Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
www.bmwdily.com - wojta
také mám jeden příběh
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... =776667778
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... =776667778
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
jo znam
vim o koho jde ... ted ma tady na foru nick wojta a jedna se o uplne stejneho cloveka
...
jo a jeho nova domena je http://www.bmwcentrum.com
presouvam to do sekce .. zkusenosti se servisy a prodejci

presouvam to do sekce .. zkusenosti se servisy a prodejci

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:jo znamvim o koho jde ... ted ma tady na foru nick wojta a jedna se o uplne stejneho cloveka
...
presouvam to do sekce .. zkusenosti se servisi a prodejci
Jo,jo. Už jsem úplně v obraze. Já ho tenkrát našel na tomhle foru a přístup jeho byl fajn i cena a přivezl mi to jeho zaměstnanec ďo Prahy a vše ok. Ještě než jsem platil, tak mu volám, hele kdyby náhodou něco, není problém reklamace, vyměnit to, nebo něco. Samozřejmě že ne, vše solidní a v poho. Myslel jsem, že je taky členem BMW klubu a ještě jsem mu poděkoval za ty věci. Pak jsem zjistil jeden díl nefunkční a začalo to. Ozvu se, zase se ozvu, pak mi to nezvedá,jinej tel.,zase se ozvu,pak zase nezvedá. Klasika, ale já to nenávidím, připadám si jak vůl. Tak mu to vrátím a snad se zamyslí a změní svůj přístup.
tak taky něco přidám, ad lidi vědí. Byl jsem z něj taky pěkně vytočenej!!!
Link : http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 679#454679
Link : http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 679#454679
takhle jsem koupi u super kluka v praze servo pumpu,prý sundaná plně funkční z auta....nasadila se a stříkalo z ní jako svině,prostě ta původní byla lepší než tadle....a po asi 50ti telefonech a různých výmluvách jsem se na těch 2500kaček vysral....pak frajer taky v praze prodával poloosu na X5 prý najeto 10tkm....ptám se ho kdyby něco není problém to vrátit? jasně taky vzal telefon jen jednou a pak že není mototechna ...no mrdka.... něco podobnýho zažil kámoš s alternátorem za 10k taky na jednom super ferovém šrotáku v praze ...altík v píči a 10tácu taky....hodně férově se zachoval šindelář...rmg s CD nefachčilo...bez keců vyměnil...pak mám ještě jednu pohádku s převodovkou na M3 (taky super vrakáč v praze) povídá mi...hele je jako nová najeto tak 10tis.km...tak pro ni jedu....kluci ji nasadí a nejde zařadit dvojka...volám mu a on že to není možný...tak jedu 380km zpět a frajer ok,tak až budu mít peníze tak se ozvu...prý já tu tolik nemám...no další zmrd....nechápu toto jednání....tak co aspoň jsem se projel...
to: BACERO
takže teď si zase poslechni co ti k tomu řeknu já:
měsíc ses nemohl rozhodnout, kde si ty krámy koupíš, obvolal jsi všechno co šlo a nakonec sis vybral nás po té, co jsi asi 10 krát volal a pochopil jsi, že to jinde líp nekoupíš.
Domluvili jsme se, věci sis vyzvedl v Praze na Čerňáku, všechno sis důkladně prohlídl, VYZKOUŠEL přímo na tvém autě, kolega tam s tebou strávil naprosto nestandardně cca 40min (pokud to někoho zajímá, bylo to kvůli přednímu nárazníku, ventilátoru na klimu a mlhovce
), všechno se ti líbilo, zaplatil jsi, poděkoval a odjel. Po týdnu jsi mi volal, že jsi zjistil, že mlhovka má ulomenej držák, že bys ji chtěl vrátit protože jsi ji už koupil někde jinde nebo vyměnit, řekl jsem ti, že v tom není problém (ukaž mi někoho, kdo by si vzal po takový době zpátky něco, co sis před koupí půl hodiny prohlížel), nehledě na to, že pokud chci něco reklamovat, tak u prodejce po domluvě s ním a ne, že si to koupím nejdřív někde jinde a pak budu teprve vytrapovat...to mi přijde minimálně nelogický, ne-li nesmyslný a neslušný.
Je mi jasný, že jsi tu mlhovku koupil někde od nějakýho zoufalce za míň, ale to je druhá věc. Byl jsem ochotnej to s tebou vyměnit za to sklíčko do spolujezdcova zrcátka, bohužel nebylo skladem, řekl jsem ti, že až bude, protože jsi tvrdil, že to nespěchá, že se pak tedy domluvíme. To, že jsem ti pak nebral telefon vůbec není z důvodu, že bych ti to nechtěl vyměnit (myslíš, že jsem si tě uložil do telefonu jako WOPRUZ a naschvál ti to nebral) ??? volá mi cca sto lidí denně, nemám šanci si vás všechny pamatovat a každýmu vyjít vstříct, navíc jsem minimálně 3x týdně v zahraničí a cca 18hodin denně prosedím v autě na cestách, takže si prostě všechno nepíšu a stíhám zvedat tak každej 3 telefon, některý dny telefon prostě zahazuju, abych taky stihl něco jinýho (třeba právě nějaký resty). O tom, že kvůli práci nestíhám žít normální život jako vy tady všichni, abych toho stihl co nejvíc a aby byl každej ze zákazníků co nejspokojenější (spokojený nebudete nikdy všichni na 100%, nejsem naivní), o tom se tady rozepisovat nebudu - to je moje soukromá věc.
takže i ty NEBUĎ NAIVNÍ a přestaň laskavě dělat z komára velblouda, nebo si udělám čas a speciálně pro tebe si dojedu...
Pokud vím, máš tady u nás od pátku objednaný a nevyzvednutý dva chladiče - VODA a KLIMA na tu tvoji 46ku a celý pravý zrcátko, celkem všechno za 8500,- . Byl jsem osobně v Praze tenhle týden 2x (tu mlhovku bych ti z toho odečetl), kolega jel dnes po třetí. 5x jsem ti volal, telefon vypnutej, jednou jsi zavolal zpátky (ve středu večer) a že si to vyzvedneš v pátek, až se pojede znova. Dnes se jelo teda Praha - Plzeň - Český Budějovice a ty máš telefon opět vypnutej[/b]
takže teď si zase poslechni co ti k tomu řeknu já:
měsíc ses nemohl rozhodnout, kde si ty krámy koupíš, obvolal jsi všechno co šlo a nakonec sis vybral nás po té, co jsi asi 10 krát volal a pochopil jsi, že to jinde líp nekoupíš.
Domluvili jsme se, věci sis vyzvedl v Praze na Čerňáku, všechno sis důkladně prohlídl, VYZKOUŠEL přímo na tvém autě, kolega tam s tebou strávil naprosto nestandardně cca 40min (pokud to někoho zajímá, bylo to kvůli přednímu nárazníku, ventilátoru na klimu a mlhovce

Je mi jasný, že jsi tu mlhovku koupil někde od nějakýho zoufalce za míň, ale to je druhá věc. Byl jsem ochotnej to s tebou vyměnit za to sklíčko do spolujezdcova zrcátka, bohužel nebylo skladem, řekl jsem ti, že až bude, protože jsi tvrdil, že to nespěchá, že se pak tedy domluvíme. To, že jsem ti pak nebral telefon vůbec není z důvodu, že bych ti to nechtěl vyměnit (myslíš, že jsem si tě uložil do telefonu jako WOPRUZ a naschvál ti to nebral) ??? volá mi cca sto lidí denně, nemám šanci si vás všechny pamatovat a každýmu vyjít vstříct, navíc jsem minimálně 3x týdně v zahraničí a cca 18hodin denně prosedím v autě na cestách, takže si prostě všechno nepíšu a stíhám zvedat tak každej 3 telefon, některý dny telefon prostě zahazuju, abych taky stihl něco jinýho (třeba právě nějaký resty). O tom, že kvůli práci nestíhám žít normální život jako vy tady všichni, abych toho stihl co nejvíc a aby byl každej ze zákazníků co nejspokojenější (spokojený nebudete nikdy všichni na 100%, nejsem naivní), o tom se tady rozepisovat nebudu - to je moje soukromá věc.
takže i ty NEBUĎ NAIVNÍ a přestaň laskavě dělat z komára velblouda, nebo si udělám čas a speciálně pro tebe si dojedu...
Pokud vím, máš tady u nás od pátku objednaný a nevyzvednutý dva chladiče - VODA a KLIMA na tu tvoji 46ku a celý pravý zrcátko, celkem všechno za 8500,- . Byl jsem osobně v Praze tenhle týden 2x (tu mlhovku bych ti z toho odečetl), kolega jel dnes po třetí. 5x jsem ti volal, telefon vypnutej, jednou jsi zavolal zpátky (ve středu večer) a že si to vyzvedneš v pátek, až se pojede znova. Dnes se jelo teda Praha - Plzeň - Český Budějovice a ty máš telefon opět vypnutej[/b]
jo a ještě bych ti chtěl poděkovat za reklamu, už jsem se začínal divit, že nás tady hodně dlouho nikdo nedrbal a že pomalu už každej tady má v této sekci svůj topic a chtěl jsem si ho dokonce už dobrovolně založit, aby se tady kolem nás něco promlelo, no tak jsi mi aspoň ušetřil práci...
a samozřejmě chci poděkovat hlavně těm z fóra kteří se mě tady nebo v pokecu zastali, nestává se moc často, že by v podstatě cizí lidi bránili někoho, koho viděli dvakrát třikrát za život - spíš je běžný to, že si každej trumpeta, kterej je vlastní vinou nespokojenej, přihřeje polívčičku a snaží se uškodit...
a prosím moderátora fóra, aby si tady udělal pořádek a přesunul komentáře k nám do této sekce, ať tady v tom není zbytečně bordel
díky díky díky, hezkej víkend přeju...

a samozřejmě chci poděkovat hlavně těm z fóra kteří se mě tady nebo v pokecu zastali, nestává se moc často, že by v podstatě cizí lidi bránili někoho, koho viděli dvakrát třikrát za život - spíš je běžný to, že si každej trumpeta, kterej je vlastní vinou nespokojenej, přihřeje polívčičku a snaží se uškodit...
a prosím moderátora fóra, aby si tady udělal pořádek a přesunul komentáře k nám do této sekce, ať tady v tom není zbytečně bordel
wojta píše:jo a ještě bych ti chtěl poděkovat za reklamu, už jsem se začínal divit, že nás tady hodně dlouho nikdo nedrbal a že pomalu už každej tady má v této sekci svůj topic a chtěl jsem si ho dokonce už dobrovolně založit, aby se tady kolem nás něco promlelo, no tak jsi mi aspoň ušetřil práci...![]()
Nemyslím, že jsem trumpeta a bavíme se o pár stovkách. Ty já vůbec neřeším. Tenkrát jsem i to mý auto chtěl prodat klidně o 40tis míň, jen abych se nemusel bavit s lidma, jako jsi ty. Jde mi o to slibování a nezvedání telefonu, nad tím se zamysli, jak se ty sám před sebou cítíš, když někomu voláš a víš, že ti to schválně nezvedá a lže ti.
Zamcena predesla diskuze:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=13170
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=42538
7er. True definition of luxury. Yours.
100RM píše:Zamcena predesla diskuze:
V pohodě. Uzavřel bych to tím. Nechtěl jsem tady otvírat diskuzi, jak jsem blbě koupil starou mlhovku a stěžovat si. To je kravina a drahej čas. Chtěl jsem jen kontakt na něj a říct mu, ať se nad sebou zamyslí, slovo chlapa je to nejcennější, co chlap může mít. To je celé
Už sem se sice jednou o tomto člověku zmiňoval,ale myslel sem,že jen já sem natrefil na dobu kdy neměl čas...
Tady je vidět,že je na tom stejně plno jinejch lidí. Budu se opakovat,ale sháněl sem tu kola,on sám mi poslal nabídku docela za pěknou cenu,tak sem řek,že to beru. Domluvily sme se,že po víkendu se stavim a ty kola si vyzvednu,ale řikal ať mu pro jistotu zavolám o víkendu a domluvíme den,čas... Tak o víkendu sem se nedovolal,zkoušel sem sms,psát tady na klub a když sem mu asi deset dnů volal a neobtěžoval se zvednout mobil,tak sem se na to vybod... Jinak mezi tim sem mu volal z jinýho čísla,tak to zvednul,ale vymlouval se ať zavolám pozdějc,že nemá čas,ale že na mě myslí
No a pak to zase nevzal... Takovejhle přístup bych nečekal a od něj si nekoupim ani ťuk!!!!!!!!!!!!!!

musim wojtu pochvalit - schanel jsem servo a kazdy kdo ma 36 rv98 R6 vi co je za porod ji sehnat....
telefonuji wojtovi v patek .... ,, mas ,, ??? wojta - mam 3
super , kdy jedes na Olomouc.. v pondeli...... super....
telefonat dneska .... sem tu a mam ji pro tebe... dovezl mi ji az pod nos , nechtel za ni ani korunu az si ji vyzkousim , zda vse funguje jak ma... jinak mi ji vymeni.....
platba az po vyzkouseni....
takze ode mne pristup zase 1***
Jo a jeste drobnost... pristup 1*** a cena za servopumpu 1***************
telefonuji wojtovi v patek .... ,, mas ,, ??? wojta - mam 3

super , kdy jedes na Olomouc.. v pondeli...... super....
telefonat dneska .... sem tu a mam ji pro tebe... dovezl mi ji az pod nos , nechtel za ni ani korunu az si ji vyzkousim , zda vse funguje jak ma... jinak mi ji vymeni.....
platba az po vyzkouseni....

takze ode mne pristup zase 1***

Jo a jeste drobnost... pristup 1*** a cena za servopumpu 1***************

-
- Kontaktovat uživatele:
tak na wojtu jen chvala cena sice vyssi za to ale pristup super,dovoz az pod nos a vzdy stav jak uda.nemam s nim problem.a pokud nezveda tel tak hold zavolam dyl nebo na dalsi uvedeny ten.a nedivim se ze nezveda tel o vikendu to by se z toho posral ze jo.zkuzte tuto praci delat a pak budete vdecny za cas kdy ten kram(mobil) nemate zaply nebo u sebe.
Kupil som od wojtu M-paket na e46 coupe, dosiel mi, ale bol poskodeny... tak sme sa dohodli, ze mu to poslem naspet...
dnes mi volali z kurierskej sluzby, ze si to pan neprevzal ani im nebere telefony... pricom som mu asi pred tyzdnom volal a povedal, ze si to vyzdvihne.
teraz mi to chcu poslat naspet a nauctovat dalsie postovne.
ked mi to pride naspet, tak ma navsteva Nachodu urcite neminie.
nech sa dotycny pan spamata, taketo podvody sa neoplatia
dnes mi volali z kurierskej sluzby, ze si to pan neprevzal ani im nebere telefony... pricom som mu asi pred tyzdnom volal a povedal, ze si to vyzdvihne.
teraz mi to chcu poslat naspet a nauctovat dalsie postovne.
ked mi to pride naspet, tak ma navsteva Nachodu urcite neminie.
nech sa dotycny pan spamata, taketo podvody sa neoplatia
Tak navsteva Nachoda me ceka asi taky,protoze mily wojta mi od 27ho ledna neco slibuje,probehlo asi dvacet telefonatu,neustale sliby a stale nic! Posledni dobou uz ani nebere telefony a sz si nevyzvedava.
Wojto,koukej se probrat a poslat to,co jsi slibil,nebo to opravdu budu resit jinak,dosla mi trpelivost!!!
Wojto,koukej se probrat a poslat to,co jsi slibil,nebo to opravdu budu resit jinak,dosla mi trpelivost!!!
jerry píše:Tak navsteva Nachoda me ceka asi taky,protoze mily wojta mi od 27ho ledna neco slibuje,probehlo asi dvacet telefonatu,neustale sliby a stale nic! Posledni dobou uz ani nebere telefony a sz si nevyzvedava.
no ja chcem spat svoje peniaze

a tam konci sranda