Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Sotea Ostrava

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
gyrous
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od gyrous »

Nedoporučuju, čekám na opravu už tři měsíce. :roll:
Dva měsíce trvala jejich diagnostika, než zjistili, že na to nemají, bylo to vstřikovací čerpadlo a poslali autto do Bosh Servisu.
Vše se stalo shodou neštastných náhod. Byl jsem objednán v servisu v Michálkovicích, ale už jsem nedojel a auto zastavilo kousek od Sotea a byly 4 hodiny odpoledne. Místní ví, že tato čtvrť je óbývaná cikánskými občany. :evil:
milk

#2 Příspěvek od milk »

jj přesně.já tam byl dvakrát a stálo to za to.už nikdy víc
JIP

#3 Příspěvek od JIP »

milk píše:jj přesně.já tam byl dvakrát a stálo to za to.už nikdy víc

Já jsem v Sotei bral půlku dílu na opravu mého kupátka a personál se mi zdál maximálně vklidu. Pracuju v servise a dokážu posoudit, zda se k zákazníkům chovají na úrovni.
Nedávno jsem se tam zastavil, protože jsem potřeboval změřit vzdálenost mezi předními hrnci podběhů, abych to správně natáhnul a bezevšeho mi poslali mechanika, který otevřel svoje auto a bezevšeho mě to nechal poměřit...
Nepasoval mi stabilizátor, který jsem tam koupil na přední nápravu a s jeho vrácením taky nebyl nejmenší problém...
Takže já na Soteu nemůžu říct půl slova...uvidíme jak se bude spolupráce dále vyvíjet... 8)
kavanda

#4 Příspěvek od kavanda »

Taky na soteu nemůžu říct špatnýho slova.
Osobně jsem tam nebyl ale již asi 7x jsem si u nich objednal a taky včas dostal nový i jetý díly na e36.
V tuto chvíly budu u nich taky objednávat celkem nákladný kousek na e34,ale ovšem za cenu nižší než ceny v Praze nebo Brně.
Vřele doporučuji :wink:
gyrous
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od gyrous »

Po tom, co mi auto vrátili, jsem se s nimi hádal jak má TDSo jet. Takže podle jejich mínění mám motor zcela v pořádku a dokonce živější než ledajaké jiné auto tohoto roku a typu motoru. Dokazovali mi to jejich vlastním autem E39 TDS a to bylo na tom podobně jako moje... 8O
Jako prodejci použitých autodílů jsou nejlepší na Ostravsku.
Já bych ale kupoval místo použitých dílů raději nové díly v polsku se zárukou (pokud částka přesahuje tisíc korun, vrátí se to i s cestou a kafem) a originál nové díly přímo v prodejně Elit.
Storm

#6 Příspěvek od Storm »

Sotea, ano, na servis tam nejezdím, jen na díly, nejvíc si na nich cením toho, že když potřebuju poradit, tak mi to bez keců a vklidu vysvětlí, takže pohoda.
Alois

#7 Příspěvek od Alois »

Když jsem se jich na to ptal,tak mi Oliver řekl že kdyby si někdo nestěžoval tak by to nebylo normální :D Ale myslm si e něco pravdy na tom možná bude.
Já mám dvě BMW byl jsem tam něco řešit už x krát a až na pár malých hloupostí spokojenost,velkým plus je ta ochota.
Teď tam budu řešit servo,tak pak dám vědět..
Slid

#8 Příspěvek od Slid »

Já ze Sotey bral několikrát díly a vždy max. ochota a to byly i prkotiny zasílání na dobírku atd.Komunikace emailem a ceny super, oproti nějakým vrakáčům, kde to stojí stejně jak nové nebo ještě více.Tento týden jsem sháněl sání a nikde v ČR jsem ho nemohl sehnat a v Sotee ho maj a za perfektní cenu a i rychle odeslali.
Ale servis nevím jaký je, ale v minulosti se to tu rezebíralo a teda nic moc :D
milk

#9 Příspěvek od milk »

Tak to je zajímavý já mu psal mail ani neodpověděl.
Slid

#10 Příspěvek od Slid »

no mě dneska p Hudec odepsal dokonce 2x
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od xSAFA »

Oni odepisujou jak kdy... Nekdy jsem psal a odepsali obratem jindy to trvalo uz 3ti den tak sem radeji zavolal a rikal mi ze nez se ke vsem mailum dostanou trva to nekdy dost dlouho takze nejrychlejsi reseni zvednout telefon. Jinak co se tyce nahradnich dilu taky max spokojenost.
Slid

#12 Příspěvek od Slid »

No a já už na Soteu kašlu, dříve vše ok
ale teď sem bral tam sání, zeptal jsem se zda nemají zrovna i vrchni kryt motoru ano máme super vše atd.Říkám ok tak ať mi ho přibalí.
Sání přišlo zasraný atd. to jsem vyčistil dal na auto a je super, ale ten kryt byl normálně zlomenej, politej pryskyřicí a kus mu chyběl a ten kus nebyl ani v balíku, čili oni mi vědomě poslali kryt v polovičním stavu, kterej je na vyhození do popelnice a teď ze mě dělal debila.
Bydlet v Ostravě tak zajedu a tomu voloj co to balil a Hudcoj co na mě sere dám pěstí a ten kryt mu narvu do prdele, protože ten mě za tenhle týden tak nasral že lituju co jsem tu napsal, jaký jsou bezproblémový :mad:
Smasher

#13 Příspěvek od Smasher »

No ja co se tyka ochoty a jednání taky nemůžu na Soteu říct nic špatnýho. Ovšem do opravy bych si tam auto už nedal. Byl jsem tam na opravu jednou a přitom mi zaprasily světle šedej interiér od šmíru. Přitom měnily čepy na předních ramenách.
Teď dávám auto jednomu pánovi z Opavy, kterej posledních 17 let dělá BMW a maximální spokojenost. Super jednání, ochota a hlavně jde vidět, že BMW opravdu rozumí a zná je do posldníhi šroubku. Jo a oproti Sotea má i příznivější ceny :wink:
ferlin

#14 Příspěvek od ferlin »

Tak ten kontakt na toho pána z Opavy hoď do placu. Mám to sice z Orlové do Opavy trošičku z ruky, autí zatím šlape dobře, ale člověk nikdy neví a kontakt na spolehlivého člověka se vždy hodí. :wink:
Johnny05
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Johnny05 »

AAjajaj...no tak ted ja cekam, daval jsem tam auto z duvodu nefunkcnosti chladici soustavy, porad se mi prehriva. Dal jsem jim ho tam vcera, a termin mam MAXIMALNE za 4 dny, jelikoz mi rekli, ze jim vypadl mechanik. No uvidim, pak sem urcite napisu...ale jak to tak vypada, tak kazdy servis ma sve PRO a proti.
Jinak...na onoho PANA Z OPAVY uz jsem slysel vice referenci, dokonce ted pry montoval vyfuk na M3 E92, a co jsem slysel, tak si s tim je schopen maximalne hezky vyhrat...takze asi OK.
Jandy
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Jandy »

Beru od nich jen občas díly a rady a maximální spokojenost super přístup, můžu jen doporučit. :wink:
Anouk
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Anouk »

No já tam posledně dostal slevu na díly za to, že jsem tam musel čekat.Jako jezdím tam průběžně pro díly už asi 3 roky,ještě i na bývalý ieso.Já jsem z jejich přístupem k zákazníkovi docela spokojenej,na servis bych tam nejel,to jezdím k jednomu pánovi do Hrabové už od svýho prvního auta a pokud nemužem sehnat nějakej díl tak jedu zrovna do tý Sotey,jelikož v Ostravě krom jednoho zlodějskýho vrakoviště ani nic jinýho neznám.Ale ta čtvrt ve který se to nachází je hodně zajímavá,tam bych auto nenechal stát ani s pitbulem uvnitř.
Yngwie

#18 Příspěvek od Yngwie »

Taky velka spokojenost, jednak vse jak bylo dojednano a jednak lide, kteri tomu rozumi :). Byl jsem jenom geosku a nejake drobnosti, ale stezovat si nemuzu na nic.
hc72

#19 Příspěvek od hc72 »

chodim tam uz 4 roky a pohoda, ochota a ceny taky jdou
Baron666

#20 Příspěvek od Baron666 »

Prosimte mohl bys hodit ten kontakt na toho pana z Opavy. Dik.
Odpovědět