chci se vas zeptat jake mate s nema skusenosti? ja s nema resim uz asi treti tyden dve gumy a furt se nic nedeje....objednal jsem nejdriv dve pneu u kterejch maj napsano ze maj 4ks na sklade..po tydnu mejl ze pneu jim dodavatel jeste nedodal a ze az v pulce brezna....pak jsem tam volal a rekli me ze nebudou asi ani do konce brezna...pritom na strankach je furt psano ze maj 4ks....tak jsem objednal jine, Hektory a furt se nic nedeje tak jsem zvedav co se zas dozvim az tam dnes zavolam.....takze dik za kazde info...
sice s nimi namam zkusenost, ale tohle je tedy dost neadekvatni jednani....osobne bych zrusil objednavku a poslal je do p****e, takovyhle jednani je fakt votres
objednaval jsem tam pred rokem a neco..Dunlopy Wintersporty...dodaci lhuta byla udajne max. 14 dni..takze v klidku cekam ..presne po ctrnacti dnech jim volam ze kde to vazne..no jeste to musime odvezt na depo na PPL a uz to mate doma..jasne OK cekam...dalsi tri nebo ctyri dny nic..rikam si PPLka to ma za 24 hod na miste tak kde to vazne...rikam jim at mi daji cislo baliku ze chcu sledovat zasilku...a ze to momentalne nemaji k dispozici...tak rikam..hele okamzite mi poslete mejlem cislo baliku jinak rusim objednavku..hned!! do trech hodin to cislo baliku poslali a kdyz jsem se mrknul na netu na sledovani zasilek PPL tak to cislo baliku tam bylo zaregistrovano v ten den...takze tem mrdkam se jen nechtelo jet na depo PPLky a poslat to...
koukal sem ze maji provozovnu v budejkach...jezdim okolo, jestli chces tak se muzu zastavit a zeptat se (seřvat je) osobne musel bys mi ale napsat cislo objednavky
ja s nima mel jednu zkusenost a to takovou ze jsem jim napsal ze potrebuju gumy do toho a toho data, jel jsem na hory a potreboval gumy na SUV, rekli jo budou, nebyly tak jsem koupil jinde...
tak já se přidám objednal jsem tam před 4týdny 235/40/18 pro kamaráda a stejné jednání jak u Marka .. (jen teda neměli uvedeno skladem) ted už ani nereagují
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
pneunet.cz a pneu-servis.cz mnohem levnější než nejlevnější (jak je tohle kurva možný) objednával jsem tam i tam po jedný sadě a byly do dvou dnů doma oboje.Naprostá spokojenost.Na nejlevnějších bych nic neobjednal už jen proto že zkrátka lžou.
nevim co resite na cene kdyz rozdily jsou max kolem 30-40kc...nehlede na to, ze vetsina on-line obchodu dneska ma nekde na strankach takovou veticku: pokud naleznete levnejsi nez mame my, udelame vam jeste zajimavejsi cenu....