Jezdím k Petrovi na rajskou - byl mi doporučen několika lidma, jak tady tak na e30.cz a jsem spokojenej. Vždy odvede to co chci, popř. mi pochválí auto což vždycky potěší. najde i jiný vady co objeví a o čem ani já nevěděl, vždy ale pouze PO DOHODĚ nejdřív zavolá a řekne zhruba cenu a pak teprv mění ty díly, o kterých ze začátku nevěděl ( ale fakt jenom po upozornení, poprvé mi vyměnil i veci co jsem nechtěl, i když byli prej na odpis, ale navýšilo to cenu, že jsem jednoduše tolik neměl. nakonec jsme se ale taky domluvili a od tí doby ho radši upozornuju, at předem volá

Takže já jsem spokojenej, auto udělaný do termínu. Nechával jsem u něj dělal skoro celej podvozek a hodně vecí na motoru.
Sic na me ta jeho dílna nepusobí nejvěrněji a poprvý sem se tam auto celkem bál dát, ale ted už v pohode...
Pokud máte nekdo jakoukoliv zkušenosti, tak sem napište. Jiný servis jsem s bmw zatím nezkoušel a nemám k tomu zatím duvod. S bývalým Oplem jsem za rok vystřídal servisy 4 a všude to bylo hrozný a měl jsem už jenom z jejich chování trému