Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Tak jsem si nalít Randaal

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od angel_1 »

bla bla bla..... Jokere, psala jsem vis ze uz se do toho montovat nebudu.. kdyby sis to precetl tak to vidis :-) Jen jsem se ho chtela zastat a opravdu bych to udelala, i kdybys to byl ty, nebo Killca, nebo Dawe, nebo ja nevim kdo.. Neber si to osobne, nic proti Tobe nemam, jen tohle nechapu a nechapala bych to i kdyby to rekl kdokoli jiny. Nejsem jedina kdo se ho tady zastava. Tak co to meles o stredu sveta?? Co to stim ma spolecnyho a co stim maj spolecny vzpery??? Pokud mi chces neco rict, tak rekni..., nebo ne protoze se tady nekdo Marka zastava?

A co se tyka vzper a kapoty, tak to sem nepatri, ale kdyz o tom zacinas, tak vzpery normalne odesly. Vis oni veci po nejakych letech normalne odchazej :-) Rika Ti neco opotrebeni materialu??? To s kitem nema nic spolecnyho :-) To spis kufr potrebuje novy vzpery, kvuli kridlu a jak rikas "tuny kitu" .. Chces do me kerovat, ze se zastavam Marka?? Ja se na aute s vecma netajim, tak do me keruj pro veci, ktery jsou skutecny a ne v tvy hlave :-) Zjisti si jak to je, nez zacnes mluvit takovyhle blbosti..

Obrázek
Joke320

#82 Příspěvek od Joke320 »

Angel bla bla bla uz je mi jedno co tady budes publikovat ale tenhle topic je pro me uzavreny nechci se hadat ani nic podobnyho!Sorry za tu kapotu ale stves me!Proti tobe jsme nikdy nic nemel a ze srazu jsme vas vyhodil kvuly situaci co nastala a protoze jste tam byly spolu!Marka jsme bral jako kamose a do cely situace jsem se trosku zamotal to priznavam ale porad drzim nejakou malou cast pravdy....jako marek nenecha vyjebat se sebou tak zas ja se mnou!Jak se marek zachoval mu asi tezko odpustim ale holt lidi se schazeji a rozchazeji!S markem to v nejblizsi dobe vyridim...tak ze mu dam penize ale interier vratit nemuzu ani nechci!To je asi vse!Priznavam svoji chybu tak jako to naznacoval marek!Mej se hezky ahoj
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#83 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

děcka tohle není nástěnka 5té třídy, jakého dojmu náhodný návštěvník může lehce nabýt :wink: vyřešte si tyhle sračky doma pod pokličkou :(
“Ability is what you're capable of doing.”
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od bmw4ever »

Pardon původně jsem to napsal do nového příspěvku.
Prostě a jednoduše ať tady neděláme tedy bordel. Ty Randaale mi zavoláš tedy až to budeš mít a tím to ukončíme. Co se Jokera týká tak ten nedávno napsal že se pro něj toto téma uzavírá. A co se ostatních týká tak by jsem byl rád kdyby to tu někdo z adminů smazal a bude klid. ty randaale snad na mě číslo máš tak mi to potvrď nebo pošli SZ.
Díky
Killca

#85 Příspěvek od Killca »

bmw4ever píše:A jinak ano Killča asi bude jeden z nejdůvěryhodnějších lidí od kterých se dá koupit auto ale také není bez chyby.
:cry:
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
100RM

#86 Příspěvek od 100RM »

No kedze sa tu hadate jak male deti, tak sa vam to jak malym detom zamkne a hotovo. Nadavat si mozte aj po SZ alebo osobne.
7er. True definition of luxury. Yours.
Odpovědět