Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

uživatel sadamcx65

Black/white list
OT bude moderovano
Odpovědět
Zpráva
Autor
fornax

#1 Příspěvek od fornax »

MOD Fantucci: vyjmuto z topicu o uživateli ondra325

sadamcx65 píše:Zdravím, od tohoto uživatele jsem kupoval kola na internetu byla nejdříve za 4,5tis. i s pneu 235/45 profilem si nejsem jist a středovýma krytkama. Tak jsme se domluvili jako že ano a já měl přijet, ještě v ten den mě psal, že má jiného zájemce který dá více, a tak nakonec jsme se domluvili na 5tis. Tak jsem vyrazil a kola od něho jsem převzal, s nadšením jsem si ani nestihl všimnout, že jsou obuty na pneu 205/50 zimních ... to by mě až tak nevadilo (po telefonu mě teda vzkázal, že můžu být rád, že na tom nějaké gumy jsou), akorát mě zapoměl dát ještě ty slíbené středové krytky a ty jsem už z něho bohužel nedostal, protože se vymlouval, že nějaký ztratil a že neví kde jsou. Když jsem si od něho objednal pár dílů poštou, tak mě říkal že mě to ve čtvrtek odeslal a potom jsem mu další týden v úterý psal SZ, kdy to teda odeslal a on napsal, že už dávno ... no když mě to přišlo tak tam bylo datum odeslání v pondělí :D tak nevím pro mě by to bylo včera a ne dávno :D

Já zas čekám od tebe na středové krytky :roll: a na SZ neodpovídáš
ribyli

#2 Příspěvek od ribyli »

To je nahoda ja od sadamcx65 taky cekam uz asi tyden na stredove krytky a na SZ taky neodpovida :(
sadamcx65

#3 Příspěvek od sadamcx65 »

ribyli píše:To je nahoda ja od sadamcx65 taky cekam uz asi tyden na stredove krytky a na SZ taky neodpovida :(
sorry ;) oběma jsem je poslal ;)
fornax

#4 Příspěvek od fornax »

sadamcx65 píše:
ribyli píše:To je nahoda ja od sadamcx65 taky cekam uz asi tyden na stredove krytky a na SZ taky neodpovida :(
sorry ;) oběma jsem je poslal ;)
:smich2: :sad2: :smich:
fornax

#5 Příspěvek od fornax »

[quote="sadamcx65"sorry ;) oběma jsem je poslal ;)[/quote]
To jako chceš říct, že jsi je poslal a tím šmitec?
sadamcx65

#6 Příspěvek od sadamcx65 »

fornax píše:[quote="sadamcx65"sorry ;) oběma jsem je poslal ;)

To jako chceš říct, že jsi je poslal a tím šmitec?[/quote]
Nějakej problém? Taky třeba řekni, že jsi chybou pošty platil za poštovné 4kol s pneu jenom 200,- Kč a ne 600,- Kč které naúčtovali mě! By sis za těch 400,- Kč mohl snad i koupit ne?
fornax

#7 Příspěvek od fornax »

Kolik pošťák chtěl tolik dostal, platila to manželka ona si jednotlivé ústřižky nesčítavala. Měl jsi to reklamovat, že to neodpovídá.
A když už jsme u toho, kola po celkové "repasy" jak jsi psal si představuji jinak než jen z venku nastříkané stříbřenkou, hrany od obrubníků, na jednom kole defekt, a ani jedno nevyvážené.
Já bych ti nic nevyčítal ale neměls mě lakovat, že už to posíláš a pak několik SZ neodpovídáš.
No nyní znáš alespoň můj názor na výborný kauf - moje blbost kdybych je měl osobně převzít - tak ani náhodou.
Tak poučení pro mně - hláška: "Mám tady další zájemce, chceš je?" je způsob jak se rychle zbavit šrotu. :twisted2:
sadamcx65

#8 Příspěvek od sadamcx65 »

fornax píše:Kolik pošťák chtěl tolik dostal, platila to manželka ona si jednotlivé ústřižky nesčítavala. Měl jsi to reklamovat, že to neodpovídá.
A když už jsme u toho, kola po celkové "repasy" jak jsi psal si představuji jinak než jen z venku nastříkané stříbřenkou, hrany od obrubníků, na jednom kole defekt, a ani jedno nevyvážené.
Já bych ti nic nevyčítal ale neměls mě lakovat, že už to posíláš a pak několik SZ neodpovídáš.
No nyní znáš alespoň můj názor na výborný kauf - moje blbost kdybych je měl osobně převzít - tak ani náhodou.
Tak poučení pro mně - hláška: "Mám tady další zájemce, chceš je?" je způsob jak se rychle zbavit šrotu. :twisted2:
to ale nemění nic na tom, že jsi je pořád koupil laciněji s dopravou, než jsi měl... tudíž když jsi ušetřil 400,-Kč, tak já být tebou .. tak sem rád a už bych si ty obyč. krytky koupil sám ... o defektu nevím a vyvážená být musela, sám jsem je měl v pneuservisu a po-té chvíli na autě. To, že jsem měl dalšího zájemce byla pravda ;) měl jsem totiž dva ... jeden z HK co mě psal email přes sbazar a jeden myslím odsud z klubu.
Killca

#9 Příspěvek od Killca »

PANOVE TOHLE JE OT v tomto tematu, zalozte jine tema (napriklad "prodejce sadamcx" "kupujici fornax"), modlim se, abyste nebyli za sve chovani napomenuti

a nemluvim o tom. ze tyhle soukromnosti by bylo zahodno resit soukromym smerem SZ :)

pricemz tyto zkusenosti patri bych rekl do sekce "Zkusenosti se servisy a prodejci"
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět