Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ACR Budejovice

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
D_o_S

#1 Příspěvek od D_o_S »

Zdravím,

máte někdo zkušenosti s servisem ACR v Budějovicích? Případně při koupi nového auta...

Dík.
funy007

#2 Příspěvek od funy007 »

Ahoj,
mám nepříjemnou zkušennost s ACR při koupi ojeté M5 e60. Při zájmu se dušovali, že auto bylo přivezenou majitelem, neb majitel v německu pracoval, auto bylo nebouráno, v zimě nejeto. Klasika...

Ovšem při podpisu kupní smlouvy podstrčili protokol, že auto bylo bouráno a to na zadní stranu, dále jsem zjistil, že auto dovezl autoimport Mach a pan Mach se na auto netvářil vůbec dobře, zmínil se, že bylo bouráno nemálo a proto si majitel koupil X5.

Po týdnu užívání praskla tlaková hadice oleje, čímž vytekl olej z motoru, motoru se naštěstí nic nestalo. Po týdenním dohadování a vymlouvání, že závadu neuhradí a že se autu nic nestalo, mi došla trpělivost a prodejci jsem řekl, že pokud se nedohodnemem, budu nucen dát tuto věc právníkovi. Od té chvílie byl z milého a výmluvného prodejce arogantní namyšlenej......

Pokud mohu, nekupovat, s podobnými zkušennostmi jsem se setkal u více prodejců. Proto opravy nechávám u mechaniků, kteří autům rozumí, auta BMW prodávám sám a mám zdroje z německa a bez jakýchkoliv problémů.

Pokud chcete kdokoliv kupovata auto od "autorizovaného" prodejce, zvolte Renocar, dle mých dosavadních zkušenností zatím asi jediný solidní prodejce.

Zdravím všechny :)
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Butch5 »

doporucuji firmu g-car.cz
Odpovědět