Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servis Petr-Praha, Rajská zahrada

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
EsoRimr

#21 Příspěvek od EsoRimr »

Tak ted uz temer s jistotou muzu rict, ze petr odvedl na mem aute spatnou praci. Vlastne bouchani od pp kola bylo kvuli vyteklymu tlumici, ulozeni, silentbliku, atd. a ne od ramene. Potom sem mel porad vypalenou pojistku zusatzlüfter, petr defekt nenasel a nakonec to byl upecenej motorek u vent. na chladici(pojistka uz se nevypaluje).Pak BC hlasil brzd oblozeni, chybelo cidlo na zadnich brzdach, to petr taky neumel vyresit.Co me nejvic nasr.. ale je, ze mel vymenit lambda sondu za novou, no a ted po vetsich opravach vim, ze ta lambda nova neni a je tak zbastlene přidelana, že se me kluci od pupici bmw ptali, jestli sem si to prej delal sam?? ze je to hruza 8O No a perlicka nakonec, vlny do brzd. pedalu byly do 120km/h kvuli rozhasenymu rizeni(stacilo seridit) ale nad 120 to delaj asi zadni kotouce, ktery petr ZBROUSIL, coz kdyz sem rekl klukum(pupikum) tak jenom kroutily hlavou. :cry:
Musim podotknout, ze kluci (Pupici BMW) ktery tyhle nedostatky objevili, sou opravdu profici, protoze takovou komunikaci, pristup a znalosti jaky sem u nich zazil sem u petra ani v jinym servisu NIKDY nezazil, proto se nebojim rict, ze petr se ma jeste co ucit :!: :!:

Skoda jen tech 20t, ktery sem u petra utratil za takovou žabařinu.
Maxiczech

#22 Příspěvek od Maxiczech »

A jejda.. :roll:
EsoRimr

#23 Příspěvek od EsoRimr »

Maxiczech píše:A jejda.. :roll:

No popravde sem chvilku vahal, jestli to sem mam všechno psat? Ale co sem napsal sem si nevymyslel a ani sem vo petrovi nejdřiv nepochyboval, to až po rozsahlejšich opravach sem došel k zaveru, že jeho zakrok na mem aute nebyl zrovna košér !!
Ješte bych chtel jen tak pro pořádek dodat, že pupici žadny vady po petrovi nehledali, voni ani nevedeli o jeho tehdejsim zakroku. Proste jen hlasily co je špatne a podle toho sem si udelal obrazek

Celekem bych ocenil kdyby se o mem přispevku petr dozvedel a veřejne se k tomu vyjadřil. :idea:
154

#24 Příspěvek od 154 »

jaka je adresa jeho dilny, popripade nemohl by to sem nekdo prosim ukazat na mape?
diky.
Leni Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Leni Čestný člen »

http://www.mapy.cz/#x=133391680@y=136028192@z=15@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=borsk%C3%A1,%20praha@sss=1@ssp=133374064_136007616_133402832_136033936

Ulice Borská, blízko metra Rajská zahrada, P-9. Číslo baráku nevím, ale až v tý ulici potkáš na jednom místě hafo bavoráků, tak je to tam :D
Criisp

#26 Příspěvek od Criisp »

Ahoj lidi muzete napsat internetovou stranku stranku na tento servis pripadne email nebo telefon, rad bych se u nej objednal Diky....
jarda

#27 Příspěvek od jarda »

mobil na Petra 602 803 520
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Rendis

#28 Příspěvek od Rendis »

Tak bohužel mé pochybnosti o tomto člověku se potvrdily.Nechal jsem si u něho vyměnit kompletní spojku a teď po rozebrání se zjistilo,že je tam ta původní.Tak že si nechal jak nové díly tak si nechal zaplatit i za práci. :(
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
jarda

#29 Příspěvek od jarda »

Rendis píše:Tak bohužel mé pochybnosti o tomto člověku se potvrdily.Nechal jsem si u něho vyměnit kompletní spojku a teď po rozebrání se zjistilo,že je tam ta původní.Tak že si nechal jak nové díly tak si nechal zaplatit i za práci. :(

Prosím Tě, jestli to bude nějak pokračovat, určitě to sem napiš, já k němu jezdim skoro se všim, novou spojku už mam taky (doufam :D) a zrovna k němu vyrážim...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Rendis

#30 Příspěvek od Rendis »

jarda píše:
Rendis píše:Tak bohužel mé pochybnosti o tomto člověku se potvrdily.Nechal jsem si u něho vyměnit kompletní spojku a teď po rozebrání se zjistilo,že je tam ta původní.Tak že si nechal jak nové díly tak si nechal zaplatit i za práci. :(

Prosím Tě, jestli to bude nějak pokračovat, určitě to sem napiš, já k němu jezdim skoro se všim, novou spojku už mam taky (doufam :D) a zrovna k němu vyrážim...

Z mé strany to pokračovat nebude.Nemíním kvůli takovému člověku přijít do maléru jen kvůli tomu,že bych se tam neudržel.Však on na to jednou doplatí.!
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
matej525

#31 Příspěvek od matej525 »

ja jsem si daval k Petrovi spravit nabouranej predek e36ky a opravil to celkem v cajku, prestoze se to protahovalo tak sem auto dostal presne v den kdy sem ho potreboval.

Jenze. Jel jsem rovnou do Francie a zpet, tehdy mne nejak vubec nenapadlo podivat se na stav oleje a po ceste zpatky olej dosel a ja idiot jeste chvilku ignoroval kontrolku, motor jsem nakonec znicil...

Moje blbost, nekouknout na olej, ale kdyz opravoval vec kvuli ktery mi nesla nakej cas otevrit haupna (dal jsem s tim jezdil a nemoh kontrolovat nic) tak na ten olej kouknout moh... Pokud ho teda nedoplnil a vsechen po ceste nevychcal, ale nevsim jsem si, ze by to chcalo a on by si toho snad taky vsim, ne....

Jen pro zajimavost, trochu OT, motor jsem dal opravovat cloveku jmenem Ales Formanek, kterej se z pronajaty dilny odstehoval a uz nikdy jsem ho nevidel, ani svoji e36.... Policajti ho nasli, vyslechli, rekl ze auto nechal pred dilnou a klicky ztratil a ze mi to rekl (coz neni pravda, ale presto jsem tam tou dobou co tvrdi ze tam bylo koukal jestli nekde nestoji kdyz tenhle clovek zmizel), ale zatim nejak nic z toho, tak nejak uz sem ztratil iluze, ze nekdy bude... Na to abych ho hledal a nejak si vymohl tuhle zproneveru vlastnorucne nemam cas ani naladu, uz je mi to tak nejak po ty dlouhy dobe jedno, ale je fakt ze mne to vlastne pekne sere...
ARMAN

#32 Příspěvek od ARMAN »

Petr mi měnil motor u m40 na m42, pospichal jsem(bez auta nemužu ani den :D) takže to pro něj byla bojovka. Večer jsem přivez motor+auto a přespřišti den kolem oběda ho vyzvedaval, vše funguje jak ma už cca rok jen jediny nedostatek byl že mi nechal motor tehdy ležet na silentech z m40 ktere jsou nizke takže se to opiralo o napravnici(myslim vanou nebo tak nějak) ale bylo to narychlo tak jsem mu to neměl za zle, řikal že použite z isa nema cenu davat i když je měl, silenty jsem sehnal použity o 2 dny později dal jsem za ně oba i s instalaci 700,-kč, novy stoji cca 3t kus.
Za vyměnu motoru, vyměna elektriky za isacky, navařeni svodů z isa na původni vyfuk a navařeni lambdy + (snad)doliti oleje do převodovky a diferaku jsem platil 7.500,-kč. Stary motor mi dovolil nechat u něj na dvorku tyden do te doby jsem ho stih prodat za cca 3t :)

Jinak se zdalo že je pohodař ale viděl jsem ho jen dvakrat v životě :) Přišti zastavbu bych nevahal udělat u něj, jak u všech mechaniku to ale chce vysvětlit co konkretně chci a očekavam a pak to zkontrolovat.
matej525

#33 Příspěvek od matej525 »

hmm, fakt lituju, ze sem to k nemu nedal tu e36 tehdy na ten motor...

a ze ted asi pred rokem, kdyz se delal motor u 525, sem na nej nejak zapomnel... kdybych si tehlech zkusenosti se servisy a prodejci vsim driv tak by mozna bylo vsechno daleko lepsi :))
randomf

#34 Příspěvek od randomf »

Tak moje počáteční nadšení z Petra se změnilo v hořkou pachuť. Křoupalo mi v pravém zadním ložisku. Dozvěděl jsem se od něj, že mám odejité ložisko, náboj kola a že poloosa vydřela nápravnici, tak ji musí vyměnit také. No za práci a materiál (nápravnici sehnal na vrakáči) si tenkrát vzal tuším 13 000. Ok, všechno v pohodě, křoupání přestalo. Pak sem dal s autem Itálii a zpět (2600 km). Následně jsem jel k rodičům na Moravu a když jsem se vrátil zpět do Prahy (dalších 500 km) se mi na magistrále od kola začaly ozývat šílené zvuky. Okamžitě jsem zastavil, zjistil jsem, že matka zajišťující poloosu není zajištěná proti otáčení a je zaseklá v poklici. Kolo bylo vyjeté asi o 5 cm do boku a drželo brzdičem na kotouči. Takže po 3100 km (přitom 70% najeto po pěkných dálnicích) jsem měnil ložisko a náboj znovu, protože prý bylo protočené. Mohl by se někdo k tomu vyjádřit, zda je to možné, nebo mě jen houpá?
Odpovědět