Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servis Martin Böhm, Praha

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
meme

#1 Příspěvek od meme »

Martin Böhm, Praha

vyměnili mi originální díly za neoriginální, i ty na který vůbec neměli sahat, což je prostě čorka, dobře zaplacenou práci provedli hodně špatně, vlastně ještě hůř, opravené díly vydávají za nové ... lakýrníci stojej taky za hovno plus to celé netrvalo týden, ale měsícapůl. a to si na mně vydělali zhruba pade mym skromnym odhadem, asi jim to bylo málo.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RuDoSh »

taky jsem tam mel auto misto tydne mesic a vesele si s nim jezdili a bouchli mi jedno kolo.... ale na repas automatu jsem stejne nic levnejsiho nenasel a vyplatilo se i s cestou do Prahy...
Miguel

#3 Příspěvek od Miguel »

Taky jsem tam kdysi jezdil a po tom co jsem tam dával auto s tím, že mi zlobí stahování okýnek a chtěl jsem vyměnit nádrž a Bohm mi řekl, že mi vařili hlavu a buh ví co ještě jsem tam nevpáchnul. Nehledně na to, že za dílnou má několik kůlen s jetejma dílama a rád je zákazníkům vyměnuje za jejich dobrý. To už jsem slyšel i od pár uplně nezávislejch lidí :mad:
stealth
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od stealth »

No tak ted uz mi je jasny, proc se k nim nesmi na dilnu a proc, kdyz mi kdysi menil spojku, tak se nejak "rozbil" obal vejfuku.
Lucas87
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Lucas87 »

sem tam mel auto na vymenu tlumice a pri te vymene mi asi vymenili za stary i ten druhy dobrej(chvili na to odesel taky) a daval sem to tam s +- 12l benzinu a odjizdeli sme s dojezdem na 3km, bohuzel nas nenapadlo se podivat predtim kolik bylo najeto ale jezdil si stim urco taky.
Potom jeste volal ze mam spatnou nejakou klapku na ASC a ze ji vymeni za 1500,- a stim sem nesouhlasil a kdyz sme tam dorazili tak ASC ktere bylo predtim nefukcni po blbnuti v mimoni najednou zase bezproblemu fungovalo a funguje dodnes a zadarmo, jen to odklik na diag.
Takze radsi auto k BOHMovi ne, ma to o prachach...a zneuzivani vasi nevedomosti a neznalosti.
pepus

#6 Příspěvek od pepus »

ja (jak uz sem tady nekde psal) taky silne negativni zkusenost, podvedl me s cerpadlem - vubec sem ho nechtel menit, chtel sem opravit central a on ze mi tam za 6000 dal cerpadlo z bazaru. tak sem rekl ze to nechci a on at mu to nekdy dovezu ze to prohodime... tak sem se ukazal asi za mesic (to sem si koupil fungl novy), prohodil, ale penize nedal ze to da do komise... no a po roce me tam prestalo bavit volat, proste me o to normalne okradl
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

V praze jsem podobnou zkušenost zažil několikrát.... :?

MOD Killca: odstranena citace predchoziho prispevku
meme

#8 Příspěvek od meme »

tak mi dnes upad další kus auta .. ten, na kterej hrábly špinavý ruce těch zmrdů ... praská a rezne mi kapota budu muset sáhnout hluboko do svý děravý kapsy, abych napravila všechny ty škody na mý kočičce .. docela sem to obrečela sem ráda že mam na leasing .. pokud tam někdo s tou sekerou vyrazíte, dejte vědět ..

plus ještě jdu zjišťovat, jak je tohle kurva možný, že se děje v autorizovanejch servech .. obracim se i na pojištovnu i na BMW ČR; nevim jeslti ko k něčemu bude asi spíš ne ale musim svuj vztek nějak ventilovat .. granát u sebe nemam

čao meme
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Pokud chces, muzem se pokusit o nejakou podporu jako bmwklub u BMW Ag. Pokud to teda budou chtit resit, coz by teoreticky mohli. TAkovy soupis nespokojenych zakazniku by mohl byt dobry argument, proc jim sebrat cejch na autorizovany servis.

meme

#10 Příspěvek od meme »

speedy

hej toto by nemuselo být marné, přinejmenším za pokus to stojí :sly:, pak totiž už můžem jen nasraně stát a nadávat ... omlouvam se za svý výrazay, ale jistě mě chápeš

spojim se s tebou až se vrátim z dovči, imho to stojí alespon za pokus .. kurva přece nejsme na ukrajině, takový manýry, asi jsem trochu přecitlivělá ale dotklo se mě to opravdu hodně hluboce, hlavně po tom, co tu o něm dál čtu ...

ciao
meme

#11 Příspěvek od meme »

hm jinak teda jsem lama a nikdo mě na to neupozorníte ... bohm samozřejmě neni autorizovanej servis tudíž nevim jak to v tom případě bude bmw ag zajímat .. no ale když už jsem se začla do toho rejpat tak se přesto pokusim najít někoho, koho by mohly jeho praktiky zajímat ..
ciao
Pavel H

#12 Příspěvek od Pavel H »

Ceska Obchodni Inspekce neboli ČOI
guyver52

#13 Příspěvek od guyver52 »

Zdravim, take par skusenosti ode me.

K Bohmovi jsem se dostal ze znamosti,
1. dostal jsem od něj za litr cerpadlo na klimu, kupodivu funkcni a v poradku.
2. dalsi skusenosti byla vymena motoru, pac jsem blb a nechal jsem to zmrznout a prasknul mi cely blok. Stalo me to 25tis. Motor i s prehozenim. Myslim ze odvedli perfektni praci, motor nema chybu a uz jsou to roky.
3. vymena spojky, opet dobra prace, nevidel jsem v tom chybu
4. po nehode oprava, celkem to probehlo v poradku, ovsem az na vyrovnani, napocital si tam vic, nez jsme se dohodli. Bylo to ovsem z pojistky, tudiz jsem se na to vyprdl a dal jsem mu to s prihlednutim na minule akce, ktere pro mne delal....az po case jsem zjistil, ze si za opravene zrcatko nauctoval 6tis (jako za nove) ovsem asi za mesic mi odpadlo sklo na dalnici, nastesti drzelo na dratech od vyhrivani a bylo jen heftnute sroubkem a prilepene lepidlem a co me nastvalo vice, ackoliv mel zapocitano i vymenu tlumicu a ja vyslovne nechtel monroe. Opet po case jsem zjistil, ze je tam nacpal. Vzhledem k tomu, ze sem mu visel jeste nejake penize, tak sem tam nabehl, a vysvetlil sem mu, ze sme si kvit. On se omluvil, ze to zrejme musel byt nejaky z jeho zamestnancu, ze nemuze vsechna auta delat sam. Toto vysvetleni bych i pochopil, ale po tom co jsem si precetl radky vyse, tak to zrejme holt takhle provozuje a pokud tam nekdo prijede a vypada jak kafka, tak to na nej skusi.

Bohuzel muj nazor na opravy je takovy, ze jak uz to plati skoro u vsech pripadu, nejlepe je si to udelat sam. A plati to i pro "kamarady".
Mutt

#14 Příspěvek od Mutt »

no, koukam že jsem měl celkem štěstí, když jsem se u něj kdysi stavoval a zrovna tam nebyl...
Stepper
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Stepper »

Kdyz jsem si na jare poridil BMW, potreboval jsem udelat zakladni servis /oleje, filtry, svicky/, stavil jsem se u nej...ale kdyz mi rekl, ze tam mam auto nechat a hotove bude nejdriv za tyden, s tim, ze se mi ozvou na mobil, rychle jsem si to rozmyslel...do ted s nim jezdim do jednoho servisu v Praze - Dablicich a zatim si nemuzu na nic stezovat.
vitekk

#16 Příspěvek od vitekk »

to stepper: je to sice ot, ale chtel bych se zeptat na jmeno toho servisu v dablicich. dik
Stepper
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Stepper »

Jmenuje se "normalni autoservis" p. Fuxa.

vitekk

#18 Příspěvek od vitekk »

Toho jsem se prave bal! Kdyz budes chtit, poslu ti ukazku "uctenky"...
vinj

#19 Příspěvek od vinj »

Bohuzel stejne spatna zkusenost z 17.8.2007
zavarenec
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od zavarenec »

Stepper píše:Jmenuje se "normalni autoservis" p. Fuxa.

Yop tam jezdíme s bráchou taky....doporučuji 8) :wink:
Odpovědět