Bulda11 píše:ja jedu dneska na vymenu oil v automatu jenom doufam ze to nezacne delat bordel
Kam si nakonec jel?
jaky to tam je v poho kluci sou taky v poho muzes si pockat u car nez to udelaj prej to trva 2hod rikaly 3000bez dph a nekdo rikal ze to delaj za 3000 bez papiru mam par dotazu na ne myslys ze poradej
Bulda11 píše:ja jedu dneska na vymenu oil v automatu jenom doufam ze to nezacne delat bordel
Kam si nakonec jel?
jaky to tam je v poho kluci sou taky v poho muzes si pockat u car nez to udelaj prej to trva 2hod rikaly 3000bez dph a nekdo rikal ze to delaj za 3000 bez papiru mam par dotazu na ne myslys ze poradej
To sedí i mě to takhle dělali za 3K bez papíru (reklamaci ti stejnak neuznaj tak co, navíc se s nima dá mluvit kdyžtak)... kluci rádi poradí, mají toho sice hodně, ale čas si udělají. Já je zdržel asi na půl hodiny aby mi ukázali jak vypadá ta moje vevnitř, takže i vím, že ty lamely byly v pytli. Je tam takovel vysokej mlaďas a ten mi vše ochotně ukázal a pak druhej starší týpek s dlouhejma vlasama aten taky moc ochotnej. I ten manažer mi se vším poradil a pokecali sme o X5 co má a jak jezdit, na co bacha a jaký olej a jaká skříň... myslím, že budeš spokojen. Držím palec at je vše OK a není spálený olej a špony..
Tashiro píše:[quote="Bulda11"]ja jedu dneska na vymenu oil v automatu jenom doufam ze to nezacne delat bordel
Kam si nakonec jel?
To sedí i mě to takhle dělali za 3K bez papíru (reklamaci ti stejnak neuznaj tak co, navíc se s nima dá mluvit kdyžtak)... kluci rádi poradí, mají toho sice hodně, ale čas si udělají. Já je zdržel asi na půl hodiny aby mi ukázali jak vypadá ta moje vevnitř, takže i vím, že ty lamely byly v pytli. Je tam takovel vysokej mlaďas a ten mi vše ochotně ukázal a pak druhej starší týpek s dlouhejma vlasama aten taky moc ochotnej. I ten manažer mi se vším poradil a pokecali sme o X5 co má a jak jezdit, na co bacha a jaký olej a jaká skříň... myslím, že budeš spokojen. Držím palec at je vše OK a není spálený olej a špony.. [/quote]
tak prej zitra super chlapek na pokec co vlastni tu X5 a cena 3000 bez papiru jenom doufanm ze az to sundaj ze to bude v calku
Myslim ze vtom renocare mu olej zle nevymenili. Mechanik vypustil olej za horuca - aspon dobre vykvapkal Sice neviem ci mu robil preplach ale podla ceny predpokladam ze ne, takze novy olej, ktory urcite nalial studeny sa zmiesal so starym teplym olejom ktory ostal v prevodovke (v menici), takze ta teplota klesla, a hladina oleja sa ma meriat pri teplote od 30 do 50 stupnov, takze myslim ze za tie 2 hodky ten olej taku teplotu mohol mat (olej rychlo chladne), teda podla mojho nazoru ten olej pri kontrole mohol byt na dolnej hranici, teda tych cca 30 stupnov.
Bulda11 píše:tak super vymeneno 3000kc bez papiru skrin zatim facha jak ma spony nebili prej ,super jednani i ten mechanik super na pokec muzu jenom doporucit
Tak jsem rád, že jsem dobře poradil... hlavně, že je vše OK ))))
Mira píše:Jo popojíždí to samo hned po uvolnění brzdového pedálu. Před výměnou tomu tak ale nebylo, musel jsem přidat plyn, jinal se to nerozjelo. Cukne to celkem dost.
Mě by zajímalo co ti tam daly za olej a jestli vůbec měnili fitr.Protože olej do této převodovky v BMW stojí cca 600kč (pokud to děláš pořádně tak potřebuješ toho oleje 15litrů) + sada filtr s těsněním 1500kč a nějaká ta práce a seš s částkou uplně někde jinde.Takže tě bud ochcali nebo se sekli.
I kdyby ti ten olej nechali za nákupku tak je 3800kč málo.
Není mi jasný kde pořád berete tu cenu 600,- za 1l. Už jsem tu asi 5x psal že jde normálně koupit za 200,- a je to přesně ten co tam patří = Esso LT71141.