Speedy píše:Neříkam, ze gumy neměly ojetý boky, ale rozhodně ne tak moc, ale budiž, na to sere pes, ale ten podběh je prošoupaný a rozhodně ne odemne, je to čerstvý. O existenci trojúhelníku za 150korun mi nejde, ale jde o princip věci. Zajímalo by mne, co by jis dělal, kdyby se na tom autě třeba vysral motor? Navíc žádnou špínu na tebe nehazím, napsal jsem jen to, co jsem zjistil. A nevyhrožuj, strach rozhodně nemám řešit věci mezi čtyřma očima.
Navíc ten lak jsem ti pochválil, nalitý je to pěkně, ale já osobně bych si nikdy netroufl jezdit cizím autem a co jsem zjistil, nebylo to porpvé.
nejsem si vedom ze bych prosoupal podbeh,s autem se nejezdilo kdyz bylo odstrojene a bez narazniku,s autem sem se svezl jak si ho privezl,motor byl zahratej a nejsem debil abych si dovolil delat naky kraviny s drahym autem protoze sem si vedom ze kdyby se neco stalo tak bych to odsral ja,jo hazis tady name veci kery ja sem neudelal a ani sem udelat nemohl...naky sjety gumy......odeme ani nahodou!!!!!kdyz neco udelam tak to bez problemu priznam ale tohle se mi od tebe taky nelíbilo...kdyz sis pro auto prijel tak si sam rekl ze ten trojuhelnik tam ani nebyl...vse co sem z vozu sundal sem dal do kufru.a toho podbehu sem si bouzel ani ja nevsiml jestli to uz bylo nebo ne ale jak rikam bez narazniku sem stim nejel.jinak se jeste jednou omlouvam za to ze sem stim jel.byla to moje blbost.