Joker: Mno ja nevim, ale Iceman u toho montovani nebyl a Dave s kterym jsi to delal zase nebyl na sraze, tak o jakych klubacich mluvis?? Jak jsi k nemu byl arogantni a mluvil snim to uz tady nereknes ze ne

(nechci se ho zastavat, ale to co pises je pravda tak z 50ti procent) .... Hele co kdybys mu ty penize proste dal, nebo mu interier vratil - jak bylo nabidnuto a prestal na nej hazet spinu?? Je tvuj boj zes prodal sedacky.. Psala jsem Honey ze ti klido prodam zpet tapce.. Jednou jsi to tak koupil, nikdo Te nenutil... A zes nasel nejakou chybu? Dobre, to Ti nikdo nebere.. Jen jsi mohl rict hmm tak na to kaslu, necham si co mam, nebo mu zavolat a ukazat mu to a domluvit se nejak. Ty mu za mesic reknes ze mu penize nedas, rpotoze tam jsou nedostatky?? Rekl Ti at mu interier vratis, ale to ty nechces, ani penize mu nechces dat?? Myslim ze tohle je posahany ... Na sraze to mozna delat nemel, ale ja se mu nedivim... Libi se mi jak lidi co byli driv kamosi ted na sebe hazou spinu a pritom je chyba na obou stranach a to ted opravdu je....