Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Sotea Ostrava

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
skautik Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od skautik Čestný člen »

co mi povite k tehle firme z ostravy? diky

Dalsi zkusenosti zde
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=29934

(2)Dalsi zkusenosti zde
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=33634

(3)Dalsi zkusenosti zde
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=100676
darmon
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od darmon »

ze ma drahej vrakac
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Bombarder »

shit
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od bpytlik »

Ze horsi firma na bmw asi neni :) Kdyby se ti ztratilo auto, zkus mrknout k nim do dvora :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No dneska jsem jel kolem tak jsem se z prdele zastavil jestli nemaj tu PP lampu na e36 .Prý jako nová ,dva držáky ulomené a dva svařené! Prý mi udělá cenu: 2500Kč.No já takovou ludru mám a chci ji vyměnit,ale za takový šrot 2,5k!!! Prostě sotea!!!Jo a blinkr se prý dá k tomu světlu přišroubovat samořezkou......
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od bpytlik »

Hehe cos cekal?? A kdybys jim daval na vykup uplne novou,dostanes max. tisic a este budou becet ze po nich chces moc......
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Nic jsem nečekal,jen jsem jel kolem a nic to nestálo.Se naseru a naberu nové.
abdul

#8 Příspěvek od abdul »

Hosi Hosi, bych mohl dloooouho vypravet na tema Sotea...

ale nakonec kdyz to vezmu kolem a kolem tak se u toho dycky dobre zasmeju:D to sou tunely jak mezi deckama na piskovisti:D
ale taky sem je ve finale natah:)

holt pan Hudec a jeho poskok:D

btw at te nikdy nenapadne neco ve smyslu nechat tam opravit auto atd...
T.o.m.

#9 Příspěvek od T.o.m. »

Já tam byl jednou a stačilo. Ceny - jak už bylo zmíněno, no a přístup "lidí" katastrofální.

Už bych tam nejel ani pro čepičku na ventilek
skautik Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od skautik Čestný člen »

tak nic, me jen napadlo auto od nich :)

uz me ten napad presel :)
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal skautik
[B]tak nic, me jen napadlo auto od nich :)

uz me ten napad presel :)

heheeheheeh vtip roku :)
teda pokud nechces 100% puvod vozu neznamy :)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal bpytlik
[B]heheeheheeh vtip roku :)
teda pokud nechces 100% puvod vozu neznamy :)

no jo proto se taky ptam co je to zac :)
Unregistered

#13 Příspěvek od Unregistered »

Originál zaslal abdul
[B]Hosi Hosi, bych mohl dloooouho vypravet na tema Sotea...

ale nakonec kdyz to vezmu kolem a kolem tak se u toho dycky dobre zasmeju:D to sou tunely jak mezi deckama na piskovisti:D
ale taky sem je ve finale natah:)

holt pan Hudec a jeho poskok:D

btw at te nikdy nenapadne neco ve smyslu nechat tam opravit auto atd...

Jo a nejlepší je pan Kutáč..... Byl jsem tam taky, ale jen proto, že jsem musel. Nebylo zbytí. To raději do Olmiku nebo Car tecu v OV.
abdul

#14 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal Unregistered
[B]Jo a nejlepší je pan Kutáč..... Byl jsem tam taky, ale jen proto, že jsem musel. Nebylo zbytí. To raději do Olmiku nebo Car tecu v OV.

jejda lakyrka Kutac na tebe neudelal dojem? :) :) :)

to je buznicka ze:) nejkrasnejsi je jak se tam tvari ze mu to patri, ale jak prijde Hudec (majitel) tak mu musi vykat:D no a asi 14 dni zpatky sem ho z auta videl jak si to fici na pracak, tak nevim mozna byla nejaka ta personalni vymena:D
flexible

#15 Příspěvek od flexible »

Na zadost moderatora presouvam sem ....Totalni grc,grc,grc a banda dyletantu v cele s pritroublym Hudcem. Velkym obloukem se takovemu necemu vyhnout. Kdyby frajeri z Bavor vedeli kdo si na vrata dava jejich logo ,tak by uz sem neposlali ani jedno auto. Jeste ted je mi zle,jak si na to vzpomenu.
flexible

#16 Příspěvek od flexible »

Takze,zacatkem prosince se mi vysrala elektronika na e39. Svitilo nivo,nesel central,neslo el.zavirani kufru.nenastavovaly se xenony,nesel ostrik svetel atd.,bylo toho vic.Rikam si to bude nejaka picovina hodim to do Sotei i kdyz jsem tam na servis nikdy nebyl.Pan Hudec to se mnou sepsal a ze se behem 2-3 dni ozve.Samozřejmě se nikdo neozval.Naslledovalo nekolik telefonatu a jen jedna odpoved,ze se na tom dela a ze zatim nevi cim to je.Pred vanocema mi pak bylo receno ,ze ma do 10 ledna servis dovolenou a jestli pry potrebuji jezdit tak mi auto slozi a muzu si ho neopravene vzit zpet. Rikam,nebudu prudit a necham ho tam. V lednu jsem znovu volal co a jak. Bohuzel jsem mel zase smulu-mechanik byl nemocny. Tohle se opakovalo do konce ledna,kecy kecy vymluvy a sliby.Musim zduraznit,ze pri nekterych telefonech jsem mel pocit ,ze pana sefa velmi obtezuji....hnus,ble.Zacatkem unora jsem zjistil,ze uz auto v servisu neni...ze ho museli odvezt na diagnostiku do Cartecu....samozrejme ,ze v Cartecu o nicem nevedeli.Takze dalsi den znovu do Sotei kde ze to me auto vlastne je.Nakonec z pana Hudce vypadlo ,ze ho odvez nekam do Senova,k nekomu kdo by to mel opravit.Ten nekdo byl clovek s polskym prizvukem, pajeckou v ruce v oplocene garazi kde na place stalo par nejakych vraku a mezi nema pod nanosem snehu a s otevrenym oknem moje auto...no maras ,to co jeste fungovalo se urcite jeste vic dokurvilo..Jak jsem to videl udelalo se mi zle.Zajel jsem do Sotei zrusit zakazku a odvezt si zbytek auta. Po 2 mesicich jsem ziskal zpet auto jeste v horsim stavu nez bylo pred tim. Takova je ma prvni a posledni zkusenost se Soteou.Mozna umi vymenit olej a rozebrat auto,ale to je tak vse.Nechapu ,jak se muze majitel firmy-servisu takhle chovat.Cele to nakonec dopadlo tak ,ze jsem behem dvou dnu sehnal kluka, ktery dal auto behem 1tydne do 100% stavu,doposud vse funguje jak ma.Tuto prihodu jsem sepsal velmi Light,takze si urcite dovedete predstavit jak mi bylo...nepreji nikomu!!!!
Alois

#17 Příspěvek od Alois »

Prostě je to zmrd 1. třídy, opakoval bych se po desáté, podobná situace jako u tebe, akorát tak půl roku a to nebylo to jediné....měl jsem těch zážitků víc..
djpepo

#18 Příspěvek od djpepo »

No nazdar, já byl v Sotei jednou, potřeboval jsem vyměnit čidlo tlaku paliva, po x telefonátech mi ho nakonec sehnali, ale dle toho co jsem tu teď četl tam už ani nepáchnu, díki.
Jen mně teď nenapadá na koho se mám v blízkosti ostravy/frýdku-místku obrátit, znáte někoho?
3er_Cabrio_E36

#19 Příspěvek od 3er_Cabrio_E36 »

djpepo píše:No nazdar, já byl v Sotei jednou, potřeboval jsem vyměnit čidlo tlaku paliva, po x telefonátech mi ho nakonec sehnali, ale dle toho co jsem tu teď četl tam už ani nepáchnu, díki.
Jen mně teď nenapadá na koho se mám v blízkosti ostravy/frýdku-místku obrátit, znáte někoho?

Záleží co potřebuješ. Já když býval ve F-M tak jsem jezdil k p. Smetanovi na ulici Míru. Není sice specializovaný výhradně na BMW (spíš teda koncern VW), ale je poctivý a je s ním dobrá domluva.
No a v OVě jsem toho vyzkoušel víc, ale bez valného výsledku. Nejspokojenější jsem byl asi u ATU :). No a u SOTEA jsem odvahu vůbec nenašel. To jsem si radši zajel do toho F-M.
chorche-cz

#20 Příspěvek od chorche-cz »

já tam nakoupil pár dílu, ale po poslední zkušenosti... jednání hrozné, spolehlivost nulová a znalosti velice omezené!
Odpovědět