Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Luňaček BRNO
-
- Kontaktovat uživatele:
mno tak ja to teda napisu ...ale je to dlouhy cteni
byl sem v renocaru kvuly par vecem a reklime ze me tece olej z diferaku a trochu na vystupu z prevodovky .... a taky ze mam v prd... silentbloky prednich ramen ...tak sem napsal zavemu ten me dal kontakt na kluky v MJAUTO(nejlepsi obchod ,ochotni a ceny super a vyjdou vzdy vstric) tak sem v renocaru objednal novy silentbloky ale plny na E36 M3 a gufera na poloosy k diferaku a koupil jsem gufera na prevodovku v MJAUTO a plus sem koupil jeste axialni tahla rizeni ....no a potom me dal zave kontakt na lunacka ze je dobrej a ze ma i slusny ceny ....tak rikam fajn zajedu tam.....po telefonu sem se snim domluvil a rika at to dovezu ....tak sem to privezl a za hodinu me volal ze je spatny gufero na vystup z prevodovky ....tak sem se ho ptal jakto ....no nakonec byla chyba v katalogu ...tak jsem celej den shanej gufero .....cca od 9 od dana do 4 do odpoledne ...ale jeste mezitim me telefonoval ze me nevymeni axialni tahla dokud mu neprivezu i cepy rizeni takze dalsi 3000 navic....ale rikam si apson bude vsechno v cajku ....nakonec sem to gufero i cepy sehnal a privezl jsem mu to a cekal jsem ze bude mit udelany vsechno krome toho gufera a tech cepu co mu chybi ....ani houby ....na auto celej den nesahl a rekl ze to udela vsechno naraz druhej den .... no tak rikam dobry mno ....druhej den me v 9 rano vola ze jak sundaval vyfuk tak to nahrival autogenem a spalil tesneni u prvniho dilu na vyfuku ....tak rikam to ste me nemohl rict vcera bych ho mohl objednat a dneska mohlo bejt .....no to uz sem byl nasranej jak svina ....ono se da sehnat v podstate cokoliv ale do druhyho dne a na konci telefonatu me rika ...nespechejte ja si to stejne uctuju ....pricems ve me hrklo a rikam prosiiim ???? a on ze si uctoval celej predchozi den a pak jeste 200 parkovny presnoc a uctoval si jeste asi 5 hodin druhej den nez sem po silenym shaneni sehnal to tesneni k vyfuku .....a vecer ze to bude mit pry hotovo tak sem si prijel a co na me vybalil za castku sem myslel ze me odnesou ....pry 5000 za praci rikam no tak co svama tak sem mu to dal a odej ....a dneska sem si to auto konecne od te doby zvednul a nestacil jsem se divit nechcu byt sprostej a ze bych byl ......vzadu na difecu je asi 10 velkych torxu .....vsechny byly jeste od original sajrajtu z fabriky takze na poloosy ani nesahnul a to me rekl ze to vymenil ....no a ty ostatni veci jestli udelal krom tech cepu a tahel rizeni ktery sou novy nezjistim jestli udelal ...bych to musel zase cely rozmontovat....takze sumasumarum si vzal 5000 a jeste me dal do ruky kost stabilizatoru ze prej mu to prasklo ....tak at si koupim novy....rikam ze to si snad dela srandu .....uz sm nemel slov ...ale budis koupil jsem vsechno od LMI tak sem koupil jeste ty kosti stabilizatoru a ty sem si doma na dvore vymenil ...a jak sem to mel zvednuty tak to bylo z duvodu ze sem mel podezdreni zeme cvakaji ventyly nebo zdvyhatka....ale wono opet howno .....kamarad pod to vlezl a rika to nejde z motoru ....to jde z vyfuku ....nakonec sme nasli chybu v nerez origo svodech ....ze je tam mala prasklinka a unikaji tama splodiny takze jak tam rval vyfuk tak neak poskodil svody....protoze sem nikdy neslysel aby nekomu praskly svody takze je kamarad vynda vyvari a osetri povrch zinkem takze secteno 2 cely dny lsem lital v pucenym aute a shanel dily a jeste si nechal gufera origo z bmw za 700 a me je nevymenil a zkurvil me svody jo a abych nezapomel tak takze zaverem dopisu bych dodal 3x piča ....piča piča piča
a byl bych jeste hodne sprostej ....moc sprostej jeste ted mam chut zanim dojet a pekne si to snim vyrikat

husta story, osobně Lunáčka neznám, viděl jsem ho asi dvakrát v životě, ale pár lidi si od nás bralo nějaký díly a montovalo se to u něj, konkrétně turbíny na x5ky a nějaký další mechanický věci a všechno bylo vždycky OK....
- ale ještě jedna věc - osobně miluju, když k nám přijde někdo na servis a že by chtěl vyměnit např. olej - a přinese si svůj olej a svoje filtry
, to bych vždycky vyletěl z kůže, nechápu, co je tohleto za módu, pochopím to u starších dílů, ale ne u nových... je mi jasný, že každej chce někdy někde něco ušetřit, ale i tady ses sám přesvědčil, že si ušetřil velkou píču - lítal jsi celej den jak kokot v půjčeným autě a sháněl sis díly, který by ti u Lunáčka stejně jako kdekoliv jinde taky sehnali - samozřejmě že bys je měl o něco asi dražší, než sis je koupil ty, ale na druhou stranu jsi mohl dělat celej den to, čím se živíš normálně a třeba bys na tom byl nakonec finančně za ten den práce líp nebo bys nemusel bejt vynervenej že se ti někde něco podělalo a že díly nepasujou a já nevím co...
mám na to prostě ten názor, že každej má dělat to, co umí a za to co neumí, tak musí prostě zaplatit někomu jinýmu
- ale ještě jedna věc - osobně miluju, když k nám přijde někdo na servis a že by chtěl vyměnit např. olej - a přinese si svůj olej a svoje filtry

mám na to prostě ten názor, že každej má dělat to, co umí a za to co neumí, tak musí prostě zaplatit někomu jinýmu
-
- Kontaktovat uživatele:
jasan ale ja se ho ptal jestli me muze sehnat veci od LMI (axialni tahla a cepy rizeni)...to rekl ze nemuze a silenbloky a gufera na difec se v druhovyrobe nedelaji takze jedine v origo bmw ....takze zadny takovy ze sem tam napochodoval s pytlikama...to az potom co me rekl ze me tyto dily od znacky LMI nemuze zajistit tak co sem mel delat ? a navic mu to muze bejt uplne jedno ne snad ? za praci dostane stejny penize jako bych u neho ty dil koupil ....jenom se nenapakuje na dilech mno ....ale kdyby je bych schopnej zajistit jakoze rikam ty gufera na difec a silenbloky stejne byje musel koupit v renocaru tak bych ty dily u neho koupil v tom problem nebyl a tesneni pod vyfuk jak me oznamil ze ho spalil tak sem se ho ptal jestli ho ma a on ze ne .... a prece si nekoupim neaky shity aby on se na tom mohl napakovat a byl spokojenej a ja byl nasranej ze mem na aute neaky kramy zvlast kdyz jde o rizeni to jako fakt sorry ...
-
wojta píše:husta story, osobně Lunáčka neznám, viděl jsem ho asi dvakrát v životě, ale pár lidi si od nás bralo nějaký díly a montovalo se to u něj, konkrétně turbíny na x5ky a nějaký další mechanický věci a všechno bylo vždycky OK....
- ale ještě jedna věc - osobně miluju, když k nám přijde někdo na servis a že by chtěl vyměnit např. olej - a přinese si svůj olej a svoje filtry, to bych vždycky vyletěl z kůže, nechápu, co je tohleto za módu, pochopím to u starších dílů, ale ne u nových... je mi jasný, že každej chce někdy někde něco ušetřit, ale i tady ses sám přesvědčil, že si ušetřil velkou píču - lítal jsi celej den jak kokot v půjčeným autě a sháněl sis díly, který by ti u Lunáčka stejně jako kdekoliv jinde taky sehnali - samozřejmě že bys je měl o něco asi dražší, než sis je koupil ty, ale na druhou stranu jsi mohl dělat celej den to, čím se živíš normálně a třeba bys na tom byl nakonec finančně za ten den práce líp nebo bys nemusel bejt vynervenej že se ti někde něco podělalo a že díly nepasujou a já nevím co...
Nechápu proč,když si přinesu svůj filtr nebo jiný svoje díly,tak proč kurva mám mít dojebaný auto??Co to je za názor?!

-
- Kontaktovat uživatele:
wojta píše:husta story, osobně Lunáčka neznám, viděl jsem ho asi dvakrát v životě, ale pár lidi si od nás bralo nějaký díly a montovalo se to u něj, konkrétně turbíny na x5ky a nějaký další mechanický věci a všechno bylo vždycky OK....
- ale ještě jedna věc - osobně miluju, když k nám přijde někdo na servis a že by chtěl vyměnit např. olej - a přinese si svůj olej a svoje filtry, to bych vždycky vyletěl z kůže, nechápu, co je tohleto za módu, pochopím to u starších dílů, ale ne u nových... je mi jasný, že každej chce někdy někde něco ušetřit, ale i tady ses sám přesvědčil, že si ušetřil velkou píču - lítal jsi celej den jak kokot v půjčeným autě a sháněl sis díly, který by ti u Lunáčka stejně jako kdekoliv jinde taky sehnali - samozřejmě že bys je měl o něco asi dražší, než sis je koupil ty, ale na druhou stranu jsi mohl dělat celej den to, čím se živíš normálně a třeba bys na tom byl nakonec finančně za ten den práce líp nebo bys nemusel bejt vynervenej že se ti někde něco podělalo a že díly nepasujou a já nevím co...
S timhle nazorem bez akorat do pr... ja platim servisu, za PRACI ne za shaneni dilu.Ve vetsine pripadu, me jde jen vylozene o zvednuti auta, zbytek uz bych si udelal klidne sam...
Zasadne si kupuji oleje a fitlry dle sveho uvazeni, neznam servis (teda znam, ale je to spis vyjimka) ze by meli vedle dilny sklad se vsema znackama oleju...
Tebe na tom sere akorat fakt, ze nevydelas na predrazenym oleji, jinak by ti to bylo jedno

Olej si do servisu taky vozím svůj, protože jejich marže 3 kila na litru (při náplni 8,5 litru) mně přijde docela nepřiměřená.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
V pripade lunacka a asi i ostatnich stim tvrde nesouhlasim ...pred tim sem se ho ptal jestli me ty dily muze sehnat drze odpovedel ze ne ze od LMI veci nekupuje a jako sorry ale aby si mechanik uctoval celej den prace jen tak a tvrdil ze si to uctuje protoze mu to auto blokuje zvedak pritom to mohl odtlacit auto melo vsechny kola jenom melo sundanej vyfuk tak jako sorry a jeste parkovny pres noc.....to uz sou mechanici na tom tak spatne unas ? a coto jeza blbost ze prace je doplnkova sluzba
.....to pak v tom pripade nechapou kcemu sou prodejny nahradnich dilu .....bysme teda meli vsichni kupovat dily u mechaniku ne ? kdyz sou takovy chudacci a socky ....stejna vec jak s pneuservisama jak nadavaly ze si lidi kupujou gumy pres internet a pak nakraci do pneuservisu s gumama a chcou je jenom prezut.....proste smula dneska je takova doba ze lidi kupujou veci tak kde to je levny a lidi si vyberou co a jaky sluzby budou od koho chtit a nikoho nezajima ze ze si nekdo chce privydelavat na predrazenych dilech ....a pokud vim tak automechanik je odo toho aby auta spravoval a ne prodaval dily ne snad ? od toho sou prodejny nahradnich dilu ... jako teda nebavim se o olejech a pod. to je jasny to mam mit kazdej servis k prodeji kdyz je potreba zejo ..

-
- Kontaktovat uživatele:
atimen píše:.......a ne prodaval dily ne snad ? od toho sou prodejny nahradnich dilu ... jako teda nebavim se o olejech a pod. to je jasny to mam mit kazdej servis k prodeji kdyz je potreba zejo ..
dobry hod si to na papir dilna cca 300tis zvedak 80tis zouvacka vyvazovacka 300tis naradi cca 100tis vybaveni ele,diagnos atd 100tis nepocitaje svarecku autogen a plno dalsich veci tak jsme skoro mega.ted rikas socky tak uctuje se cca 400 na hodinu denne 8 hodin tak za tyden to je 16tis za tyden coz nenauctuje ani nahodou.dejme tomu 53 tydnu kdyz odectu svatky a dovolenou tak jsi 850tis za rok -dan -soc zdrav -energie -plat - spotreb material,spray,plyny do svarecek cistice odpady atd tak vesmes kdyz to sectes tak mam na zivot.k tomumiliony litani zarizoveni a vseho.neni to prdel ver mi.a rikate predrazene dily.nevim jak u vas ale v MB male ceny podle dodavatele dane(kelly,bedos atd)a ze tam ma mechanik za odbery slevy tak to je alespon nejake plus pro nej.nehlede na to ze kdyz mechanik doda dily sam muze na ne dat zaruku.
potom to smazte nechci to zasirat.jen me sere jak to kazdy vidi ruzove.je tezke se nekomu zavdecit.tim se nechci zastavat vyse uvedeneho servisu.uctovat parkovne je prasarna.TOT ODE ME VSE.
honzibmw píše:atimen píše:.......a ne prodaval dily ne snad ? od toho sou prodejny nahradnich dilu ... jako teda nebavim se o olejech a pod. to je jasny to mam mit kazdej servis k prodeji kdyz je potreba zejo ..
dobry hod si to na papir dilna cca 300tis zvedak 80tis zouvacka vyvazovacka 300tis naradi cca 100tis vybaveni ele,diagnos atd 100tis nepocitaje svarecku autogen a plno dalsich veci tak jsme skoro mega.ted rikas socky tak uctuje se cca 400 na hodinu denne 8 hodin tak za tyden to je 16tis za tyden coz nenauctuje ani nahodou.dejme tomu 53 tydnu kdyz odectu svatky a dovolenou tak jsi 850tis za rok -dan -soc zdrav -energie -plat - spotreb material,spray,plyny do svarecek cistice odpady atd tak vesmes kdyz to sectes tak mam na zivot.k tomumiliony litani zarizoveni a vseho.neni to prdel ver mi.a rikate predrazene dily.nevim jak u vas ale v MB male ceny podle dodavatele dane(kelly,bedos atd)a ze tam ma mechanik za odbery slevy tak to je alespon nejake plus pro nej.nehlede na to ze kdyz mechanik doda dily sam muze na ne dat zaruku.
potom to smazte nechci to zasirat.jen me sere jak to kazdy vidi ruzove.je tezke se nekomu zavdecit.tim se nechci zastavat vyse uvedeneho servisu.uctovat parkovne je prasarna.TOT ODE ME VSE.
honzo , to nema smysl....... taky to nechci zasirat.. za tvyma slovama stojim jako skala.....
-
- Kontaktovat uživatele:
honzibmw píše:dobry hod si to na papir dilna cca 300tis zvedak 80tis zouvacka ....
Jo fajn chapu mas pravdu dilna je draha uznavam .... ale stim musis pocitat kdyz investujes nebo rozjizdis firmu a nikdy se ti nevrati investice za rok ...ale to je jedno ....jinak me by ani nevadilo ze si mechanici prividelavaji prodejem dilu ....naopak nekdy to muze prijit vhod ale vadime ze spousta mechaniku ohrnuje nos nad praci kdyz si nahodou unich nekdo ty dily nekoupi a citi se hrozne dotceni . to me vadi ....
-
- Kontaktovat uživatele:
atimen píše:honzibmw píše:dobry hod si to na papir dilna cca 300tis zvedak 80tis zouvacka ....
Jo fajn chapu mas pravdu dilna je draha uznavam .... ale stim musis pocitat kdyz investujes nebo rozjizdis firmu a nikdy se ti nevrati investice za rok ...ale to je jedno ....jinak me by ani nevadilo ze si mechanici prividelavaji prodejem dilu ....naopak nekdy to muze prijit vhod ale vadime ze spousta mechaniku ohrnuje nos nad praci kdyz si nahodou unich nekdo ty dily nekoupi a citi se hrozne dotceni . to me vadi ....
otevri si dilnu a za rok napis nazor