Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

varování autoservis Kameník Praha

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
pohy
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od pohy »

Zdravim, tak zase jedna zlá zkušenost s autoservisem, přezto že je na Autoservis Kameník na Bohdalci v praze vesměs dobrá kritika tamních zákazníků, tak já musím upozornit i na jednu věc která se tam stala mě osobně a to když jsem tam dal auto na opravu světel a provedení laserové geometrie předku tak mi udělali pouze ty světla a na geometrii, na tu se vykašlali, samozřejmě mi ju naůčtovali a jak jsem to zjistil? po lehkě kolizi mi zůstalo ohnuté rameno a stabilizátor ( a navíc matky a ta stelovací tyčka zůstaly zarostlé korozí a nikdo s nima nehýbal) esi tam někdo pojedete , tak si dávejte pozor, jako servis je to dobrej a sou šikovní ale často zapomínají něco udělat když už maj víc jak dvě věci, kolegovy zase nespravily kolo.
pohy
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od pohy »

takže závěrem, ano doporučuju, jsou šikovní ale dávejte si pozor aby vám udělali vše na autě o co ste je žádali
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Mám s nima jen dobrý zkušenosti, problém je většinou ten, že se lidi chodí dohodnout s Vencou, kterej tam dělá klempířinu, a holt prostě na pár věcí zapomene ještě než to řekne mechanikovi, kterej na tom ve finále pracuje. Ideálka je dát na palubku papírek, co všechno chceš dělat :)
pohy
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od pohy »

Fx píše:Mám s nima jen dobrý zkušenosti, problém je většinou ten, že se lidi chodí dohodnout s Vencou, kterej tam dělá klempířinu, a holt prostě na pár věcí zapomene ještě než to řekne mechanikovi, kterej na tom ve finále pracuje. Ideálka je dát na palubku papírek, co všechno chceš dělat :)

Dík za radu, jak říkám dělaj dobře ale halt zapomínaj, přesně jak píšeš :wink:
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Demostenes »

Ale vyuctovat nezapominaji :lol:
pohy
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od pohy »

Demostenes píše:Ale vyuctovat nezapominaji :lol:

to si pis
APEn

#7 Příspěvek od APEn »

Zdravím, já bych zase přispěl dobrou zkušeností. Nedávno se mi potkal motor u e46 330D. Všechny ventily KO a zlomená vačka. Dostal jsem na pana Kameníka tip a auto se mu odtáhlo. Vůbec se toho nebál a dal to do kupy. Od té doby jezdím jenom k němu. Je ale pravda, že když přijedu a vychrlím na něj 4 věci, co potřebuji, tak většinou na něco zapomene ale s tím papírkem na palubku to není špatný nápad :)
Odpovědět