co víc dodat..
snad jen http://www.invelt.com/

starML píše:Já si na Invelt stěžovat nemůžu, dělali mi tam drobné i složitější opravy 520i a 530dA. Jednání s techniky Kopáčkem a Marešem velmi solidní, termíny dokončení a kvalita výborná, pokud našli něco navíc (hřebík v gumě, slabá ruční brzda) tak hned volali a vyžádali si souhlas s rozšířením opravy, protože už to bylo rozebrané atd. Když jsem tam musel nechat auto, tak mi paní na recepci dala zadarmo lístek na městskou dopravu. No a ceny jsou takové, jako u BMW v Praze, Brně i v Německu. A tu slevu na práci při větší opravě jsem taky dostal, auto vždy předáno naleštěné, vyluxované.
V ACR naproti jsem byl taky, kvůli výměně čidla ABS. Chtěl jsem to u nich vyzkoušet, protože se mi podle ceníku zdálo, že jsou levnější. Jednání s přejímacím technikem panem Kozelkou výborné, ale při objednání dalšího náhradního dílu (patice žárovky) jsem se musel 2x připomínat a potřetí jsem napsal maila jejich ředitelce a pak to "dostalo správný šmrnc". Pan Wachtl na dílně je taky dobrý, ale s autem se jejich diagnostika nechtěla spojit, takže problém, protože nebyli schopni zjistit, které čidlo je třeba měnit. Takže na skok do Inveltu za Marešem, diagnostika vadné čidlo našla, zaplatíte až příště, zpátky do ACR - vyměňte PZ čidlo. Takže ACR taky dobré, ale asi mají jinou diagnostiku a myslím, že někdy auta vozí do ČB nebo si volají technika z Budějovic.
MrScully píše:starML píše:Já si na Invelt stěžovat nemůžu, dělali mi tam drobné i složitější opravy 520i a 530dA. Jednání s techniky Kopáčkem a Marešem velmi solidní, termíny dokončení a kvalita výborná, pokud našli něco navíc (hřebík v gumě, slabá ruční brzda) tak hned volali a vyžádali si souhlas s rozšířením opravy, protože už to bylo rozebrané atd. Když jsem tam musel nechat auto, tak mi paní na recepci dala zadarmo lístek na městskou dopravu. No a ceny jsou takové, jako u BMW v Praze, Brně i v Německu. A tu slevu na práci při větší opravě jsem taky dostal, auto vždy předáno naleštěné, vyluxované.
V ACR naproti jsem byl taky, kvůli výměně čidla ABS. Chtěl jsem to u nich vyzkoušet, protože se mi podle ceníku zdálo, že jsou levnější. Jednání s přejímacím technikem panem Kozelkou výborné, ale při objednání dalšího náhradního dílu (patice žárovky) jsem se musel 2x připomínat a potřetí jsem napsal maila jejich ředitelce a pak to "dostalo správný šmrnc". Pan Wachtl na dílně je taky dobrý, ale s autem se jejich diagnostika nechtěla spojit, takže problém, protože nebyli schopni zjistit, které čidlo je třeba měnit. Takže na skok do Inveltu za Marešem, diagnostika vadné čidlo našla, zaplatíte až příště, zpátky do ACR - vyměňte PZ čidlo. Takže ACR taky dobré, ale asi mají jinou diagnostiku a myslím, že někdy auta vozí do ČB nebo si volají technika z Budějovic.
Jo, já mám takový pocit, že minule jsem se ACR taky musel telefonicky připomínat. A když jsem pak po nich chtěl mailem něco jednoduchého zjistit (posílal jsem přímo p. Wachtlovi), tak bez odpovědi. Čili taky žádný zázrakAle k Inveltu kvůli tomu přecházet nebudu.