Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW Krotil

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Panaque »

...
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Panaque »

Tak tenhle přístup mi k nim naprosto nesedí a nemohu souhlasit.

Včera jsem zjistil že někdo prasil řídící jednotku a při té příležitosti ulomil sací plast do kabiny. Zavolal jsem, hned jsem přijel a cca za 5min. jsem měl vyměněnou součástku.

To samé při velké opravě, která trvala 4dny. Celý podvozek, motor, elektronika. Navíc mi tam dodaly spousty drobností bez účtování.

Nevím jak to probíhalo u tebe a s kým jsi jednal, ale to co píšeš mi vůbec na BMW Krotil nesedí a sám pro sebe bych řekl že kecáš. :mad:

Každopádně bych řekl, že asi nejlepší bude, když budeš více konkrétní.

1) Kdy se to celé odehrálo?
2) S kým jsi jednal?

Ať se někdo další "nenapálí" 8O
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Panaque »

Jestli jsem tam nebyl zrovna když ty také a dali to radši mě :fuck: (joke)

Jinak souhlas, bez účasti zúčastněné osoby je lepší to nechat být.

Pro mě tedy 1+
Pro tebe 5-

Jsem zvědav zda-li tam byl i někdo jiný...
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Tak ja jsem tam byl jednou na diagnostiku, ale na tom se neda skoro nic zkazit.

Vim jeste o jednom pripadu takovy ne-ochoty. Kamos tam volal, kolik chtej za vymenu spojky a kdy budou mit cas. TAk prej 2,5k nebo tak neco a ze klidne za dva dny, no problem. Tak se jich zeptal, jeslti nebude vadit, kdyz si vezme svoje dily a to neme rikat, pac v tu v chvili otocka o 180°. Vic rikat snad nemusim.
Misa Moderátor
Moderátor

#5 Příspěvek od Misa Moderátor »

Panaque píše:
Nevím jak to probíhalo u tebe a s kým jsi jednal, ale to co píšeš mi vůbec na BMW Krotil nesedí a sám pro sebe bych řekl že kecáš. :mad:

Bohužel nekecá :evil:
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
3nge
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od 3nge »

Mam s krotilem podobne dobre zkusenosti jako Panaque.... za opravu si uctujou adekvatni hodiny , s praci jsem byl vzdycky spokojenej .... btw. s dilama ktere jsem si prinesl, nemeli problem
jogurt

#7 Příspěvek od jogurt »

Speedy píše:Tak ja jsem tam byl jednou na diagnostiku, ale na tom se neda skoro nic zkazit.

Vim jeste o jednom pripadu takovy ne-ochoty. Kamos tam volal, kolik chtej za vymenu spojky a kdy budou mit cas. TAk prej 2,5k nebo tak neco a ze klidne za dva dny, no problem. Tak se jich zeptal, jeslti nebude vadit, kdyz si vezme svoje dily a to neme rikat, pac v tu v chvili otocka o 180°. Vic rikat snad nemusim.

stejna zkusenost s vymenou cepu a silentbloku nejdrive jasne zitra prijedte rano a odpoledne je to hotove ...... a kdyz sem rekl mam svoje dily coz jsou tuzsi silentbloky nechci tam seriove atd. tak najednou, ze nemaji cas ....az za 14 dni a budou to delat celej den pritom je to prace na 4h ... fakt trapne jednani :!:
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Panaque »

jogurt píše:... fakt trapne jednani :!:

:smich:

A že ty se vůbec neobtěžuješ udržet bez nezodpovězených otázek svůj vlatní topic je OK.

:roll:

Krotila beru tak jak je, to že nedělá s cizími díly a chce si je sehnat sám taky respektuji. Je to přeci jen jejich práce a za tu si i ručí :!:

BTW, minulý týden jsem tam zajel, že mi vrže něco na zadní nápravě. Ihned jsem najel na rampu a za necelé 2h bylo hotovo. (výměna čepu). Takže zase spokojenost. :thumbsup:
scoo8y

#9 Příspěvek od scoo8y »

taky sem tam byl a me krotil prisel jako naprosto protivnej a neochotnej clovek
jumper
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od jumper »

Asi by nebylo od věci se Panaqua zeptat, kolik Krotilovi za ochotu solí. :D
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Panaque »

jumper píše:Asi by nebylo od věci se Panaqua zeptat, kolik Krotilovi za ochotu solí. :D

Jo jo Petře, tak jsi mě odhalil. Krotil mi za to platí :lol:
martin33
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od martin33 »

Krotilovi se musí nechat jedna hezká věc a to je jeho žena :lol: :lol: nikdy se nikomu nezavděčíš někdo je spokojený někdo ne. Mám spoustu známých co tam byli a je to někdo spokojen někdo nadává. S těmi díly je to tak na nich má rabat a z toho žije ne z hodinové sazby to by jsme zhebli všichni. S těmi díly co si přineseš je to tak co se zárukou?? Já to řeším tak že není problém přines si co chceš ale když to bude špatný tak práci platíš dvakrát jinak to nejde.
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Panaque »

martin33 píše:Krotilovi se musí nechat jedna hezká věc a to je jeho žena :lol: :lol: nikdy se nikomu nezavděčíš někdo je spokojený někdo ne. Mám spoustu známých co tam byli a je to někdo spokojen někdo nadává. S těmi díly je to tak na nich má rabat a z toho žije ne z hodinové sazby to by jsme zhebli všichni. S těmi díly co si přineseš je to tak co se zárukou?? Já to řeším tak že není problém přines si co chceš ale když to bude špatný tak práci platíš dvakrát jinak to nejde.

Naprostý souhlas :thumbsup: A jsem moc rád, že to takhle taky někdo bere, je spousta lidí co si myslí že se napálí už vždy jen co vejdou do servisu to tak záonitě bude. Jenže už z principu se musím zastávat těch výjimek kterých si myslím je opravdu málo. Na druhou stranu, jsme přeci jenom lidi a s lidmi pracujeme. Takže aby bylo pro každého stejně a na 100% dobře je si asi nereálné.

Prostě držím palce všem těm kteří neměli dle svých nároků dobrou zkušenost aby našli místo kde budou po všech stránkách spokojeni a k nim se přidávaly další. Třeba to nebude zas až taková utopie :wink:
jumper
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od jumper »

Panaque píše:
jumper píše:Asi by nebylo od věci se Panaqua zeptat, kolik Krotilovi za ochotu solí. :D

Jo jo Petře, tak jsi mě odhalil. Krotil mi za to platí :lol:

Samozřejmě to ber s nadsázkou. :lol: Já třeba u něj nikdy nebyl, takže nemůžu tady soudit. Na druhou stranu jsem byl asi šestkrát u Bohma a vždycky bez problému. A když prolezeš forum, tak s ním tady kluci nejsou spokojený. Je to fakt těžký.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Ono zasadní problmm je asi v tom, že vyndavá ND z aut, který tam přijedou a zkouší je dávat jinam. A dělá to víc serivsů, nejen krotil a bohm...
ferlin

#16 Příspěvek od ferlin »

Za to bych vraždil. Až budu někdy dávat auto do servisu na víc, než dvě hodiny, důležité věci si označím. A potom běda... :evil:
martin33
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od martin33 »

Speedy píše:Ono zasadní problmm je asi v tom, že vyndavá ND z aut, který tam přijedou a zkouší je dávat jinam. A dělá to víc serivsů, nejen krotil a bohm...

to je spíš problém v lidech ne??? Já bych si to nedovolil a ani by mě to nenapadlo!! to raději zajedu na vrakáč a tam si to vezmu zkusím a bud to tam nechám nebo vrátím ale zákazníkovi?? To bych za chvíli asi žádnýho neměl.....
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

martin33 píše:
Speedy píše:Ono zasadní problmm je asi v tom, že vyndavá ND z aut, který tam přijedou a zkouší je dávat jinam. A dělá to víc serivsů, nejen krotil a bohm...

to je spíš problém v lidech ne??? Já bych si to nedovolil a ani by mě to nenapadlo!! to raději zajedu na vrakáč a tam si to vezmu zkusím a bud to tam nechám nebo vrátím ale zákazníkovi?? To bych za chvíli asi žádnýho neměl.....

Jak vidíš, tak realita je jinde.
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Panaque »

Ono asi tedy záleží na tom, jestli jsi zákazník kterému berou či dávají :smich:

Mojí zkušenost naleznete na začátku tohoto topicu, dále se nehodlám vyjadřovat a naprosto souhlasím s Jumprem jak popisoval zkušenost u BMW Bohm.

Každý ať si to přebere jak chce...
martin33
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od martin33 »

Speedy píše:
martin33 píše:

Jak vidíš, tak realita je jinde.

to je pravda z mého si půjčil changer a já si ho na vrakáči musel za 6k koupit :lol: :lol:
Odpovědět