Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
WWW.BMWDILY.COM NAS*AT!!! nick:bmwdily/wojta
major píše:Tak tomu říkám solidní omluva. Docela by mne zajímalo jak to dopadne. Sám jsem chtěl využít jejich nabídku na turba formou výměny. Tak dej vědět Slide, jestli to tedy přijmeš, zda to proběhlo OK.
Slide i když to nepřijmeš, tak bych zkusil ještě týhle firmě dát poslední šanci a jestli si jí zase posere tak pak ji zakopat hodně hluboko pod zem !!!!
To bmwdily: díky za omluvu, ale tohle stačilo říct do telefonu a byl by klid.Nejsem člověk co tobě chce dělat problémy, ale......
Děkuji za to jak si se teď zachoval, ale již dnes jsem domluven na nárazníku a bylo by nefer z mé strany to zrušit.
Tim si myslím že je toto uzavřeno a mysím si, že by se to mohlo dát do koše.
Děkuji za to jak si se teď zachoval, ale již dnes jsem domluven na nárazníku a bylo by nefer z mé strany to zrušit.
-
- Kontaktovat uživatele:
bmwdily píše:ok, promin, nemel jsem silu uz cokoliv komukoliv vysvetlovat.
kdyz budes neco potrebovat, mas tady proste tohle schovany.
Honza
Jedna vec je neco vysvetlovat a druha rikat "jo auto uz je na ceste k vam..."
Jestli razis cestu , slibit vse a pak se uvidi co sezenu, tak to neni dobrej pristup.Dobrou povest si vybudujes jen tim, ze splnis co slibis, to ze namas na sklade vse je pochopitelny, za to se na tebe nikdo zlobit nebude.
Zase nechápu, jestli to myslí bmwdily vážně, vzít si od něj zadara ten nárazník a uložit ho do regálku. Tím se může prověřit jeho serióznost.Slid píše:To bmwdily: díky za omluvu, ale tohle stačilo říct do telefonu a byl by klid.Nejsem člověk co tobě chce dělat problémy, ale......
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
zalozil bych SHIT LIST kam bych tyto "firmy a weby" daval a tak by sme se vyhli podobnym pripadum
a pokud bmwdily jsou ferovy, tak to ukaze jen cas a risk kupujicich...btw. nedivim se ti Slide, ze si to sem napsal...
Zkusil bych dat hlasovani na to, jaky maj lidi zkusenosti...hlasovali by jen ti co tam nekdy nakupovali...

a pokud bmwdily jsou ferovy, tak to ukaze jen cas a risk kupujicich...btw. nedivim se ti Slide, ze si to sem napsal...
Zkusil bych dat hlasovani na to, jaky maj lidi zkusenosti...hlasovali by jen ti co tam nekdy nakupovali...
Hanz píše:muzu potvrdit "luxusni" chovani ze strany prodejce... na pocatku nic neni problem, pak vymluvy 5leteho decka a nakonec prichaz klasika, mrtvej brouk
Tohle mně potkalo taky a jde o úplnou blbost. Ale připadám si jako okurka a moc zvyklý na to nejsem. Řekne samozřejmě, vyřídíme, já se ozvu a já musím volat z různých čísel jak idiot, abych se dovolal. Musí mít blokace na telefonu na reklamace. A to jsem nechtěl peníze zpátky, ale jen něco třeba jinýho v hodnotě pár stovek, jen pro ten pocit, že nejsem někomu za vola.
Prosim pokracovat v diskusi zde, bohuzial forum nepodporuje zlucenie dvoch topicov do jedneho ...:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=42527
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=42527
7er. True definition of luxury. Yours.