Dle neustálých nabídek na tomto webu od člověka bmwdily, jsem také využil jeho nabídek a zavolal, sháněl jsem přední nárazník na E36 po faceliftu, týpek byl moc vstřícném a stylem jakože máme vše a hned vyřídíme doprava po celé čr zdarma. Dal mi super cenu říkám dobře hned se ptal na jméno atd. říkal poznamenávám si to. Ještě se ptal na barvu aby to tak nemlátilo do očí, chtěl jsem stříkat až na jaře. Říkám super. Ujistil mě že v sobotu ho mám díky tomu že jede rozvoz do Liberce a že nemusím nikde už nic shánět vše je domluveno a mohu se spolehnout. Během soboty mě zavolá kde chci předat nárazník. Já v pátek volal abych se ujistil jak to vypadá na sobotu a mohl si nějak naplánovat den kdy si myslí že nějak vyrazí. Ale pán se najednou začal omlouvat že na mě zapomněl že si to nepoznamenal a že auto na Liberec jelo už dnes. Ujistil mě s velikou omluvou že v neděli nejdéle v pondělí ho mám!!Ale na 100% mi zavolá v neděli a řekne buď kdy pojedou na Liberec nebo kdy pojedou na Liberec v pondělí, bohužel nikdo nezavolal. V pondělí jsem volal ráno (8h) s tím jako co se děje proč mi nevolal jak to platí atd.Pán se opět omluvil a řekl dnes vyrazil kolega na Liberec a veze ho vám, během dne vám zavolá kolega a řekne v kolik bude u vás, ptám se docela na to spěchám potřebuji jezdit můžu se nato spolehnout a on samozřejmě dnes ho na 100% máte. Říkám dobře. Je 18:15 čekám celý den na hovno zapláclej celý den.Opět volám bmwdily jako co se děje už nasranej a týpek opět omlouvám se volám hned kolegoj a hned volám zpátky, Uběhla hodina a prd……..seru na http://www.bmwdily.com

Tohle je moje zkušenost a co jsem se bavil s lidmi co od něj něco chtěli tak se na ně vysral a jen plnou hubu keců. Jediné co umí prodávat jsou xenony, ale těch je všude tři prdele…