moje auto co ho mám, jiný servis nezná dělaly se nápravy a všechny spoje krásně promazaný prostě si stim pohráli a to mám stařičkou e34 a jednání vpoho.doporučuji
Dneska jsem tam byl na kontrole zadní nápravy po bouračce a spokojenost. Dali mě kafe, pustili na dílnu, překontrolavali nejen zadní nápravu ale pro sichr i přední, se vším zakvedlali a řekli co bych měl vyměnit. Docela pěkný přístup. Náhradní díly už jsou tam většinou do dvou dnů od objednávky. Hodně se tam změnilo k lepšímu zdá se mi. Jen ta slečna co dělá faktury je nějaká namyšlená, nebo neměla zrovna náladu.
Chodim tam jen nakupovat dily, a doufam ze i dlouho jen to ! O hodne se zlepsily, vetsinou vse co slibi splni.... Akorat ta slecna tam je nastvana permanent, nebo ne nastvana ona se tak tvari normalne. Ale jinak sluzby dobry!!
HAMANN píše:Ale urcite ten jeji vyraz nedela dobry dojem na ostatni ...
proč ? nejseš v bordelu ale v servisu kdyby to byla moje přítelkyně tak bych nebyl zrovna nadšenej kdyby cukrovala na každýho zákazníka, ale na druhou stranu je pravda že při práci s lidmi se musí člověk tvářit přívětivě k zákazníkovi...
Čau chtěl jsem se zeptat jestli se tam dá uplatnit nějaká sleva jako člen klubu? Objednal jsem si tam včera nějaký věci a příští týden pro to jedu. Jednání opravdu dobrý vše co jsem potřeboval se vyřídilo hned a bez problémů
lucas píše:Čau chtěl jsem se zeptat jestli se tam dá uplatnit nějaká sleva jako člen klubu? Objednal jsem si tam včera nějaký věci a příští týden pro to jedu. Jednání opravdu dobrý vše co jsem potřeboval se vyřídilo hned a bez problémů
Sleva pro klubáky v HF Group Liberec je teprve v jednání...Za kolik jsi toho objednal ?
kluci to budou mít do budoucna asi těžký jelikož v Liberci v průmyslový zoně vyroste nový BMW servis se salonem a kompletním zázemím v režii pana Rybáře(bývalý majitel Plastkov, ETA..... teď už snad jen rentiér), salon je pro jeho synátora.
Fugo píše:kluci to budou mít do budoucna asi těžký jelikož v Liberci v průmyslový zoně vyroste nový BMW servis se salonem a kompletním zázemím v režii pana Rybáře(bývalý majitel Plastkov, ETA..... teď už snad jen rentiér), salon je pro jeho synátora.
Fugo píše:kluci to budou mít do budoucna asi těžký jelikož v Liberci v průmyslový zoně vyroste nový BMW servis se salonem a kompletním zázemím v režii pana Rybáře(bývalý majitel Plastkov, ETA..... teď už snad jen rentiér), salon je pro jeho synátora.
to se ví...
Nic proti klukum z HF Group, drzim jim palce, ale konecne vyroste v Liberci salon hodny srovnani salonům napr Mercedes a Audi!
to se ví...
Nic proti klukum z HF Group, drzim jim palce, ale konecne vyroste v Liberci salon hodny srovnani salonům napr Mercedes a Audi!
Ahoj kluci, byl jsem tam na výměně čidla abs a byl jsem maximalně spokojen, bylo to na počkání a to mám moc rád, lidi byli vštřícný takže taky spokojenost a slečna mi nabýdla kávu a celkem se usmívala tak nevim nemohu posoudit, a pak jsem jel jednou okolo a chtěl jsem jen kapalinu do ostřikovačů a ochotně mi jí i doplnili, připadal jsem si jako král a to mám 9let starý auto a viděli mě podruhé v životě,
nedávno jsem tam projížděl a nemohl nezastavit a zaslyntat nad nádhernou E21.. hned jsem se šel zeptat jestli je na prodej, ale byl to majitelův ( myslim ) mazel a na prodej rozhodně nebyla nicméně, taky měl výbornej přístup když jsem se s nim chvíli bavil... žádný povyšování a tak...
Musim uznat ze posledni dobo se hoodne zlepsily a co jsem potreboval tak mi super vysly vstric. Ale nic netrva vecne videl jsem na netu ze HF Group prodavaj.... Nekde jsem zaslech ze se snad ma stavet novy salon Bmw tak by to kluci meli asi tezky....