Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kdo dělá BMW (E39) v Budějkách

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
medovina12

#1 Příspěvek od medovina12 »

Ahoj,

neznáte někoho kdo opravuje, servisuje BMW tady u nás na JČ. Díky za osvědčené tipy. Ne autoriz. servis, ten vím kde je :)
chochi

#2 Příspěvek od chochi »

napadaji me jen dva lidi, Bezpalec z cejkovic, pripadne Venca Stepka.Za bezpalcem jezdim pro dily, a na Vencu nedam dopustit, velice rozumne ceny, a hlavne, kdyz rekne ze auto bude tehdy a tehdy, tak fakt bude, nekdy i driv. A uz jsem slysel, ze na nej odkazujou i z acr. chces kontakt?
Birkoff

#3 Příspěvek od Birkoff »

Můžu taky poprosit o kontakt? Hlavně mě zajímají ty díly, pokud je zajímavá cena.
chochi

#4 Příspěvek od chochi »

nejspolehlivejsi kontakt na dily: 49°00′52.31″ N 14°22′56.02″ E, prijedes do cejkovic na naves a nemuzes to minout, je tam na dome bmw servis, stava mu venku par e34, cerna 750, a zelena e39 540i. telefonni kontakt nema smysl, jednak cisla furt meni, a kdyz mas aktualni, tak to stejne nebere. a na dilne je porad nekdo, proste prijet, zaklepat, zeptat se, bejva dost ochotnej, a kdyz neco nema umi poradit jak a kde sehnat
medovina12

#5 Příspěvek od medovina12 »

chochi píše:nejspolehlivejsi kontakt na dily: 49°00′52.31″ N 14°22′56.02″ E, prijedes do cejkovic na naves a nemuzes to minout, je tam na dome bmw servis, stava mu venku par e34, cerna 750, a zelena e39 540i. telefonni kontakt nema smysl, jednak cisla furt meni, a kdyz mas aktualni, tak to stejne nebere. a na dilne je porad nekdo, proste prijet, zaklepat, zeptat se, bejva dost ochotnej, a kdyz neco nema umi poradit jak a kde sehnat

díky za tipy a ten "Venca"?
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RedBaron »

U Bezpalce z Čejkovic servisujem já i táta E24,E34,E32 už pátým rokem a s tím jak dělá tuhle "autozedničinu" tzn. čepy, tlumiče, výměny oleje a filtrů a další díly, tak naprostá spokojenost. Dělá levně, dobře a na čas. Nedělal bych u něj geometrii ani nic s gumama (to dělá jeho fotr a je to bejvalá guma a fakt bezvadnej dement, umí nazout gumy proti směru otáčení a ještě mi vynadat když ho to nechám přehodit a další lahůdky) a nenechal bych ho moc hrabat dovnitř motoru, pšeňa tady z klubu po něm dostal M5 s kompletním spodkem z obyč. 535i, podložkama a bordelem v olejové vaně, který se přisál do olejového čerpadla a pšeňu čekala oprava za 70 litrů, myslím že se dodneška nevyrovnali. Ten člověk umí bejt liška, takže dávat bacha co kupuju, jak to funguje a za kolik, cenu nebrat jako dogma ale smlouvat. Já jsem u něj byl vždycky hodně spokojenej ale to tak bejvá když u něj necháváte peníze za fůru nových dílů a nepřijedete jenom pro starou lištu nebo blatník. David teď jezdí hlavně E28mou v naftě a aktuální číslo je 776 774 298. O Štěpkovi jsem neslyšel nic než že zhonil jeden dvoulitr se střeleným koníkem na motoru tak, že se nakonec motor měnil. Já jsem neměl důvod měnit mechanika, tak u něj neservisuju. Co se týče motoru, nechal bych ho udělat Patrika Eliáše, to je inženýr přes motory, s bavorama lítal snad už ve 14ti letech, teď má 635CSi a nějaký Range Rovery, přitáhnul do ČR snad nejvíc šestek, dílnu už má jenom jako hobby ale zkusil bych ho přemluvit. Skládal už motor M5, hned jsme s ním nalítali po Švýcarsku 1800 km a co vím, tak funguje dodneška.
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Butch5 »

S novyma dilama, olejema, filtrama, baterkama, cepama, plecharinou, proste se vsim, co potrebujete vam rad pomuzu.delam obchodaka u autokrasny a nadeluju tady lidem co chodi na klub VO ceny. Muzete volat 775024808 a zjistovat si u me ceny.
Co se mechaniku tyce mam svoje 3 dvorni, kterym beze strachu sverim auto a vim, ze bude opravene jak ma... nijak se nespecializuji na BMW, ale bezne opravy dlaji na jednicku a za rozumne penize.
Leveler
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Leveler »

Můžu potvrdit že Butch5 má super ceny a perfektní jednání :wink:
10/10
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Butch5 »

Leveler píše:Můžu potvrdit že Butch5 má super ceny a perfektní jednání :wink:
10/10

:oops: :oops: :oops:
Slid

#10 Příspěvek od Slid »

Butch5 píše:
10/10

Také chválím Butch5e :lol: už vím kde objednávat :wink:
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Butch5 »

Slid píše:
Butch5 píše:
10/10

Také chválím Butch5e :lol: už vím kde objednávat :wink:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Divousis

#12 Příspěvek od Divousis »

Můžu vřele doporučit Butch5 - výborné jednání a domluva, zaslání i na dobírku (což každý neudělá) a ceny v poho. Jo a to ABS čidlo na E36 mi tam pasovalo, žádný problém, (do JH). Díky.
davemitch

#13 Příspěvek od davemitch »

Pripojuju se k chvale na Butche
Odpovědět