Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Servis Automatickych prevodovek Praha – pan Holy.

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
kralik

#1 Příspěvek od kralik »

Dilna je v Dolnich Pocernicich, ulice Rtyňská. Tel:605 292 660

Muzu ho jedine doporucit. Po vymene oleje v ATM v jednom neofi-ofi BMW servisu a pak kontrole v dalsim (proste se mi to nezdalo usima, ale fakt je ze ja slysim i travu rust), jsme se domluvili na kontrole mnozstvi oleje. Ale ne formou, prijedte a zkouknem to jako v prvnim “BMW” servisu Naopak - prijedte rano, nechte to pred barakem a vecer az prevodovka vychladne, tak to zkontrolujem. A taky ze chybelo do pul litru. A svete div se, nechtel za to nic
Da se s nim domluvit na vikendu, po vecerech ... mam pocit jako ze ma tu svou dilnu jako pul uvazku. kazdopadne BMW uz videl
Jestli mate nekdo jinou zkusenost, tak sem s ni.
martin33
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od martin33 »

jo jo Standa je dobrý a neviděl jen BMW viděl toho daleko víc :lol: :lol:
matej525

#3 Příspěvek od matej525 »

taky spokojenost

prijel jsem tam s nefunkcnim tdsem kdy mi v prevodovce ktera predtim jezdila cosi prasklo v rychlosti asi 100km/h, prevodovku mel venku vpodstate do druheho dne, rekl mi ze menic nejde vyndat ze je to divne zasekly a oprava by vysla draz nez koupit prevodovku za 8kkc o ktere jsem rekl ze mam moznost, tak jsem ji privezl a starou jsem si odvezl, vymenil mi v ni filtr a olej, nandal, otestoval...

tj prohozeni skrine, vymena filtru a oleje, celkem 5500kc, jsem spokojenej, jezdi to fajn

jo a je dobre se ho mozna zeptat, zda nezustala na aute nejaka neobykla vec, po tydnu se mi totiz uvolnila paka od skrine, tak jsem mu zdesene volal co se deje s tim ze ta prevodovka co jsem koupil je snad spatna nebo co a on mi hned rekl ze je tam kratky lanko nastaveny spojovaci cokoladou a ze si to tam mam pritahnout (trochu jsem ji posunul a pritahnul lip) a hlavne koupit novy lanko v bmw, takze vyreseno okamzite, mohl mi to sice rict rovnou kdyz mi to daval ale kdo by si taky vsechno pamatoval....
Pupak

#4 Příspěvek od Pupak »

Podle mě jediný, kdo v Česku rozumí automatům. Rozhodně jediný, který rozumí automatům a nedře ze zákazníků kůži. Deset hvězdiček z deseti.
Srandik32

#5 Příspěvek od Srandik32 »

Celkem čerstvá reakce :) Tak aspoň napiš za co těch deset stars,ať taky víme.
Odpovědět