Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
varování autoservis Kameník Praha
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, tak zase jedna zlá zkušenost s autoservisem, přezto že je na Autoservis Kameník na Bohdalci v praze vesměs dobrá kritika tamních zákazníků, tak já musím upozornit i na jednu věc která se tam stala mě osobně a to když jsem tam dal auto na opravu světel a provedení laserové geometrie předku tak mi udělali pouze ty světla a na geometrii, na tu se vykašlali, samozřejmě mi ju naůčtovali a jak jsem to zjistil? po lehkě kolizi mi zůstalo ohnuté rameno a stabilizátor ( a navíc matky a ta stelovací tyčka zůstaly zarostlé korozí a nikdo s nima nehýbal) esi tam někdo pojedete , tak si dávejte pozor, jako servis je to dobrej a sou šikovní ale často zapomínají něco udělat když už maj víc jak dvě věci, kolegovy zase nespravily kolo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Fx píše:Mám s nima jen dobrý zkušenosti, problém je většinou ten, že se lidi chodí dohodnout s Vencou, kterej tam dělá klempířinu, a holt prostě na pár věcí zapomene ještě než to řekne mechanikovi, kterej na tom ve finále pracuje. Ideálka je dát na palubku papírek, co všechno chceš dělat
Dík za radu, jak říkám dělaj dobře ale halt zapomínaj, přesně jak píšeš

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, já bych zase přispěl dobrou zkušeností. Nedávno se mi potkal motor u e46 330D. Všechny ventily KO a zlomená vačka. Dostal jsem na pana Kameníka tip a auto se mu odtáhlo. Vůbec se toho nebál a dal to do kupy. Od té doby jezdím jenom k němu. Je ale pravda, že když přijedu a vychrlím na něj 4 věci, co potřebuji, tak většinou na něco zapomene ale s tím papírkem na palubku to není špatný nápad