Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Autodoplňky Internet šop AutoŠtangl - bacha na ně

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
gesper

#1 Příspěvek od gesper »

V létě sem dovez báwo od dealera z D. Tím ovšem veškerá poezie končí. Blbost byla, že sem si pro báwo nejel sám a k dovozu angažoval firmu. Za holý dovoz bez přihlášení a garancí chtěli 30.000. Řek sem jim, že dám 20.000, protože před dvěma lety mi dovezli báwo za 15.000. Vzali teda 20.000 a k tomu si přibrali tažný oko, sadu náhradních žárovek, kryt na tažnou kouli, lekárničku, držáky koberečků a telefon Motorolu s báwo softem, nechali tam starý navi céďo Německa, kódovou matku (naštěstí) a taky polorozpadlou dálku k webastu. Tím asi kompenzovali svůj zisk, nevěřím, že by (kromě telefonu možná) vybrakoval auto němčour.

Policajt hajzl si rád zgustne na náhr. žárovkách a tak nastalo prd kupování, ale shánění. Když na fajfky padneš v kšeftě, tak jsou všude kolem pětikila. Internet šop Autoštangl za tři sta, platba kartou a s internetovou úklonou až k zemi je do tří dnů dovezou (v ceně) až do domu, jako pízu. A to se prej člověk z dovozní pobočky Autoštangla telefonicky spojí a domluví jó termín aby to klaplo. Řikám si tak žhavý to néni, tři dny eště vydržim a policajt ví hovno jestli je žárovka za tři kila či za pět.

Už přes 14 dní je ticho po pěšině. Prachy z karty za žárovky mám v hajzlu, pobočka Autoštangla hraje mrtvýho brouka. Sere mi tato země, kde je zákazník furt jen debil, opruza a potenciální kurva lump.
8O
Tashiro

#2 Příspěvek od Tashiro »

gesper píše:V létě sem dovez báwo od dealera z D. Tím ovšem veškerá poezie končí. Blbost byla, že sem si pro báwo nejel sám a k dovozu angažoval firmu. Za holý dovoz bez přihlášení a garancí chtěli 30.000. Řek sem jim, že dám 20.000, protože před dvěma lety mi dovezli báwo za 15.000. Vzali teda 20.000 a k tomu si přibrali tažný oko, sadu náhradních žárovek, kryt na tažnou kouli, lekárničku, držáky koberečků a telefon Motorolu s báwo softem, nechali tam starý navi céďo Německa, kódovou matku (naštěstí) a taky polorozpadlou dálku k webastu. Tím asi kompenzovali svůj zisk, nevěřím, že by (kromě telefonu možná) vybrakoval auto němčour.

Policajt hajzl si rád zgustne na náhr. žárovkách a tak nastalo prd kupování, ale shánění. Když na fajfky padneš v kšeftě, tak jsou všude kolem pětikila. Internet šop Autoštangl za tři sta, platba kartou a s internetovou úklonou až k zemi je do tří dnů dovezou (v ceně) až do domu, jako pízu. A to se prej člověk z dovozní pobočky Autoštangla telefonicky spojí a domluví jó termín aby to klaplo. Řikám si tak žhavý to néni, tři dny eště vydržim a policajt ví hovno jestli je žárovka za tři kila či za pět.

Už přes 14 dní je ticho po pěšině. Prachy z karty za žárovky mám v hajzlu, pobočka Autoštangla hraje mrtvýho brouka. Sere mi tato země, kde je zákazník furt jen debil, opruza a potenciální kurva lump.
8O

A to nemáš objednávku? Platba předem v čechách ... to je zlej sen poctivýho a byznys hajzlíků....
WinCent

#3 Příspěvek od WinCent »

At si tohle přečte každej co na mě vždy vyskočí s cenama od AUTO ŠTANGL :!: tak tady to máte a kvalita taky určitě super o proti origo BMW :idea:
ferlin

#4 Příspěvek od ferlin »

KAŽDÝ, kdo po mě požaduje platbu za cokoliv předem, je u mě eufemisticky řečeno, podezřelý. Normálně česky řečeno, zloděj a lump. :lol:
Slid

#5 Příspěvek od Slid »

a co ti řekli po telefonu?
Fugo

#6 Příspěvek od Fugo »

ferlin píše:KAŽDÝ, kdo po mě požaduje platbu za cokoliv předem, je u mě eufemisticky řečeno, podezřelý. Normálně česky řečeno, zloděj a lump. :lol:

Jinak budeš mluvit až se ti vrátí x zásilek za x peněz, kupř. když někomu posílám disky tak chci taky platbu předem, ono přeci jen nenajdu 600kč na silnici když si je dotyčnej nevyzvedne, nikoho nenutím peníze dopředu posílat může si přijet osobně a zboží si přebrat. Mimochodem ve světě je to normální.
WinCent

#7 Příspěvek od WinCent »

Fugo píše:
ferlin píše:KAŽDÝ, kdo po mě požaduje platbu za cokoliv předem, je u mě eufemisticky řečeno, podezřelý. Normálně česky řečeno, zloděj a lump. :lol:

Jinak budeš mluvit až se ti vrátí x zásilek za x peněz, kupř. když někomu posílám disky tak chci taky platbu předem, ono přeci jen nenajdu 600kč na silnici když si je dotyčnej nevyzvedne, nikoho nenutím peníze dopředu posílat může si přijet osobně a zboží si přebrat. Mimochodem ve světě je to normální.

přesně tak, už jsem naletěl nespočet krát když někdo brečí že to hrozně spěchá at to pošlu nebo přivezu, že to je na 1000% já to např. koupím v DE nebo se s tím vyndávám půl dne ve skladu a pak co ? nic ? příjde mě zásilka zpět a dotyčný vůbec nebere tel. nebo se s tím někam ženu a taky nic... tak se není pak čemu divit když se někteří chovají jako hovada :!:
gesper

#8 Příspěvek od gesper »

Slid píše:a co ti řekli po telefonu?

Zabral až třetí, už ironizující mail. Naštvali mě, už na ně seru.
Odpovědět