duffson píše:Cau, tak premejslim taky, ze bych na jare nechal nalestit auto. Muzes zaslat nejake orientacni ceny? Provadis i komplet cisteni ?
provádím kompletní čištění ...... lak,interiér,kola i motor .... podvozky a výfuky ze vnitř ještě nedělám

WinCent píše:Ahoj Pavle, prosímtě jak dlouho by trvalo vyleštění laku tzn. udělat jen exteriér ? konkrétně se jedná o X5 BLACK SAPPHIRE METALLIC ...napadlo mě že až bude trochu lepší počasí tak bych přifrčel a nechal u tebe auto a pak bych si našel nějakej program sež by to bylo hotový ...hmm ?
A ještě odkud přesně jsi ?
Pavel píše:WinCent píše:Ahoj Pavle, prosímtě jak dlouho by trvalo vyleštění laku tzn. udělat jen exteriér ? konkrétně se jedná o X5 BLACK SAPPHIRE METALLIC ...napadlo mě že až bude trochu lepší počasí tak bych přifrčel a nechal u tebe auto a pak bych si našel nějakej program sež by to bylo hotový ...hmm ?
A ještě odkud přesně jsi ?
no nazdar....
Ad:1....délka takováho nakladního vozu je odhadována tak 5-7 hod práce....pokud tam budeš chtít celou dobu bejt u toho a bavit mě tak může bejt i delší...![]()
Ad.2....jsem s Podivína (okr.Břeclav) ... po D2 z Brna na Bratislavu... z HK je to 200 km ke mě..
ad.3.... program si můžeš třeba namyslet vejlet do Lednice (zámek ,park atd)
Ad.4.... to bude drahý![]()
![]()
aggama píše:Ahoj Pavle. Začátkem jara bych ti rád svěřil mou Z3, je to cosmosschwarz, v myčkách nemytá. Problémem je ale relativně dost oťupkaná kapota a od kamínků...jak je to nízké tak to ty šutry snad přitahuje:( umíš s tím také něco udělat?
Jinak bych to chtěl i včetně interiéru pokud by to šlo...je to kůže červeno-černá.
Díky za odpověď na mou otázku ohledně kamínků.