Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

pozor na bazar ceske budejovice

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
normann

#21 Příspěvek od normann »

Proč to pořád řešíš po telefonu? :roll: zajeď tam ne? Nebo se jich bojíš? Vem sebou do party pár lidí, vysvětli jim pořádně o co jde nejlépe co mají supervyřídilku a vlítněte na ně, ne? :roll: Po telefonu si z tebe bude každej dělat jen srandu a říkat si, že to asi nemyslíš moc vážně, když nejsi schopen hájit svoje práva osobně, neboli: že zas se tolik moc nestalo, když jen telefonuješ a nedošlápneš si na ně přímo u nich!
Cihly a pálky nech doma, to si moc nepomůžeš, když rozbiješ 20 předních skel, mohlo by se ti taky stát, že než dojedeš zpátky domů, budeš mít na rukou klepeta a zmrdbazar se ti bude smát ještě víc. Určitě jsou pojištěný proti vandalismu. Pokud to nepomůže, teprve pak bych volal tv.
giovanny

#22 Příspěvek od giovanny »

normann píše:Proč to pořád řešíš po telefonu? :roll: zajeď tam ne? Nebo se jich bojíš? Vem sebou do party pár lidí, vysvětli jim pořádně o co jde nejlépe co mají supervyřídilku a vlítněte na ně, ne? :roll: Po telefonu si z tebe bude každej dělat jen srandu a říkat si, že to asi nemyslíš moc vážně, když nejsi schopen hájit svoje práva osobně, neboli: že zas se tolik moc nestalo, když jen telefonuješ a nedošlápneš si na ně přímo u nich!
Cihly a pálky nech doma, to si moc nepomůžeš, když rozbiješ 20 předních skel, mohlo by se ti taky stát, že než dojedeš zpátky domů, budeš mít na rukou klepeta a zmrdbazar se ti bude smát ještě víc. Určitě jsou pojištěný proti vandalismu. Pokud to nepomůže, teprve pak bych volal tv.

Cihly bych vzal nkdy nevíš co po tobě budou házet oni :lol: :lol:
sefca

#23 Příspěvek od sefca »

koukam ze tam asi opravdu budu muset zaject taknejak uz davam dohromady lidi aby nas tam jelo co nejvic vyrazime v pondeli tak drzte palce
normann

#24 Příspěvek od normann »

sefca píše:koukam ze tam asi opravdu budu muset zaject taknejak uz davam dohromady lidi aby nas tam jelo co nejvic vyrazime v pondeli tak drzte palce

Nemyslel jsem zrovna abys tam vypravoval zvláštní vlak, stačil by možná jen patrový autobus, ne? :D :wink:
Maxiczech

#25 Příspěvek od Maxiczech »

Blbě.. :?
normann

#26 Příspěvek od normann »

Maxiczech píše:Blbě.. :?
:?: :?:
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od bmw4ever »

dřív se takové věci řešili useknutím ruky ......ach kde jsou ty časy......No hodně štěstí a dej vědět jak dopadli. :mad:
sefca

#28 Příspěvek od sefca »

seru na to byly sme tam a ten doticnej tam nebil jen nejaka buchta a ta onicem nevedela proste sem si nalit
normann

#29 Příspěvek od normann »

sefca píše:seru na to byly sme tam a ten doticnej tam nebil jen nejaka buchta a ta onicem nevedela proste sem si nalit

a to je přesně to o co tomu dotyčnýmu jde. Takže vyhrál. :wink:
sefca

#30 Příspěvek od sefca »

asi tak nejak vic propisu nebo projezdim
Crazy
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Crazy »

Tak zrovna tenhle bazar mi dovezl z DE moje prvni coupe..a neda se rict ze by byli nejak neochotni nebo tak neco ale zadrhel tam byl taky i kdyz to auto bylo v ´´ToP Stavu´´ kdyz jsem dorazil z Prahy v 8 vecer po projizdce jsem zjistil ze tam huci difer jak pred smrti, nic mene taky jsem dostal pulrocni zaruku a nechal jsem ho to dopsat rucne na smlouvu(nic o tom tam totiz nebylo) a zvlast se podepsat ze kdyz nedojedu do Praglu tak si pro to prijede, ujednal jsem razantni slevu ihned na miste a zadny za tyden...! Musis jednat a ne ze se na to vyseres!
sefca

#32 Příspěvek od sefca »

asi to znova skusim protoze predevcirem odeslo cerpadlo takze zase nejezdim ach jo opet to bude stat prachy kurva
nicoczech
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od nicoczech »

Já jsem teďka jezdil a jezdil po bazarech inzerátech a jako co ty lidi ti nevykládaj do telefonu je fakt hrůza jel sem se podívat na červené ISO samozřejmě bouračka a běhal fakt strašně na to že podle nich měl najeto 150000, další skušenost 60000 černý kupé podle majitele nebouraný krásný parádní přijedem a byl po takovej bouračce že musel mít motor minimálně v kufru jestli né dokonce za sebou. Tohle co jsem pořídil je od soukromníka a nemohu si zatím stěžovat no ale ten se tam semnou tři hodiny trápil všecko mě a mechanikovi ukazoval co kde jak homologace původ dokonce dokázal. Takže abych to shrnul tak na bazary bych se vysral a hlavně pořádnou smlouvu... jakmile máš něco takového v ruce tak jsou v hajzlu a můžou to zabalit... jestli ne tak si v zadním otvoru těla :cry:
normann

#34 Příspěvek od normann »

nicoczech píše:Já jsem teďka jezdil a jezdil po bazarech inzerátech a jako co ty lidi ti nevykládaj do telefonu je fakt hrůza jel sem se podívat na červené ISO samozřejmě bouračka a běhal fakt strašně na to že podle nich měl najeto 150000, další skušenost 60000 černý kupé podle majitele nebouraný krásný parádní přijedem a byl po takovej bouračce že musel mít motor minimálně v kufru jestli né dokonce za sebou. Tohle co jsem pořídil je od soukromníka a nemohu si zatím stěžovat no ale ten se tam semnou tři hodiny trápil všecko mě a mechanikovi ukazoval co kde jak homologace původ dokonce dokázal. Takže abych to shrnul tak na bazary bych se vysral a hlavně pořádnou smlouvu... jakmile máš něco takového v ruce tak jsou v hajzlu a můžou to zabalit... jestli ne tak si v zadním otvoru těla :cry:

každopádně se vyplatí odborníka sebou, pokud jím nejsi sám,lepší mu dát třeba litr, než pak zaplatit 50.
RaczDavid
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od RaczDavid »

povím ti že jsi pěkně měkej bych se s nima vůbec nepáral
sefca

#36 Příspěvek od sefca »

tak sem to skusil jeste jednou dolely sme tam a po asi pulkodinove hadce
tam prilitlo asi 6 nejakejch magoru a bylo to couvnul sem pac nachat si rozmlatit drzku kvuly posranemu autu za to nestoji
russia

#37 Příspěvek od russia »

Ja jsem se tam byl jen jednou projet v e39, abych vedel jak to jede ve verzi 523i.. Auto hrozne, borec vykladal, jak tam je to po prvnim starikovi z rakouska.. Ale horsi stav jsem nevidel..
Killca

#38 Příspěvek od Killca »

tak to si prijel v male skupince kdyz prijeli magori a tys couvnul, to chce mozna ten vlak sebou, vsak to je normalni strelit srot a pak jeste vyhrozovat pri reseni problemu? ne, razne do nich, po tomhle bych nemoh v klidu spat, dokud bych nevytvoril nejakou mstu, kdyz ne pres prava a zakony, tak jinak
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
sefca

#39 Příspěvek od sefca »

kdybys ty hovada vydel taky bys cuk a to sem jen chtel aspon pridat na vtrik.cerpadlo bazar uz nikdy to radsi kolo
pohy
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od pohy »

tak to dej do tej televize jak tu už někdo říkal, třeba to pomůže, přinejmenším jim to udělá špatnou reklamu a nikdo už tam ani nepáchne a pokud to nepomůže, seber pár klubáků a hurá na magory, myslim že to tu leckdo pro tebe udělá a až jednoho dne chlap vyjde z boudy před bazáč a uvidí tam 10-15 aut s nasranejma klubákama asi mu trkne o co GO
Odpovědět