profil: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... le&u=12188
Ahoj všichni.
Chtěl bych vás varovat před člověkem jménem Ivan Sigmund (bydliště Libina 53, 78805 Šumperk, nově také Libina 96 – viz dále) tel. 723024479, 723391947, e-mail ejkmi@seznam.cz.
V průběhu ledna u mě objednal pár věcí na E36, poslal jsem mu to na dobírku. Za pár dní SMS z jeho telefonu psaná údajně jeho přítelkyní že měl nehodu a je v nemocnici, že se mi zásilka vrátí. Odepisuji, že není problém, pošlu znovu až bude moct si ji převzít… (teď jsem zjistil, že ze stejné doby má příspěvek tady na foru).
Asi za měsíc mu volám, telefon zvedl jeho otec a že syn je v práci. Volám o hodinu později, že to pošlu znovu, ale prý ještě ne, nemůže prý na poštu! Ať prý ještě týden počkám a pak to pošlu. Za týden raději volám, abych se ujistil – vše v pořádku, můžu poslat. Druhý den posílám, aby mi pak večer přišel mail, abych to poslal na jinou adresu – Libina 96. Odepisuji že pozdě, ale snad to dojde. Za dva dny se balík vrací, že není možné ho doručit.
Pěním, píšu mail (telefon už nezvedá), že s ním končím.
Omlouvá se (nebo něco takovýho) a že pošle peníze předem (nechce na účet, raději prý poštou).
Týden nic, dva týdny nic, po nahánění po telefonu se vymlouvá na poštu, ovšem sken potvrzení že peníze poslal (ústřižek složenky) nezašle, i když to původně sám nabízel.
Následně píše, že se složenka vrátila a že peníze hned posílá na účet. Po týdnu volám (opět) a dozvím se, že to poslal den předtím (jakto?)
Teď utek další tejden, telefon nezvedá (že nepřišly peníze psát nemusím).
Věci sem vyhodil, končím s ním, nemám na to náladu, už mi to za to nestojí. Pořád jenom výmluvy, děravý vyprávění, prostě kecy, kecy, kecy.
Mě to stálo přes 200 za poštu, 2x ztracenej čas posíláním, peníze za telefon apod.
Tyjo, sem se rozepsal. Ale prostě mě to už vytočilo.
Takže ještě jednou: IVAN SIGMUND, LIBINA 53 (96), 78805 Šumperk, mail EJKMI@seznam.cz , tel 723024479 a 723391947.
Aby ste náhodou taky nenalítli, nic mu radši neposílejte na dobírku.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pozor na uživatele ejkmi
S tímhle členem mám uplně stejné zkušenosti. Když to zkrátím, průběh byl naprosto totožný, dokonce i s tou nemocnicí
Balík jsem mu posílal dvakrát, s tím že podruhé to bude mít o to první poštovné dražší. Dohromady jsem to s tím řešil tak dva měsíce. Jelikož jeho výmlvy byly opravdu uvěřitelné a věc kterou jsem mu posílal byla pro mne bezcená, poslal jsem mu ji na podruhé bez poštovnýho, s tím že si pro peníze přijedu osobně. A jelikož docela dost cestuji, tak je to reálné a velice pravděpodobné

Balík jsem mu posílal dvakrát, s tím že podruhé to bude mít o to první poštovné dražší. Dohromady jsem to s tím řešil tak dva měsíce. Jelikož jeho výmlvy byly opravdu uvěřitelné a věc kterou jsem mu posílal byla pro mne bezcená, poslal jsem mu ji na podruhé bez poštovnýho, s tím že si pro peníze přijedu osobně. A jelikož docela dost cestuji, tak je to reálné a velice pravděpodobné

Deathbox píše:S tímhle členem mám uplně stejné zkušenosti. Když to zkrátím, průběh byl naprosto totožný, dokonce i s tou nemocnicí![]()
Tak ho kdyžtak "pozdravuj" i ode mě

Díík