Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Servis Brno
psena píše:Parizka jsem se zastaval 3roky tady na foru...asi jeden z poslednich...jezdil jsem k nemu tri roky a nechal mu tam par desetitisic.
Uz pred tim jsem mel obcas problem ze si vzal treba za hodinu prace 1500kc, ale to jsem prekousl(on rikal ze je to diky sikovnymu mechanikovi a on opravdu byl
MORAVANY NEVER MORE!!
Jezdim tam jen za Smidem na vrakac, ktery je bezvda fanda a mnohokrate me pomohl.
...ano, verim a potvrzuji velmi podobne zkusenosti. Jen jsem s nim nezkousel diskutovat, nebot na to nemam nervy. Ale uz tam nikdy dobrovolne nepojedu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ted mě normálně volala slečna z Renocaru a říkala že sem měl u nich auto v servisu a ptala se mě jestli je všechno v pořádku.Tak sem se ptal proč se ptá a ona že to je taková zpětná kontrola.Ale jelikož autem sem od středy nejel a nak sem ho ještě pořádně nevyzkoušel tak prý zavolá ještě po víkendu.
Tak sem mile překvapen jak se zajímají o zákazníka
Tak sem mile překvapen jak se zajímají o zákazníka

psena píše:Parizka jsem se zastaval 3roky tady na foru...asi jeden z poslednich...jezdil jsem k nemu tri roky a nechal mu tam par desetitisic.
Uz pred tim jsem mel obcas problem ze si vzal treba za hodinu prace 1500kc, ale to jsem prekousl(on rikal ze je to diky sikovnymu mechanikovi a on opravdu byl ....
MORAVANY NEVER MORE!!
Jezdim tam jen za Smidem na vrakac, ktery je bezvda fanda a mnohokrate me pomohl.
Mel bych dotaz

Pak bych potreboval jeste reprak co je ve dverich u ridice. Po zime se mi nejak vylomil ten krouzek co to tam drzel..
Muzete sem prosim kdyztak naspat adresu a od kdy do kdy tam byva?

Diky

Renocar práce 1400,- kč/hod bez dph, s dph 1700,- /hod. Pařízek za vynulování a nastavení oleje, 200,-. Jinak kokoti největšího kalibru. Ať se z těch jejich baworáků třeba poserou. Šmíd super borec. Pak ještě můžete zkusit mladýho klubáka pod přezdívkou Horys zde na fóru, mladej fanda, sám má E39, na Ukrajinské v Euroauto motor. Sami můžete si udělat obraz. Jsou tam slušný, lidský jednání, domluvy platí, dobrá organizace práce, veskrze spokojenost. Jezdím tam. Zatím nejlepší servis ze všech, kde jsem kdy byl.
Jinak Šmíd 777072974, super borec, akorát se tam dostaneš jenom přes Pařízka

Jinak Šmíd 777072974, super borec, akorát se tam dostaneš jenom přes Pařízka

-
- Kontaktovat uživatele:
Pan Parizek v Moravanech ma podle me hromadu zkusenosti,ale je to tam fakt dost divny,prijdou me tam vsichni divni
takova arogance a totalne nelidsky pristup.Ceny bych rekl jak kdy,proste podle ksichtu,nalady a auta......A ne jednou se mi stalo,ze behem hovoru me proste tipl telefon...proste jsem se zeptal na dil,cenu a kdy muzu prijet a jen zamumlal,jo dojed a tut tut tut tut. No fake,uz tam nejezdím.

-
- Kontaktovat uživatele:
sefin píše:Mel bych dotaztady u toho Pana Smida co ma vrakac.. co ctu tak max spokojenost.. Da se tam sehnat i celej vyfuk na E36 za rozumnou cenu?
Pak bych potreboval jeste reprak co je ve dverich u ridice. Po zime se mi nejak vylomil ten krouzek co to tam drzel..
Muzete sem prosim kdyztak naspat adresu a od kdy do kdy tam byva?
Diky
zkus kontaktovat člena Karr,mají v Blažovicích servis a hromady dílů na bmw kontakt: 604 106 773
MOD Killca: upravena citace na kratsi
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex
aktuálně Volvo V70 D4
na práci a E36 kabrio v garáži 
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex
aktuálně Volvo V70 D4

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no presne tam kde je kp design tak tam meli kluci ze saratic dilnu a porad ji maji vlastne uvnitr toho statku,a pak v sarkach maji dilnu... ze zacatku zacinali spolu,kamos co ma prave ty saratice tak se pak nejak nepohodli,az ho vsechno o bmw naucil
ale nevim neni to z me huby 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je to ulice "ostudy" hnedka prvni ulice doprava kdyz jedes od hosteradek a zase hnedka doprava a pak kousek po takove hnusne ceste asi 30m a jsi tam
MOD Killca: odstraneny OT z celeho topicu

MOD Killca: odstraneny OT z celeho topicu
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
fredy píše:no určitě znám ten dům a servis, ale teď to má už asi novej majitel... pokud se nepletu tak to měl dřív p. Florián...
o tom nic nevim covece to bych se musel optat,ale predtim meli servis v blazkach a pak se to rozdelilo kazdej mel dilnu v blazkach a tedka maji jestei v saraticich... kvuli najmu

vsak se tam stav a uvidis

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
droban píše:tady mas na nej cislo a zavolej,rekne ti presne kolik te to bude stat aji s praci
p.Ing.Luňáček
tel:602535989
Jo tak tam jsem byl a chtěl jsem vyměnit tlumiče. 3tisice pouze za práci tak jsem řekl děkuji. To same by mi udělali v drahém renocaru.

Mluvíme o E34 ne žádná E60
Trošku vatař ...kšeftu má hodně co jsem viděl, tak si asi nechtěl špinit ruce.