nevyplatí jezdit.
1. Pošli mu slušný dopis s tím, že pokud nedá věc do pořádku, že se zastavíš osobně, ale tvé výdaje vč. času uhradí on, což ho vyjde o další 4 tisíce více.
Jen by chtělo předem zjistit, zda-li se na uvedené adrese někdo nachází, aby to nebyl například Obecní úřad a podobně.
Jméno a adresu máš, tak by to neměl být problém.
2. Pokud neřešíš peníze a chtěl by jsi chlapečka jen najít, rád ti s tím pomohu.
Zřejmě bude mít doma auto, tablet nebo počítač. Lednici, pračku nebo myčku.
Ve tvém případě by stačil třeba jen mobil, pokud je to nějakej chytřejší 4 jádro Smartphone..
1. Pošli mu slušný dopis s tím, že pokud nedá věc do pořádku, že se zastavíš osobně, ale tvé výdaje vč. času uhradí on, což ho vyjde o další 4 tisíce více.
Jen by chtělo předem zjistit, zda-li se na uvedené adrese někdo nachází, aby to nebyl například Obecní úřad a podobně.
2. Pokud neřešíš peníze a chtěl by jsi chlapečka jen najít, rád ti s tím pomohu.

Ve tvém případě by stačil třeba jen mobil, pokud je to nějakej chytřejší 4 jádro Smartphone..

-
- Kontaktovat uživatele:
Maximech píše:Co k tomu dodat. Je to zmrd na entou a těží jen z toho, že to k němu máš skoro 400 km.
2. Pokud neřešíš peníze a chtěl by jsi chlapečka jen najít, rád ti s tím pomohu.![]()
No to je řeč do pranice!
1. Možná bys máš pravdu s tou nabídkou poslat mu ještě mail nebo zprávu, dopisu je pro něj škoda. Kouknu se na něj na leteckým snímkování na google maps.
2. Peníze neřeším ve smyslu, že mě to nezruinuje ale jinak je mi líto každé koruny, kterou nemohu investovat tak jak chci a potřebuju. Možná by to nebylo od věci, vypravit se za ním a zahrát si na exekutora včetně nákladů na dopravu a práci exekutorského úřadu i práci exekutora...
Pokud za ním pojedu do té "prdele" (omlouvám se všem ostatním obyvatelům obce Mořkov) tak to bude mít drahý. Pořád doufám, že se tu někdo najde a vyřeší se to jeho veřejnou omluvou a dohodou o náhradě škody!!!
-
Souhlasím se 100RM, bacha na horkou hlavu. Jestli chceš pošli mu dopis s dodejkou a důrazně ho vyzvi k vrácení peněz, nebo nápravě.
Jinak tento kluk funguje na 7er foru. Jednou jsem s ním obchodoval, ale už je to dlouho a kupoval on ode mě, jen si už průběh nepamatuju.
Pak ještě musím říct, že to zrcátko je sice svinstvo, ale blatníky bez rzi vespod asi vůbec neexistujou, usazuje se tam bordel a vždycky se tam trochu rzi najde ikdyž zvenku vypadá zdravě.
Jinak tento kluk funguje na 7er foru. Jednou jsem s ním obchodoval, ale už je to dlouho a kupoval on ode mě, jen si už průběh nepamatuju.
Pak ještě musím říct, že to zrcátko je sice svinstvo, ale blatníky bez rzi vespod asi vůbec neexistujou, usazuje se tam bordel a vždycky se tam trochu rzi najde ikdyž zvenku vypadá zdravě.
Já tak nějak nevím, co si od takové hurá akce slibujete.... maximálně skončíte v base.
Ono bohužel v našem státě je v první řadě chráněný podvodník, na toho se přece nešahá.
Viz můj podvodník - v klidu si tu funguje, dluží peníze, nic si z toho nedělá, na facebooku fotky jednou z itálie, pak nějáký koncertíček v Praze...pohoda, žádný stres....maximálně vyplodí nějáké srdceryvné hovna o tom, jak musí zabezpečit rodinu a podobně. Z těch si ale složenky nezaplatím.
Ale vracet peníze...notáák, pánové.....to už se dneska přece nedělá.... oni ti gauneří ví, že se jim nic nestane...maximálně přijde exekutor, ale to je pro ně denní chleba, takže jakýpak stres...
Takže bych se na takovédle trestné výpravy vysral...polkni to, dvojka v píči....c'est la vie...
Ono bohužel v našem státě je v první řadě chráněný podvodník, na toho se přece nešahá.
Viz můj podvodník - v klidu si tu funguje, dluží peníze, nic si z toho nedělá, na facebooku fotky jednou z itálie, pak nějáký koncertíček v Praze...pohoda, žádný stres....maximálně vyplodí nějáké srdceryvné hovna o tom, jak musí zabezpečit rodinu a podobně. Z těch si ale složenky nezaplatím.
Ale vracet peníze...notáák, pánové.....to už se dneska přece nedělá.... oni ti gauneří ví, že se jim nic nestane...maximálně přijde exekutor, ale to je pro ně denní chleba, takže jakýpak stres...
Takže bych se na takovédle trestné výpravy vysral...polkni to, dvojka v píči....c'est la vie...
Za dvojku je to jen prestupek takze typek muze vesele fuckovat dal,akorat je idiot ze si nekoupil jinou sim a pak ji nezahodil.......
Bohuzel cechacci chteji za kazdou cenu usetrit a pak to takhle dopada.......kupovat od proverenyho typka z fora a mas klid pro priste.....
Ja bych za nim zajel a urcitym zpusobem s kamarady......
bych ho presvedcil ze je lepsi vratit penize a zaplatit za cestu k nemu a zpet....... 

-
- Kontaktovat uživatele:
Kail píše:Nejde o prachy,jde o pricnip.
Osobně bych si za ním dojel hned při první příležitosti (cesta poblíž...).Vsadím boty že se posere během minuty,žádná větší akce ani nebude potřeba.
Každej internetovej ojebávač je totiž hrdina jenom v annonymitě,kdyby to byl chlap tak se takhle nezachová.
Souhlasím s Kailem, jde o princip, přesně tak a po pravdě jsem zastánce diplomatického přístupu k věci. Spíš ho donutit, aby to už nikdy nikomu dalšímu neprovedl a psychologicky ho dotlačit k tomu, aby zaplatil nebo sjednal nápravu.
Rozhodně nepojedu za takovym koštětem zlodějskym až na Moravu jenom kvuli tomu s nim fyzicky zučtovat...
Uplně nejraději bych ho přesně našel, našel si jeho identitu, FB profil a fotografie, ktery bych rozsiril skrz vsechny fora a internet...
Od ostatnich bych ocekaval v tomhle pomoc a cenne informace a ne poucovaní a mudrovani jak me muzou zavrit a jak je to trestny atd. Vzhledem ke svému akademickému vzdelani a vlastnimu rozumu se citim pomerne svepravnej na to abych se umel sam rozhodnout, jak budu postupovat... Potrebuji pomoc v jeho identifikaci, buhví jestli Petr Strucovský není jeho strejc nebo soused...
Díky!
To je tak těžké lokalizovat jeho IP adresu z jakého místa se nachází ...
Na netu pod jeho přezdívkou a emailem je hodně vidět kde všude se nachází.
třeba tady prodává motorku.
Tak si ji běž koupit (vzít dokud ti nevrátí prachy) ...
Okradl už spousty lidí - na takové je lepší opravdu jednat a něco podniknout nebo bude okrádat další lidi.
Jednou dostane pořádně přes prsty a pak bude snad klid.
Tady jeho inzerát.
http://motorky.bazos.cz/inzerat/28737766/M72.php
nebo se běžte seznámit ...
http://www.stesti.cz/profil/bavoraks/
Na netu pod jeho přezdívkou a emailem je hodně vidět kde všude se nachází.
třeba tady prodává motorku.
Tak si ji běž koupit (vzít dokud ti nevrátí prachy) ...

Okradl už spousty lidí - na takové je lepší opravdu jednat a něco podniknout nebo bude okrádat další lidi.
Jednou dostane pořádně přes prsty a pak bude snad klid.
Tady jeho inzerát.
http://motorky.bazos.cz/inzerat/28737766/M72.php
nebo se běžte seznámit ...

http://www.stesti.cz/profil/bavoraks/
-
- Kontaktovat uživatele:
100RM píše:Checker píše: Vzhledem ke svému akademickému vzdelani...
V poslednej dobe sa mi dost casto stava, ze toto je spis na skodu
Tym samozrejme nemyslim teba, ale rozhodne to neni zarukou "zdraveho rozumu"
Jak řekl Šimek s Grossmannem:
Vzdělání lidi mate. Důležitější je uříznout malý kus masa tak, aby se zákazníkovi zdál velký...