Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Autobazar na Bmw v Praze - prodej auta
-
- Kontaktovat uživatele:
Určitě ne Auto ESA, měl jsem tam e39 - po třech měsících jsem ji vyzvedával zpět..............roztahávali ji na laně
, ztratili mi krytku oka z nárazníku, rozebrali nářadí, v kufru jsem měl cizí lano s mojím okem...........hrůza běs. Nakonec jsem jim ještě vykešoval asi 5.500,- za administrativu a CEBII, kterou musí dělat i když se auto neprodá
.
Auto STEINER na Argentýnský taky hrůza............auto prodané 3 neděle a stále tvrdili, že stojí na place, nakonec dali o dvacet mín proti původní dohodě s tím, že jsme se telefonicky tak domluvili..........tam už ani náhodou.
Nejsolidnější asi AAA, výkup nemá smysl, ale auto nad 1/2 mega postaví do komise,bohužel řeknou ti sami za kolik, což se nemusí taky líbit.
Jinak auto do bazaru = těžko radit........................

Auto STEINER na Argentýnský taky hrůza............auto prodané 3 neděle a stále tvrdili, že stojí na place, nakonec dali o dvacet mín proti původní dohodě s tím, že jsme se telefonicky tak domluvili..........tam už ani náhodou.
Nejsolidnější asi AAA, výkup nemá smysl, ale auto nad 1/2 mega postaví do komise,bohužel řeknou ti sami za kolik, což se nemusí taky líbit.
Jinak auto do bazaru = těžko radit........................

-
- Kontaktovat uživatele:
já dávám vše ke kamarádovi AUTO VÝHYBKA http://www.auto-vyhybka.cz/
zkus se ho zeptat. Nikdy žádný problém a snad jen jedno auto sem tam neprodal.
zkus se ho zeptat. Nikdy žádný problém a snad jen jedno auto sem tam neprodal.